Taxidermia
- Ašow
Re: Taxidermia
Morosgovany je predivno prezime.
SpoilerShow
Al ona scena kad ga njegov poručnik ulazi u šupu i vidi da spuštenih hlača spava na svinjskom mesu... Ovaj je do kraja zivota ostao vjeran pas svome porucniku. I ono, tik prije svršavanja čuješ svinju kak skviči... epic
- Jane Doe
da, ovo pod spoilerom je najjača scenaAšow wrote:Morosgovany je predivno prezime.
SpoilerShowAl ona scena kad ga njegov poručnik ulazi u šupu i vidi da spuštenih hlača spava na svinjskom mesu... Ovaj je do kraja zivota ostao vjeran pas svome porucniku. I ono, tik prije svršavanja čuješ svinju kak skviči... epic
kao i ono s kokotom

- Ašow
A plakat mi nije bio jasan sve do kraja.
SpoilerShow
I još mi uvijek nije jasno zasto si je baš desnu ruku odsjekao.
Ajd, samoubojstvo, ok. Ali cemu rezanje ruke? Znam da je lik bio umjetnik, al ono... taj detalj baš upadne u oko.
Ajd, samoubojstvo, ok. Ali cemu rezanje ruke? Znam da je lik bio umjetnik, al ono... taj detalj baš upadne u oko.
- Jane Doe
Ašow wrote:A plakat mi nije bio jasan sve do kraja.SpoilerShowI još mi uvijek nije jasno zasto si je baš desnu ruku odsjekao.
SpoilerShow
dal misliš zašto baš desnu, zašto ne lijevi ?? ili zašto je ruku uopće odrezao ??
e zašto desnu, nemam blage, ali zašto ruku rezat općenito, pa mislim da je htio izgledat ko oni grčki i rimski kipovi, kojima uvijek fali dio ruke ili nećeg, onak da ispadne kao umjetničko djelo od mesa.
isto kak je i starog preparirao i one njegove mačke. al kad sam vidla prepariranog starog, a mačke vire iz trbuha i dolje zlatne čizme, mislila sam riknut
e zašto desnu, nemam blage, ali zašto ruku rezat općenito, pa mislim da je htio izgledat ko oni grčki i rimski kipovi, kojima uvijek fali dio ruke ili nećeg, onak da ispadne kao umjetničko djelo od mesa.
isto kak je i starog preparirao i one njegove mačke. al kad sam vidla prepariranog starog, a mačke vire iz trbuha i dolje zlatne čizme, mislila sam riknut

- Ašow
SpoilerShow
Da, na kraju ispada da je onaj lik poremećeniji nego cijela obitelj zajedno.
Mislim.... lik mu je dao da mu preparira fetus.
- Jane Doe
heh, da, tu su si negdjeAšow wrote:SpoilerShowDa, na kraju ispada da je onaj lik poremećeniji nego cijela obitelj zajedno.
SpoilerShow
ona izložba na kraju je zakon, pitam se dal je ko jeo što od one priređene zakuske

- Ašow
Jane Doe wrote:heh, da, tu su si negdjeAšow wrote:SpoilerShowDa, na kraju ispada da je onaj lik poremećeniji nego cijela obitelj zajedno.
SpoilerShowona izložba na kraju je zakon, pitam se dal je ko jeo što od one priređene zakuske
SpoilerShow
Hehehe, lol, a vidi... to ti dođe na isto kao i bodies revealed. Real shit, samo što je ovo degutantnije jer jos uvijek imaš to neko gnušanje u glavi pa ti je i sama scena izložbe (koliko god bila elegantna) degutantna.
Ovaj DVD si moram nabaviti
Ovaj DVD si moram nabaviti
- Ašow
Hoho, cura mi je kupila DVD prije pol godine jedno kad smo kod ovog gore 
Evo Fraulein, da ti bumpam odma
Evo Fraulein, da ti bumpam odma
- Wendigo
hehe, prezakon scena.Jane Doe wrote:da, ovo pod spoilerom je najjača scenaAšow wrote:Morosgovany je predivno prezime.
SpoilerShowAl ona scena kad ga njegov poručnik ulazi u šupu i vidi da spuštenih hlača spava na svinjskom mesu... Ovaj je do kraja zivota ostao vjeran pas svome porucniku. I ono, tik prije svršavanja čuješ svinju kak skviči... epic![]()
kao i ono s kokotom
- elrania
povremeno mi se desi da ispregledam dobar dio scena nekog filma, čujem svačije komentare i informiram se općenito o djelu i onda prođe nekoliko godina dok ne pogledam stvar u kompletu.
drago mi je da sam više privela ovu dramu kraju. i više manje je to to.
volim apsurd, bizarno, nadrealno, kako god, ali da pritom intenzivno zadire na emotivnu i kognitivnu sferu što ovdje nisam doživjela. hura za domišljatost, tj. besramnost i način na koji je priča privedena kraju, te hura za nekoliko lijepih kadrova i scena (npr. ono s kadom i rotacijama na početku)...ali zaista ne vidim ništa drugo naročito fascinantno u ovome ostvarenju.
naturalizam prve cjeline je bio dobar početak i onda je samo izblijedio...
nek mu bude šestica od desetke i aj' bok.
drago mi je da sam više privela ovu dramu kraju. i više manje je to to.
volim apsurd, bizarno, nadrealno, kako god, ali da pritom intenzivno zadire na emotivnu i kognitivnu sferu što ovdje nisam doživjela. hura za domišljatost, tj. besramnost i način na koji je priča privedena kraju, te hura za nekoliko lijepih kadrova i scena (npr. ono s kadom i rotacijama na početku)...ali zaista ne vidim ništa drugo naročito fascinantno u ovome ostvarenju.
naturalizam prve cjeline je bio dobar početak i onda je samo izblijedio...
nek mu bude šestica od desetke i aj' bok.