Twilight (2008)
- Boby
Ciljana je ženska maloljetna publika a uvijek će se naći neka odrasla žena ili muškarac koji se osjećaju kao maloljetnice.
Ne znam, ja već dugo nisam vidio dobar vampirski film ali nekima se recimo sviđa Underworld.
Ono što bih ja volio jest da se, u ovoj invaziji remakea, netko odvaži snimiti Drakulu. Ali pravog Drakulu, koji će vjerno slijediti Stokerovu knjigu i atmosferu jer takav još nije snimljen; barem ne u Hollywoodu
Ne znam, ja već dugo nisam vidio dobar vampirski film ali nekima se recimo sviđa Underworld.
Ono što bih ja volio jest da se, u ovoj invaziji remakea, netko odvaži snimiti Drakulu. Ali pravog Drakulu, koji će vjerno slijediti Stokerovu knjigu i atmosferu jer takav još nije snimljen; barem ne u Hollywoodu
-
- splattergirl
ideja ti nije losa. ako se nadje netko malo kvalitetniji od rob zombija bit ce dobro.Boby wrote:Ciljana je ženska maloljetna publika a uvijek će se naći neka odrasla žena ili muškarac koji se osjećaju kao maloljetnice.
a underworld, queen of the damned, van helsinga i slicno nisam se ni potrudila pogledati, uvijek imam bilo sto drugo na repertoaru, makar po 100x vidovitog Milana i "Drakulo, idi od mene!"

[img]http://images.layouts.fm/0/19/19369.gif[/img]
-
- Boby
Možda je malo preočito ali Tim Burton je meni najbolji izbor za redatelja Drakulesplattergirl wrote:ideja ti nije losa. ako se nadje netko malo kvalitetniji od rob zombija bit ce dobro.Boby wrote:Ciljana je ženska maloljetna publika a uvijek će se naći neka odrasla žena ili muškarac koji se osjećaju kao maloljetnice.
a underworld, queen of the damned, van helsinga i slicno nisam se ni potrudila pogledati, uvijek imam bilo sto drugo na repertoaru, makar po 100x vidovitog Milana i "Drakulo, idi od mene!"![]()
![]()
- splattergirl
- Wendigo
meni je undreworld bio dobra zabava zbog settinga u kojem je, dakle vječna borba između vampira i vukodlaka. od "novijih" vampirskih filmova, carpenterovi vampiri su mi nešto predivno.Boby wrote:Ciljana je ženska maloljetna publika a uvijek će se naći neka odrasla žena ili muškarac koji se osjećaju kao maloljetnice.
nisam čitao stokerov roman, ali mi coppolin film djeluje dosta vjerno prenesen, bar tako kažu... isti slučaj i sa nosferatuom sa klausom kinskim iz 70-tih (izuzev što je riječ od grofu orloku, a ne o klasićnom vlad tepeš drakuli).
- Asfodel
- splattergirl
da, nesto predobro i meni draze od filma (kao sto obicno preferiram knjige nad filmovima)... sjecam se jos daaavno kak mi je bilo dosadno na moru i ova knjiga mi je uljepsala ljeto, ne znam sto bi bez nje a jos nije bilo cak ni mobitela onda, bar ne za sve i svakoga 

[img]http://images.layouts.fm/0/19/19369.gif[/img]
- elrania
- splattergirl
- Boby
Coppola je vješto podvalio kako je njegov Drakula ustvari vjeran Stokeru. Film uzima neke bitne elemnte iz knjige ali sama poanta priče uvelike se razlikuje što ćeš jendom kada ju pročitaš uvidjeti. Nosferatu je još neglašenije drukčijii. A sama knjiga i do danas mi ostaje najdraža kada je u pitanju horror temtika; što stvara još veću ironiju budući da ju niti jedan film nije do kraja vjerno slijedioWendigo wrote:meni je undreworld bio dobra zabava zbog settinga u kojem je, dakle vječna borba između vampira i vukodlaka. od "novijih" vampirskih filmova, carpenterovi vampiri su mi nešto predivno.Boby wrote:Ciljana je ženska maloljetna publika a uvijek će se naći neka odrasla žena ili muškarac koji se osjećaju kao maloljetnice.
nisam čitao stokerov roman, ali mi coppolin film djeluje dosta vjerno prenesen, bar tako kažu... isti slučaj i sa nosferatuom sa klausom kinskim iz 70-tih (izuzev što je riječ od grofu orloku, a ne o klasićnom vlad tepeš drakuli).
- moko
aaaaaaaaaaaaaa skroz sam zaboravila na taj film... je, Tom je savršeno to odglumio , savršeni spoj vanjskog izgleda i karaktera... pa čak i dok se raspadao izgledao mi je preeeedobro!Boby wrote:Možda se mnogi neće složiti ali najbolji filmski vampir u posljednjih 20 godina za mene je Cruiseov Lestat. Tu nikako ne mislim na bijedu od Towsenda u kasnijem nastavku već samo na Tom Cruisea. Uspio je lik učiniti romantičnim, sadističkim i tajanstvenim; sve u jednom
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]