The Expendables (2010)
- Bub
Re: The Expendables (2010)
Negdje sam čitao sad se ne sjećam da li sam ovdje stavio link, ali znam da je bilo govora da će u novom nastavku biti Hulk Hogan, Charlie Sheen, The Rock, Mr. T., Kurt Russel, Mike Tyson, Bruce Willis, neka fora je također bila s Van Dammom i Steven Seagalom, ali kao nešto se njih dvojica ne vole, pa je jedan od njih dvojice rekao ili ja ili on, ne oba dvojica. Sad to su sve nagađanja bila, koliko je istina ne znam, te su još bile neke pošalice s Chuck Norrisom kao navodno da će i on imati neku ulogu ali da se neće fight-at jer je pre star.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ok Charlie Sheen, ali kvragu, Hulk Hogan?
On čak niti nije glumac, a još manje zna glumiti - znam iz vlastitog iskustva 
Michel puši karu.
- Bub
Pa isti mi je i Sheen, gluma mu je očajna, ali da uživa u životu uživa...jedino eto u "Two and a Half Men" mi je dobar, ali tamo ionako ima ulogu svog stvarnog života tako da ne treba pretjerano glumit. Ma nek ih bude što više, hrpa B glumaca na jednom mjestu di ćeš bolje.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
Ma vidiš... meni je baš dobar glumac iako ima taj antipatičan izraz lica. Više bi u nastavku bio pogodan za dilera, ili neku manju ulogu čovjeka koji uživa u vlastitom bogatstvu zarađenu krvavim novcem...
A i bio mi je odličan u Rookie...
A i bio mi je odličan u Rookie...
Michel puši karu.
-
Wheel Smith
john_constantine wrote:ok Charlie Sheen, ali kvragu, Hulk Hogan?On čak niti nije glumac, a još manje zna glumiti - znam iz vlastitog iskustva
moraš voljet ovo čudo
http://www.youtube.com/watch?v=8ReWhx8X3iY
:supz: :supz:
- Dragonrage
Ma pola toga su samo glasine. Jedino je zapravo Sheenu pristupio sa nekakvom ponudom...a Hogan, Mr. T, Russell i Tyson su samo glasine. Rock je u jednom intervjuu izjavio da bi prihvatio ponudu ako materijal bude dobar...a ovo za Seagala i Van Dammea....hehe...to je zanimljiva priča. Naime, redatelj Sheldon Letich je na Van Damme forumu odgovarao na pitanje nekog od forumaša hoće li Van Damme prihvatiti ulogu u Expoendablesima 2 ako mu Stallone ponudi, a netko drugi ga je pitao za Seagala...i Sheldon je zapravo u jednoj rečenici odgovarao na oba pitanja, te je reko da Van Damme sve više i više naginje ka mogućnosti da se pojavi u nastavku, a Seagal ako ne bude u nastavku bit će to zbog neslaganja sa producentom Avi Lernerom koji je imao s njim loša iskustva. Ali netko je krivo protumačio tu rečenicu i skoro pa svi sajtevi koji su objavili to, su napisali da će Van Damme biti u nastavku samo ako Seagal ne bude, a to zapravo nitko nije rekao...Bub wrote:Negdje sam čitao sad se ne sjećam da li sam ovdje stavio link, ali znam da je bilo govora da će u novom nastavku biti Hulk Hogan, Charlie Sheen, The Rock, Mr. T., Kurt Russel, Mike Tyson, Bruce Willis, neka fora je također bila s Van Dammom i Steven Seagalom, ali kao nešto se njih dvojica ne vole, pa je jedan od njih dvojice rekao ili ja ili on, ne oba dvojica. Sad to su sve nagađanja bila, koliko je istina ne znam, te su još bile neke pošalice s Chuck Norrisom kao navodno da će i on imati neku ulogu ali da se neće fight-at jer je pre star.
- Bub
Hehe klasika igre pokvarenog telefona.
Fascinantno mi je to što se to proširi svijetom u sekundu, današnji internet.
- Josef K
31. prosinca na HTV-u 2 oko 21.45 (THE EXPENDABLES, 2010.)
Dobar termin.
Dobar termin.
- jigsaw
Za one koji ne idu nigdje, super 
-
Wheel Smith
- john_constantine
+ 1.Wheel Smith wrote:mnogi su razočarani da ce dvojka bit PG-13
Michel puši karu.
-