The Expendables (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
john_constantine

Re: The Expendables (2010)

Post by john_constantine » 14 Aug 2010, 22:29

od idućeg četvrtka u kinima. Također gledam u kinu, ali ne čekam u šugavom kinu Gaj u vž, već prava kinodvorana za pravim zvukom, slikom i kvalitetom. :mrgreen: Ne mogu dočekati :kokicarenje:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 15 Aug 2010, 11:48

On Friday, The Expendables took a commanding lead in its debut, Eat Pray Love came out well-fed, but Scott Pilgrim vs. the World didn't receive a power-up.

The Expendables claimed a solid estimated $13.3 million on approximately 4,200 screens at 3,270 locations. That was a bit less than the $14.4 million opening day of Inglourious Basterds last August, but it was greater than The A-Team's $9.7 million and nearly doubled Rambo's $6.7 million. If Expendables follows Basterds's trajectory, it would wind up with a $35 million opening weekend.

Scarface

Post by Scarface » 15 Aug 2010, 13:25

Moran priznat da me uvatila panika i sve se bojin da će me film razočarat. Jebemu, baš san cili nervozan i bit će samo gore do četvrtka. I odjeba san cilu bildersku ekipu, iden ga gledat s jednim prijateljem jer ne želin slušat njihove steroidske pizdarije tijekom filma (šta je jedini razlog zašto i idu, debili). Ovo ne smi podbacit!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 15 Aug 2010, 16:04

Ghostface wrote:Moran priznat da me uvatila panika i sve se bojin da će me film razočarat. Jebemu, baš san cili nervozan i bit će samo gore do četvrtka. I odjeba san cilu bildersku ekipu, iden ga gledat s jednim prijateljem jer ne želin slušat njihove steroidske pizdarije tijekom filma (šta je jedini razlog zašto i idu, debili). Ovo ne smi podbacit!!!
istina i mene strah da ne ostane sve na traileru
:supz: :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Aug 2010, 16:18

da, kao u vezi Punisher: warzone. Sve najbolje su ionako prikazali u traileru... :( A vjerujem da ćemo dobiti dobru zabavu za prepričavanje i podsjetnike na akcijske filmove 80 - tih. Ionako su bili skeptični za Rambo 4, a na kraju dobili krvavu zabavu... :supz:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Aug 2010, 22:33

Ghostface wrote:Moran priznat da me uvatila panika i sve se bojin da će me film razočarat. Jebemu, baš san cili nervozan i bit će samo gore do četvrtka. I odjeba san cilu bildersku ekipu, iden ga gledat s jednim prijateljem jer ne želin slušat njihove steroidske pizdarije tijekom filma (šta je jedini razlog zašto i idu, debili). Ovo ne smi podbacit!!!
Da...na momente se i ja tako osjećam...ali opet...pročitao sam sve moguće kritike i sve, i pozitivne i loše pišu zapravo istu stvar...loša priča, loša karakterizacija, ali prejebena akcija (doduše, dosta ih spominje da je u nekim djelovima montaža malo prebzra, ali ništa što bi "uništilo" film generalno...), mnogo nasilja, prejebena zabava, te da se takvi filmovi više ne snimaju. A to i očekujem.
Ovakvi filmovi se nikad nisu ni gledali zbog neke opake priče i karakterizacije...to je uvijek bila zadnja rupa na sviralu...akcija je ovdje glavni junak, a ona je navodno prejebena. Dosta likova sa van damme foruma, uglavnom action fanovi) su oduševljeni filmom i gotovo svi ga idu gledat još jednom... :D

I ja se ne bih bojao da je sve prikazano u tzraileru, jer po komentarima, nije niš prikazano...samo zadnjih 30 min je pure akcija...a to definitivno nisu mogli pokazati u trailerima hehe :mrgreen:

Također...film je zaradio dosta dobru paru u prvom vikendu i zasjeo je na broj 1 sa $35,030,000

http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=expendables.htm

A fjerujem da će na svjetkosm tržištu rasturiti totalno, tak da je nastavak sigurna stvar!!! :supz: :supz: :supz:

Scarface

Post by Scarface » 15 Aug 2010, 22:58

Da, nastavak pa i trilogija kojoj se nadam. Ma strah je valjda normalan, jer toliko dugo čekan ovo i psihički se pripreman (desktop mi krasi onaj wallpaper sa svim likovima već tjednima za nabrijavanje), te mi je gotovo jednako bitno ka i Scream 4 (koja će tek tad nervoza nastupit, prvi Scream koji ću gledat u kinu). Ma najradije bi uvatija prvu moguću projekciju u Broadwayu (ono tipa 4 popodne) i iša sam.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dragonheart

Post by dragonheart » 16 Aug 2010, 13:10

Blago vama svima,u Osijeku još nema ni najave kada će doći u kina :( :( :facepalm: :skrujufakju: :? :bicovanje:
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Aug 2010, 16:37

Još par sitnica pred Hrvatsku premijeru...

The Expendables - Behind The Scenes Footage

Stallone in The Expendables
Li in Expendables
Statham in Expendables
Rourke in The Expendables

Uff...sutra nakon posla trčim odmah u kino :D :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Aug 2010, 17:08

blago tebi. :skrujufakju: Ja mogu tek u subotu. Radije bi uzeo slobodan dan sutra ili zbrisao s posla. :mrgreen:
Michel puši karu.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 18 Aug 2010, 17:53

odo i ja sutra
:supz: :supz:

Josef K

Post by Josef K » 18 Aug 2010, 18:40

Wheel Smith wrote:odo i ja sutra

Scarface

Post by Scarface » 18 Aug 2010, 18:50

Zadro wrote:
Wheel Smith wrote:odo i ja sutra

Andrej

Post by Andrej » 19 Aug 2010, 05:46

The Expendables je jedan badass 8) old-school movie. Biće prava poslastica za ljubitelje akcionog žanra 80-tih i 90-tih.
Ima fucking everything, što jedan ovakav film treba da ima.
Dalju priču ostavljam dok ga ekipa odavde ne odgleda, da nešto ne spoil-am.
Ajde sad svi u bioskop, da imam s kim da delim utiske, jer sam i ja(što bi rekao Ghost) izbegao wiseass drugare i na miru uživao u njemu. :supz:
We're all mad here...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Aug 2010, 11:14

Andrej wrote:The Expendables je jedan badass 8) old-school movie. Biće prava poslastica za ljubitelje akcionog žanra 80-tih i 90-tih.
Ima fucking everything, što jedan ovakav film treba da ima.
Dalju priču ostavljam dok ga ekipa odavde ne odgleda, da nešto ne spoil-am.
Ajde sad svi u bioskop, da imam s kim da delim utiske, jer sam i ja(što bi rekao Ghost) izbegao wiseass drugare i na miru uživao u njemu. :supz:

Šta si ga u kinu gledao? Kaj je kod vas ranije došao?

Post Reply