Novi Conan film

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

Re: Novi Conan film

Post by Dragonrage » 17 Jun 2011, 20:37

Scarface wrote:@Dragonrage-zašto ti je to kopiranje ili nekopiranje uopće bitno? Inače, zašto se toliko zaštitnički postavljaš prema filmu, nije mi jasno. Mislin, meni ka fanu je ovo sramota, pa opet me nije nešto briga, isto tako je bilo za Priest, i ispalo je s moje strane da je film doista smeće kakvo se i činilo na prvu ruku u traileru. Sad tu kao Conan sasvim slučajno crpi inspiraciju jedne od najklišeiziranih naslovnica i poza u stripu uopće, koja je još uz to popularizirana do neba u filmu, u najnovijem slučaju famoznim Centurionom.

Eto, lipo da jedva čekaš film i da Bog da stvarno uživaš u njemu, smao mislin da nema smisla pisat tu neke obrane i dokazivanja, kad to na kraju nije ni bitno, jer štagod mi zaključili i "dokazali", ti ga jedva čekaš, a ja i moji istomišljenici ne.
Nisam ni vidio ovaj post do sada...

Ma meni uopće nije bitno..al sam spomenuo...tek tako...eto 8) A kaj ti hoćeš dokazati??

Zašto!!! Zato jer sve do sada šta sam vidio meni pak izgleda prejebeno! Eto zato. Reko sam 100X i ponovit ću 100X...sve što sam do sada vidio je po meni baš onaj Conan kojeg pamtim iz stipova i ilustracija...još ako priča bude dobra...IMO savršena ekranizacija Conana...

Inače...ovo sam čekao...red band trailer...blood and gore....hell yeah!!!

RED BAND TRAILER

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jun 2011, 20:52

ovo bi čak moglo biti odlično. :D
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jun 2011, 12:26

Par jebenih novih slika...

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Scarface

Post by Scarface » 01 Jul 2011, 18:53

Dragonrage wrote:
Scarface wrote:@Dragonrage-zašto ti je to kopiranje ili nekopiranje uopće bitno? Inače, zašto se toliko zaštitnički postavljaš prema filmu, nije mi jasno. Mislin, meni ka fanu je ovo sramota, pa opet me nije nešto briga, isto tako je bilo za Priest, i ispalo je s moje strane da je film doista smeće kakvo se i činilo na prvu ruku u traileru. Sad tu kao Conan sasvim slučajno crpi inspiraciju jedne od najklišeiziranih naslovnica i poza u stripu uopće, koja je još uz to popularizirana do neba u filmu, u najnovijem slučaju famoznim Centurionom.

Eto, lipo da jedva čekaš film i da Bog da stvarno uživaš u njemu, smao mislin da nema smisla pisat tu neke obrane i dokazivanja, kad to na kraju nije ni bitno, jer štagod mi zaključili i "dokazali", ti ga jedva čekaš, a ja i moji istomišljenici ne.
Nisam ni vidio ovaj post do sada...

Ma meni uopće nije bitno..al sam spomenuo...tek tako...eto 8) A kaj ti hoćeš dokazati??

Zašto!!! Zato jer sve do sada šta sam vidio meni pak izgleda prejebeno! Eto zato. Reko sam 100X i ponovit ću 100X...sve što sam do sada vidio je po meni baš onaj Conan kojeg pamtim iz stipova i ilustracija...još ako priča bude dobra...IMO savršena ekranizacija Conana...

Inače...ovo sam čekao...red band trailer...blood and gore....hell yeah!!!

RED BAND TRAILER
Eto, tu se ne slažemo uopće, i jbg.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 01 Jul 2011, 21:32

Ajd mi onda objasni zašto ovo tebi ne liči na Conana iz stripa i ilustracija i kak bi po tebi trebao izgledati Conan??

Scarface

Post by Scarface » 02 Jul 2011, 11:07

Dragonrage wrote:Ajd mi onda objasni zašto ovo tebi ne liči na Conana iz stripa i ilustracija i kak bi po tebi trebao izgledati Conan??
Evo vidiš o čemu ti govorin, zapneš i zapneš, kao da je ne znan o čemu stvar. Daj, chill, čekaj film i uživaj, šta se toliko nerviraš. Ako nekome ovo ne valja a tebi valja, nikakvo dokazivanje nije potrebno, jer smo svi u krivu, tj. u pravu. Al da ti još na ovo dogovorin: prvo šta film nema je pogođena atmosfera, koja mora bit "teža" i odisat užarenošću i zagasitošću tog doba Atlantide (nešto šta stari filmovi imaju). Druga stvar je sam glumac-i nećemo toliko o samom njegovom izgledu jer kao Conan je u početku i bija "mršaviji" (iako to opet nije pogođeno), radije ću o samim grimasama koje Momoa radi-preloše i neuvjerljivo. Conan je brutalan, neobazriv, egoističan, nagao itd itd, a Momoin Conan- to nije i samo pokušava bit. I samo ću ti reć za jednu internu zajebanciju s prijateljima- da na kraju trailera umisto naziva Conan piše Khal Drogo (Game of Thrones), više bi pasalo samom filmu. Jer Momoa nije za Conana i po mome mišljenju nikad neće ni bit. Film ću pogledat jer ipak iman dužnost ka fan stripa, al to nije to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Jul 2011, 10:22

Scarface wrote:
Dragonrage wrote:Ajd mi onda objasni zašto ovo tebi ne liči na Conana iz stripa i ilustracija i kak bi po tebi trebao izgledati Conan??
Evo vidiš o čemu ti govorin, zapneš i zapneš, kao da je ne znan o čemu stvar. Daj, chill, čekaj film i uživaj, šta se toliko nerviraš. Ako nekome ovo ne valja a tebi valja, nikakvo dokazivanje nije potrebno, jer smo svi u krivu, tj. u pravu. Al da ti još na ovo dogovorin: prvo šta film nema je pogođena atmosfera, koja mora bit "teža" i odisat užarenošću i zagasitošću tog doba Atlantide (nešto šta stari filmovi imaju). Druga stvar je sam glumac-i nećemo toliko o samom njegovom izgledu jer kao Conan je u početku i bija "mršaviji" (iako to opet nije pogođeno), radije ću o samim grimasama koje Momoa radi-preloše i neuvjerljivo. Conan je brutalan, neobazriv, egoističan, nagao itd itd, a Momoin Conan- to nije i samo pokušava bit. I samo ću ti reć za jednu internu zajebanciju s prijateljima- da na kraju trailera umisto naziva Conan piše Khal Drogo (Game of Thrones), više bi pasalo samom filmu. Jer Momoa nije za Conana i po mome mišljenju nikad neće ni bit. Film ću pogledat jer ipak iman dužnost ka fan stripa, al to nije to.

Pa zanima ma me jebote!! Tu se konstantno "busaš o prsa" kak si ti veliki fan i kak to za tebe nije Conana, pa me zanima zašto nije..šta te smeta, kak bi trebao izgledati po tebi filmski Conan danas?? Kaj je tak teško bilo odgovoriti??

Po meni Conan kao film (i kao lik) treba biti sirov, brutalan, stvaran, sa jednom dozom fantazya...al ne pretjerano. Zato mi za sada sve izgleda izvrsno. Nema fejkanja...koriste se prave lokacije, prave šume, prava polja, pravi setovi...nema 300 fejkanja sa greed screenom i snimanjem u studiju...a Mamoa ko Conan (sudeći po traileru) osobno mi je izvrstan, (iako sam se pribojavao da će biti posve suprotno) baš djeluje pravo ono divljački, i dok vitla mačem i dok izgovara rečenice, i pri tome ne djeluje kao da se preserava, već mi djeluje uvjerljive nego i sam Arnold koji prav za prav i nema onu pravu divljačku neandertalsku narav/facu...ali to je valja stvar osobnog viđenja, a ne toga tko je glumac a tko nije...

Eto...dva razlčičita viđenja od dva različita FANA...jer i ja sam fan...

BTW...dvoja kurca nema, a ne atmosferu...

Scarface

Post by Scarface » 04 Jul 2011, 11:13

A ko je reka da ti nisi fan? Stvarno ti je tribala potvrda? Koje živciranje ni zbog čega. :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jul 2011, 12:17

nema što, zanimljivo vas je čitati. :lol: :kokicarenje:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Jul 2011, 12:37

Scarface wrote:A ko je reka da ti nisi fan? Stvarno ti je tribala potvrda? Koje živciranje ni zbog čega. :mrgreen:
Nije to point onoga kaj sam htio reći time...ali neka...skužili smo se.

Ajmo zajedno pogledati ovo u kino haha...ja plaćam :mrgreen: :mrgreen:

Scarface

Post by Scarface » 04 Jul 2011, 12:52

Dragonrage wrote:
Scarface wrote:A ko je reka da ti nisi fan? Stvarno ti je tribala potvrda? Koje živciranje ni zbog čega. :mrgreen:

Da znaš da bi to baš volija, a ko zna, možda se i nađen u to vrime u Zagrebu. :zubifale: :supz:

Andrej

Post by Andrej » 04 Jul 2011, 13:13

Dragonrage wrote:... već mi djeluje uvjerljive nego i sam Arnold koji prav za prav i nema onu pravu divljačku neandertalsku narav/facu...
Ma da...Arnold je poznat po produhovljenom licu nežnih crta. :lol:
Jedini lik za koga znam da je više ličio na neandertalca od njega je ona gromada iz Džejms Bonda koja je glumila Ralje.
SpoilerShow
Image
Poslednji trejler koji sam odgledao je bio totalno OK, ali vrhuski zasran hevimetal muzikom.
Nadam se da toga neće biti u filmu.
To je još jedan razlog koji je stare Konan filmove urezao ljudima u pamćenje. Vrhunska epska klasika.
We're all mad here...

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Jul 2011, 13:42

ajde, da je barem heavy metal, nego neki hc hibrid :facepalm:
nikaj takvog ni sličnog nebu pasalo, pa se nadam da će to sredit i da je to bilo samo za trailer... nepaše mi tak neš za takav film nikako
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Jul 2011, 14:04

Scarface wrote:
Dragonrage wrote:

Da znaš da bi to baš volija, a ko zna, možda se i nađen u to vrime u Zagrebu. :zubifale: :supz:
Ajd vidit ćemo kad film dođe u kina...valjda ćemo dogovorit nešto :D
Andrej wrote:
Dragonrage wrote:... već mi djeluje uvjerljive nego i sam Arnold koji prav za prav i nema onu pravu divljačku neandertalsku narav/facu...
Ma da...Arnold je poznat po produhovljenom licu nežnih crta. :lol:
Da, on ima koščato lice, četvrtasto...ali mi je Mamoa nekako bliži, i samim time uvjerljivi, ovome...

Image

više mi djeluje "divljački" onako na prvu ruku...na to sam mislio time.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Jul 2011, 14:12

ova prva C/B slika je definicija conana.

conan mora imati gavransko crnu kosu do ramena, šiške ala bruce dickinson / ramonesi, brončanu put, četvrtastu vilicu, "boksački nos" sa poprečnim ožiljkom i eventualno zlatne ringove u oba uha i naravno, atlantski teški široki mač. 8)

i nemojte me zezati da metal svira u filmu... :jawbreaker:
prvo zaseru scorpion kinga s time, zatim seriju spartacus i sad conana. fail.

Post Reply