Novi Conan film

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Scarface

Re: Novi Conan film

Post by Scarface » 27 Nov 2011, 13:07

john_constantine wrote:dobar tekst makar je to stvar ukusa, ali i dalje mi je glupo uspoređivati original i novu verziju, s obzirom da original nema nikakve veze s stripovima, toliko o tome. :zubifale:
Da, nema smisla uspoređivat ta dva filma, slažen se, al original definitivno ima više veze sa stripovima i knjigama od ovog filma.

I potpisujen recenziju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 27 Nov 2011, 13:24

uzimajući u obzir samo ono što sam od filma vidjela, apsolutno se slažem i zbog takvih dojmova i bojazni da će kasnije bit još gore sam i prekinula film.

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Nov 2011, 17:40

Scarface wrote:
john_constantine wrote:dobar tekst makar je to stvar ukusa, ali i dalje mi je glupo uspoređivati original i novu verziju, s obzirom da original nema nikakve veze s stripovima, toliko o tome. :zubifale:
Da, nema smisla uspoređivat ta dva filma, slažen se, al original definitivno ima više veze sa stripovima i knjigama od ovog filma.

I potpisujen recenziju.
jedino što je u ovom filmu isto kao u stripovima i pričama o conanu je izgled (ipak sam zadovoljan, na kraju) i to da se rodio na bojnom polju, usred hladne cimmerije dok je trajala bitka sa vanirima. također i ona njegova gusarska "karijera" - mogli su ubaciti zullu i belith. :D
mada, pročitao sam dosta conan stripova, i u ni jednom se ne spominje khalar zym, koliko se sjećam, dok thulse dooma i thoth amona, koji mu je takoreć archenemy ima u arnoldovim conan filmovima..
meni je ovaj film bio ok, onako za zabavit se. conan je jeben, jer se ponaša kako bi se i trebao ponašati. samo mu je na pameti popiti, pojebati, slomiti i sasjeći nešto. :lol: jedino mi je žao što se nisu malo više upuštali u magiju acherona. uvijek su me posebno zanimala ta drevna nestala hyborijska carstva.
početak filma, odrastanje u cimmeriji i gusarenje u malo starijoj dobi su mi bili super, ali što je više primicao kraju, to mi je bilo sve bezveznije. danas zaista rijetko tko zna završiti film... :?

dragonheart

Post by dragonheart » 28 Nov 2011, 14:05

Wendigo wrote:
Scarface wrote:

I potpisujen recenziju.
jedino što je u ovom filmu isto kao u stripovima i pričama o conanu je izgled (ipak sam zadovoljan, na kraju) i to da se rodio na bojnom polju, usred hladne cimmerije dok je trajala bitka sa vanirima. također i ona njegova gusarska "karijera" - mogli su ubaciti zullu i belith. :D
mada, pročitao sam dosta conan stripova, i u ni jednom se ne spominje khalar zym, koliko se sjećam, dok thulse dooma i thoth amona, koji mu je takoreć archenemy ima u arnoldovim conan filmovima..
meni je ovaj film bio ok, onako za zabavit se. conan je jeben, jer se ponaša kako bi se i trebao ponašati. samo mu je na pameti popiti, pojebati, slomiti i sasjeći nešto. :lol: jedino mi je žao što se nisu malo više upuštali u magiju acherona. uvijek su me posebno zanimala ta drevna nestala hyborijska carstva.
početak filma, odrastanje u cimmeriji i gusarenje u malo starijoj dobi su mi bili super, ali što je više primicao kraju, to mi je bilo sve bezveznije. danas zaista rijetko tko zna završiti film... :?

Eto,meni baš drago što je tebi barem film baš ok i što ga nisi sasjekao,dok je recenziju sa Fantasy HR-a,ak se mene pita napisao potpuni kreten.Pretjeruje u svim aspektima,pogotovo ono na kraju recenzije da dijete koje pogleda film neće moći proći prvi osnovne. S tom se izjavom posrao sam sebi po glavi. Marcus Nispel možda nije redatelj poput Ridley Scotta,ali je sasvim pristojan zanatlija,koji je daleko bolje dočarao vizualni štih tog vremena i stripa. I na kraju sam još da kažem,da i meni baš fale Zula i Belit,pošto nastavka neće biti pitanje je kad će se oni ukazat na velikom ekranu i hoće li ikada...??
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

sandi

Post by sandi » 28 Nov 2011, 19:03

smeće...kratko i jasno
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Nov 2011, 20:24

sandi wrote:smeće...kratko i jasno

Ajd priznaj...nisi ga ni pogledao. 8)

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 28 Nov 2011, 22:03

Bljuv... Može poslužiti samo kao materijal za masturbiranje s obzirom na glumce :heart:

sandi

Post by sandi » 28 Nov 2011, 22:06

Dragonrage wrote:

SVE CU PRIZNAT SAMO NEMOJ PO GLAVI! :zubifale:
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2011, 22:25

Fräulein Unbekann wrote:Bljuv... Može poslužiti samo kao materijal za masturbiranje s obzirom na glumce :heart:
ti voliš takve muškarce s velikim obrvima? :mrgreen:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Nov 2011, 22:40

Gledala sam kratko nešto, do scene prvog snošaja, i bilo mi je baš ok :) (film, ne snošaj)

Jednom ću nastaviti kad mi se bude dalo...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 28 Nov 2011, 23:27

ja nisam ni do snošaja došla :( a već zaspala... doduše, bila sam stravično umorna pa ću to opravdati time, a ne dosadom jer mi nije bio dosadan ono malo šta sam pogledala. budem ga dovršila jedan dan već, ne znam kad, a mogu i od početka :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 29 Nov 2011, 01:03

john_constantine wrote:
Fräulein Unbekann wrote:Bljuv... Može poslužiti samo kao materijal za masturbiranje s obzirom na glumce :heart:
ti voliš takve muškarce s velikim obrvima? :mrgreen:
Well fuck my ass ako sam obrve gledala 8) 8)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 29 Nov 2011, 10:45

sandi wrote:
Dragonrage wrote:

SVE CU PRIZNAT SAMO NEMOJ PO GLAVI! :zubifale:
Kurcem u čelo 8) :mrgreen:

popayy

Post by popayy » 29 Nov 2011, 20:52

Meni je bio dosadan za pop..... Jel mi se to učinilo ili je Konan našminkan???

Ghrall1

Post by Ghrall1 » 30 Nov 2011, 12:42

Meni je bio zabavan. To sam i očekival.

Post Reply