Outlander (2008)
- Mamoorlook
-
Eat Your Brains
- Carpenter
CGI djelovi su sasvim dobro odrađeni, bar što se mene tiče. Jebi ga, to je danas standard.Mamoorlook wrote:ok je film, ali sav CGI je jedan BIG nono.
jebemu... baz toga bio bio jako dobar, ko Trinaesti ratnik, samo sa pravim monsterom. šta nisu mogli takav film napravit? debili.
Are you talking to me?
-
John_Ryder
- dr_gonzo
Da ne prtljam puno sve sam rekao upravo prije par minuta na svom blogu...stoga uživajte:
Moja recenzija filma...
Moja recenzija filma...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
GreenHornet
-
Eat Your Brains
- gandalf
- Dragonrage
Eto i ja ga pogledao jučer...a ono...nije da sam se razočarao, ali opet...nije ni ispunio sva očekivanja. Kao prvo, imao sam osjećaj da je preugačak za kojih 15-ak minuta. Kao drugo...nedovoljnom su iskorišteni neki SF elementi (npr. puška)...pokušaji karakterizacije su pohvalni, ali po meni je to samo usporilo film. Na ove nelogičnosti kako su od metala čija je funkcija da izdrži ogromne temperature trenja iskovali mač i tome slično se nisam obazirao. Glumci su bili dobri, čak je i "Isus" him self legao čist ok u ulozi. Čudovište je zaista izvrsno, od dizajna pa do CGI izvedbe. Dosta gorea, akcije scene su ok...sve u svemu OK, zanimljiv spoj "Predatora" i "13 ratnika". Pogledat će se još koji put...tko zna, možda na drugo gledanje dojam bude i bolji...za sada 3,5/5
-
Eat Your Brains
- shogo
potpis...imamo slične ukuse za filmDragonrage wrote:Eto i ja ga pogledao jučer...a ono...nije da sam se razočarao, ali opet...nije ni ispunio sva očekivanja. Kao prvo, imao sam osjećaj da je preugačak za kojih 15-ak minuta. Kao drugo...nedovoljnom su iskorišteni neki SF elementi (npr. puška)...pokušaji karakterizacije su pohvalni, ali po meni je to samo usporilo film. Na ove nelogičnosti kako su od metala čija je funkcija da izdrži ogromne temperature trenja iskovali mač i tome slično se nisam obazirao. Glumci su bili dobri, čak je i "Isus" him self legao čist ok u ulozi. Čudovište je zaista izvrsno, od dizajna pa do CGI izvedbe. Dosta gorea, akcije scene su ok...sve u svemu OK, zanimljiv spoj "Predatora" i "13 ratnika". Pogledat će se još koji put...tko zna, možda na drugo gledanje dojam bude i bolji...za sada 3,5/5
- Dragonrage