Terminator Salvation: The Future Begins

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
filmofil

Post by filmofil » 03 May 2008, 23:13

A$H wrote:
filmophil wrote:pa u gooniesima je glumio nekog mačo lika među onim klincima :D
znam di je sve glumio...ne vidim kakve veze ima sa terminatorom..
gle ga...samo bi se svađao...

samo kažem da je lik dobar izbor za tu "mačo" ulogu...može biti jeben terminator...
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 04 May 2008, 02:53

filmophil wrote:
A$H wrote:
filmophil wrote:pa u gooniesima je glumio nekog mačo lika među onim klincima :D
znam di je sve glumio...ne vidim kakve veze ima sa terminatorom..
gle ga...samo bi se svađao...

samo kažem da je lik dobar izbor za tu "mačo" ulogu...može biti jeben terminator...
krivo shvacas, to kaj u postu nemam neki debilni smajli kaj se kesi ne znaci da se svadjam samo kazem svoje misljenje da to kaj je igrao u djecijem filmu macho lika sa 16-17 god. nema veze jer sad za ulogu terminatora ili ne...over and out..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 May 2008, 11:54

Hmmm...zanimljiv izbor. Ali kao što je netko rekao...i Patrick je bio mršav i žgoljav, ali je ipak bio opak i dostojan protivnik Arniu...vidjet ćemo.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 May 2008, 17:40

Evo najnovija vijest... :? :? Next "Terminator" To Be PG-13
Production kicks off today on "Terminator Salvation: The Future Begins" and its been confirmed that the filmmakers are going into new territory - with a PG-13 rating says Variety.

Set in post-apocalyptic 2029, an adult John Connor (Christian Bale) leads the war to save humanity from the killing machines. Sam Worthington, Anton Yelchin and Moon Bloodgood co-star.

The three previous Terminator films have all been given an R-rating. Why the change? Halcyon co-founder Victor Kubicek says "The ratings have changed...the PG-13 has increased in intensity."

Did they discuss the possibility of an R-rating with Warners? "We won't force it. We are carrying on in the tradition of the mythology, with an exciting approach to the action. If we can make a compelling film to reach the widest audience, why wouldn't we do it?"
Blah... :roll: :roll: :roll:

shogo

Post by shogo » 08 May 2008, 07:43

pa ljudi nije to conan pa da mora bit mišićav, pa to je cyborg, koji će k.... njemu mišići, robot-building he he he :lol:

bakero

Post by bakero » 08 May 2008, 23:16

Dragonrage wrote:Hmmm...zanimljiv izbor. Ali kao što je netko rekao...i Patrick je bio mršav i žgoljav, ali je ipak bio opak i dostojan protivnik Arniu...vidjet ćemo.
Patrick je legenda idealna faca za onog T-1000

shogo

Post by shogo » 16 May 2008, 08:17

ja bi vinnie jonesa stavio za zlog terminatora...opaka faca

A$H

Post by A$H » 24 May 2008, 23:41

Terminator Salvation: The Future Begins naziv je četvrtog pokušaja sprečavanja brisanja ljudske rase s lica zemlje. Nema redatelja Jamesa Camerona, nema Terminatora Schwarzeneggera, nema više Sarah Connor, pa što nam ostaje? John Connor, naravno.

Nakon Edwarda Furlonga i Nicka Stahla, spasitelja glumi Christian Bale. No ovaj put centralna figura dosadašnje trilogije, u prvom nastavku novozapočete (po uzoru na Nolanovog Batmana), pada u drugi plan, a na scenu stupa novi lik, Marcus, kojeg tumači Sam Worthington, a za kojeg je osobno jamčio Cameron, nakon što ga je angažirao u svojem novom SF-u, Avataru.

Marcus je tako lik koji se 'budi' u postapokaliptičnoj budućnosti, 2018., deset godina prije one budućnosti kad je voda došla do grla, a Connor poslao mladog vojnika Kylea Reesea (Anton Yelchin) u prošlost da mu čuva majku (i usput je oplodi). Ničega se ne sjećajući, osim da je bio osuđen na smrt, Marcus se sprijateljuje s Connorom i Reesom i udružuje u borbi protiv korporacije Skynet koja proizvodi inteligentne robote. Znači li to da će Marcus obzirom na mutnu prošlost pokazati drugo lice, obzirom da se ime novog Terminatora nigdje ne spominje? Redatelj McG, inače čovjek iza Charlijevih anđela, nedavno je dao naslutiti da priželjkuje nekog mišićavog kao što je Josh Brolin, što je odmah potaknulo spekulacije o novom Terminatoru, no osim repera Commona, novih glumačkih imena nema.

"John Connor će biti gurnut do ruba. A za mene, Christian Bale savršeno utjelovljuje Connorovu snagu i žilavost. Nakon što sam vidio Sama Worthingtona na snimaju Avatara, znao sam da je savršen za ovu ulogu", zapisao je na službenoj stranici McG i uz niz argumenata zašto će novi Terminator biti 'kul', priložio skeptičnim obožavateljima prvi koncept nuklearkama uništenog Los Angelesa.

Vorador

Post by Vorador » 26 May 2008, 20:30

ne sviđa mi se :cry: :cry:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jul 2008, 15:27

Slike sa seta...

Image
Image
Image
Image
Image
Image

A$H

Post by A$H » 09 Jul 2008, 15:47

neznam...nigdje ne vidim kosture...ljudske ili robotske.. :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jul 2008, 15:51

A$H wrote:neznam...nigdje ne vidim kosture...ljudske ili robotske.. :lol:
Pa film je PG-13 :wink: 8) :evil: :twisted: :lol: :lol:

Inače evo link i za ostale slike...ali sve su manje više ovakve...ove su još najzanimljivije...

http://videoeta.com/news/2549

A$H

Post by A$H » 09 Jul 2008, 15:52

Dragonrage wrote:
nema opravdanja.. 8)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Jul 2008, 15:53

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
nema opravdanja.. 8)
Hej...reci to MCG-u ne meni hehe 8) :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

A$H

Post by A$H » 16 Jul 2008, 22:13

Post Reply