Nisam ni vidio ovaj post do sada...Scarface wrote:@Dragonrage-zašto ti je to kopiranje ili nekopiranje uopće bitno? Inače, zašto se toliko zaštitnički postavljaš prema filmu, nije mi jasno. Mislin, meni ka fanu je ovo sramota, pa opet me nije nešto briga, isto tako je bilo za Priest, i ispalo je s moje strane da je film doista smeće kakvo se i činilo na prvu ruku u traileru. Sad tu kao Conan sasvim slučajno crpi inspiraciju jedne od najklišeiziranih naslovnica i poza u stripu uopće, koja je još uz to popularizirana do neba u filmu, u najnovijem slučaju famoznim Centurionom.
Eto, lipo da jedva čekaš film i da Bog da stvarno uživaš u njemu, smao mislin da nema smisla pisat tu neke obrane i dokazivanja, kad to na kraju nije ni bitno, jer štagod mi zaključili i "dokazali", ti ga jedva čekaš, a ja i moji istomišljenici ne.
Ma meni uopće nije bitno..al sam spomenuo...tek tako...eto
Zašto!!! Zato jer sve do sada šta sam vidio meni pak izgleda prejebeno! Eto zato. Reko sam 100X i ponovit ću 100X...sve što sam do sada vidio je po meni baš onaj Conan kojeg pamtim iz stipova i ilustracija...još ako priča bude dobra...IMO savršena ekranizacija Conana...
Inače...ovo sam čekao...red band trailer...blood and gore....hell yeah!!!
RED BAND TRAILER