pa dobro, al jebote nisu vampiri pederčići koji svijetle kao lampa i jedu zelenjavujohn_constantine wrote:mah, vampiri su u pričama i legendama uvijek prikazivana kao stvorenja koja su preko noći seksualno iscrpljivali žrtve, ili je bilo čudovišnijih verzija. A tek priče o ljudima koji su se digli iz groba i lutali po mjestu, sve dok ih ne bi "ubili" pri spavanju. Kasnije su vampiri prikazana kao romantika, gdje je vampirizam prokletstvo pošto si osuđen na vječnu noć, besmrtnost i na samoću. Onda je krenulo s onim filmovima kao From dusk till dawn i slično, gdje su prikazivali vampire kao čudovišta. Ali meni su vampiri uvijek bili ta prokleta stvorenja osuđena na vječnu samoću i mrak.
Twilight (2008)
- Sammy
Re: Twilight (2008)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
ili gdje vukodlaci briju pazuhe.Sammy wrote:pa dobro, al jebote nisu vampiri pederčići koji svijetle kao lampa i jedu zelenjavujohn_constantine wrote:mah, vampiri su u pričama i legendama uvijek prikazivana kao stvorenja koja su preko noći seksualno iscrpljivali žrtve, ili je bilo čudovišnijih verzija. A tek priče o ljudima koji su se digli iz groba i lutali po mjestu, sve dok ih ne bi "ubili" pri spavanju. Kasnije su vampiri prikazana kao romantika, gdje je vampirizam prokletstvo pošto si osuđen na vječnu noć, besmrtnost i na samoću. Onda je krenulo s onim filmovima kao From dusk till dawn i slično, gdje su prikazivali vampire kao čudovišta. Ali meni su vampiri uvijek bili ta prokleta stvorenja osuđena na vječnu samoću i mrak.
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Ma nemam ja ništa ako je vampir gej (a o tome bi se dalo raspraviti jer je za vampira glupo da bira koga će gricnuti...jer krv je krv)...
Ali, barem da bude pravi vampir a ne kao ovi šminkeri is Sumrak sage... Ma, jeben mu čak mi i oni vampiri u Intervju s Vampirom mogu proći (barem su krvožedni).
Za sad od gej vampira mi je ipak naj onaj iz Bala Vampira, a što se tiče šminkeraja uvijek bih uzeo ekupu vampira iz Lost Boys...ti momci imaju stila...
Ali, barem da bude pravi vampir a ne kao ovi šminkeri is Sumrak sage... Ma, jeben mu čak mi i oni vampiri u Intervju s Vampirom mogu proći (barem su krvožedni).
Za sad od gej vampira mi je ipak naj onaj iz Bala Vampira, a što se tiče šminkeraja uvijek bih uzeo ekupu vampira iz Lost Boys...ti momci imaju stila...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- DrugsBunny
Ja smatram vampire po defaultu gejastima, bar malo.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Boby
Vampiri u romanima Anne Rice su bića koja žive kroz stoljeća a neki od njih i tisućljeća; dakle bića koja su bila dio različitih kultura, od antike pa na ovamo, čiji su nagoni stariji od većine antikviteta te me stoga gotovo niti ne čudi da su u seksualnom smislu daleko složeniji od prosječnog ljudskog bića. Ne bih ih nazivao pederima jer bilo je tu i muškaraca i žena pa i djece već bićima koja su daleko izvan svih mentalnih, emotivnih, nagonskih i kakvih već granica ljuskog bića.
- dr_gonzo
- HorrorHR
- Site Admin
hehehe na twitteru tip napisao:

You can't judge a book by its cover. Unless the cover says 'Twilight' on it, then you should judge the book & anybody buying/reading it.
- Decadentor
HorrorHR wrote:hehehe na twitteru tip napisao:
You can't judge a book by its cover. Unless the cover says 'Twilight' on it, then you should judge the book & anybody buying/reading it.![]()

- metallicat
- DEXTER
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- john_constantine
- DEXTER
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]