Django Unchained (2012)
- Bub
Re: Django Unchained (2012)
SpoilerShow
Malo smanji taj ton i ne vrijeđaj se, tebe nitko nije vrijeđao, a tako ni ja sam. Eto sam si pokazao koliko si ustvari plitak da se tu prebacuješ i vređaš preko foruma oko filmova i glumaca, koji su zabava, a ne nešto bitno što ti je ugrozilo život, a vjeruj mi da se ja neću spuštati na taj tvoj nivo, jer mi je besmisleno na forumima se prepucavati, gdje se ljudi ne poznaju i ne znaju ništa jedni o drugim. Što ti ne znaš normalno diskutirati i osjećaš se uvrijeđeno i napadnutno bez razloga, to ide tebi na dušu. Normalno da možeš iznjeti svoje mišljenje pogotov o glumcima koje voliš i ne voliš, svi imamo slobodu govora, ne može ti to nitko zabranit, ali način na koji ti to iznosiš je malo...tu ću stati da se tvoja malenkost ne bi uvrijedila i bolje da stanemo jer ovo s tobom ne vodi nigdje, te bezveze zagađujemo topic. Živ bio!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Info
SpoilerShow
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
Unreal
aj bar čemo valjda konačno dobiti pravi špageti western nakon mnogo godina. vjerujem da će Tarantino pogoditi baš onaj stil režije koji su imali talijanski redatelji poput leonea i corbucci kao što je pogodio stil režiranja azijskih filmova u kill bilu. jedino ne vjerujem da će biti dobar kao original iz 1966 sa Francom Nerom
- john_constantine
taj original nitko ne može nadmašiti. Jedan od najboljih špageti westerna.Unreal wrote:aj bar čemo valjda konačno dobiti pravi špageti western nakon mnogo godina. vjerujem da će Tarantino pogoditi baš onaj stil režije koji su imali talijanski redatelji poput leonea i corbucci kao što je pogodio stil režiranja azijskih filmova u kill bilu. jedino ne vjerujem da će biti dobar kao original iz 1966 sa Francom Nerom
Michel puši karu.
-
filmofil
uff, mislim da je tarantino vrlo sposoban nadmašiti original iako ne bi htio uspoređivati django i djanog unchained jer ne vjerujem da će tarantino ovdje ići raditi doslovni remake već će vjerojatno vrlo suptilno referencirati original i napraviti jednu posve novu priču
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
ionako nikad niti nije radio remake... Kao inglorious basterds. Film praktički skoro da niti nema veze s istoimenim talijanskim ratnim filmom, nego samo u obliku reference. Napraviti će on vrlo dobar western s brojnim referencima na špageti westerne, obične westerne i slično.filmofil wrote:uff, mislim da je tarantino vrlo sposoban nadmašiti original iako ne bi htio uspoređivati django i djanog unchained jer ne vjerujem da će tarantino ovdje ići raditi doslovni remake već će vjerojatno vrlo suptilno referencirati original i napraviti jednu posve novu priču
Samo, ne bi htio biti cjepidlaka, ali nije li to malo previše crnih glumaca za jedan western?
Michel puši karu.
-
filmofil
-
John_Ryder
isusatiboga koji film.
- HorrorHR
- Site Admin
jel to došlo ili kada dolazi u kina?
- Dragonrage
- dragonheart
Ajd vi koji ste pogledali screener mi samo recite jel Jonah Hill brzo rikne u filmu ?? Btw, ako ga u filmu ima više od 30 sekundi to je previše 
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- popayy
Jonah Hill je faca.
-
olio
jonah