Twilight (2008)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Boby

Post by Boby » 17 Feb 2009, 13:26

Ciljana je ženska maloljetna publika a uvijek će se naći neka odrasla žena ili muškarac koji se osjećaju kao maloljetnice.
Ne znam, ja već dugo nisam vidio dobar vampirski film ali nekima se recimo sviđa Underworld.
Ono što bih ja volio jest da se, u ovoj invaziji remakea, netko odvaži snimiti Drakulu. Ali pravog Drakulu, koji će vjerno slijediti Stokerovu knjigu i atmosferu jer takav još nije snimljen; barem ne u Hollywoodu

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 17 Feb 2009, 13:37

Splatter you are speaking my language! Ron Perlman bi bio jebacki eduard kulen!
Ja zelim vidjet ovog eduarda kulena u meskickom zatvoru kako sise..danny trejou!
I like to eat things.

splattergirl

Post by splattergirl » 17 Feb 2009, 13:39

Boby wrote:Ciljana je ženska maloljetna publika a uvijek će se naći neka odrasla žena ili muškarac koji se osjećaju kao maloljetnice.
Ne znam, ja već dugo nisam vidio dobar vampirski film ali nekima se recimo sviđa Underworld.
Ono što bih ja volio jest da se, u ovoj invaziji remakea, netko odvaži snimiti Drakulu. Ali pravog Drakulu, koji će vjerno slijediti Stokerovu knjigu i atmosferu jer takav još nije snimljen; barem ne u Hollywoodu
ideja ti nije losa. ako se nadje netko malo kvalitetniji od rob zombija bit ce dobro.
a underworld, queen of the damned, van helsinga i slicno nisam se ni potrudila pogledati, uvijek imam bilo sto drugo na repertoaru, makar po 100x vidovitog Milana i "Drakulo, idi od mene!" :lol: :lol: :lol:
[img]http://images.layouts.fm/0/19/19369.gif[/img]

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 17 Feb 2009, 13:43

Sad ce new moon,strpite se malo.
I like to eat things.

Boby

Post by Boby » 17 Feb 2009, 13:44

splattergirl wrote:
Boby wrote:Ciljana je ženska maloljetna publika a uvijek će se naći neka odrasla žena ili muškarac koji se osjećaju kao maloljetnice.
ideja ti nije losa. ako se nadje netko malo kvalitetniji od rob zombija bit ce dobro.
a underworld, queen of the damned, van helsinga i slicno nisam se ni potrudila pogledati, uvijek imam bilo sto drugo na repertoaru, makar po 100x vidovitog Milana i "Drakulo, idi od mene!" :lol: :lol: :lol:
Možda je malo preočito ali Tim Burton je meni najbolji izbor za redatelja Drakule

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 17 Feb 2009, 13:45

Prije Michael Bay!
I like to eat things.

splattergirl

Post by splattergirl » 17 Feb 2009, 13:53

ma nemate vi pojma, UWE BOLL!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Feb 2009, 14:22

meni je undreworld bio dobra zabava zbog settinga u kojem je, dakle vječna borba između vampira i vukodlaka. od "novijih" vampirskih filmova, carpenterovi vampiri su mi nešto predivno.
nisam čitao stokerov roman, ali mi coppolin film djeluje dosta vjerno prenesen, bar tako kažu... isti slučaj i sa nosferatuom sa klausom kinskim iz 70-tih (izuzev što je riječ od grofu orloku, a ne o klasićnom vlad tepeš drakuli).

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Feb 2009, 14:28

Wendigo wrote:nisam čitao stokerov roman
Predivan je. I što je najbolje, jedan od onih koje možeš često čitati.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

splattergirl

Post by splattergirl » 17 Feb 2009, 14:33

da, nesto predobro i meni draze od filma (kao sto obicno preferiram knjige nad filmovima)... sjecam se jos daaavno kak mi je bilo dosadno na moru i ova knjiga mi je uljepsala ljeto, ne znam sto bi bez nje a jos nije bilo cak ni mobitela onda, bar ne za sve i svakoga :D

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Feb 2009, 14:39

prodano. :) već dugo planiram pročitati drakulu.

elrania

Post by elrania » 17 Feb 2009, 14:41

ja sam je se pak primila u ruke negdje u osnovnoj kad je trebalo ucit za testove.
ucenje je moralo pricekati. :D

zbilja cu morati tu knjigu uskoro opet procitati... ovaj put rade na eng.

a twilight sam si isto obecala lol. ima cimerica knjige i rekla mi je posuditi ih :lol:

splattergirl

Post by splattergirl » 17 Feb 2009, 14:53

skini pdf... tako su dosadne, bar prva, i tolko se ponavlja da samo preletis u pol sata :lol:
ono, zao mi je sto umjesto toga opet nisam procitala romea i juliju, ovo je toliki deja vu! i bez tragicnog zavrsetka jos :roll: :lol:

Boby

Post by Boby » 17 Feb 2009, 15:53

Wendigo wrote:
meni je undreworld bio dobra zabava zbog settinga u kojem je, dakle vječna borba između vampira i vukodlaka. od "novijih" vampirskih filmova, carpenterovi vampiri su mi nešto predivno.
nisam čitao stokerov roman, ali mi coppolin film djeluje dosta vjerno prenesen, bar tako kažu... isti slučaj i sa nosferatuom sa klausom kinskim iz 70-tih (izuzev što je riječ od grofu orloku, a ne o klasićnom vlad tepeš drakuli).
Coppola je vješto podvalio kako je njegov Drakula ustvari vjeran Stokeru. Film uzima neke bitne elemnte iz knjige ali sama poanta priče uvelike se razlikuje što ćeš jendom kada ju pročitaš uvidjeti. Nosferatu je još neglašenije drukčijii. A sama knjiga i do danas mi ostaje najdraža kada je u pitanju horror temtika; što stvara još veću ironiju budući da ju niti jedan film nije do kraja vjerno slijedio

moko

Post by moko » 17 Feb 2009, 16:12

Boby wrote:Možda se mnogi neće složiti ali najbolji filmski vampir u posljednjih 20 godina za mene je Cruiseov Lestat. Tu nikako ne mislim na bijedu od Towsenda u kasnijem nastavku već samo na Tom Cruisea. Uspio je lik učiniti romantičnim, sadističkim i tajanstvenim; sve u jednom
aaaaaaaaaaaaaa skroz sam zaboravila na taj film... je, Tom je savršeno to odglumio , savršeni spoj vanjskog izgleda i karaktera... pa čak i dok se raspadao izgledao mi je preeeedobro!
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

Post Reply