Dragonrage - The Movie

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Mar 2007, 11:36

Eto, napokon je došao i dan premijere...:D :D :D :D

Ekskluzivna (Internet) premijera filma "Dragonrage"!!!

Također bilo bi mi iznimno drago kad bi ste se nakon što odgledate film izjasnili kakav vam je...malo ga prokomentirali, ocijenili, pohvalili, popljuvali...ovisno o tome kakav vam bude...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Mar 2007, 11:41

Cool :) Kad odgledam javim komentare... sada ću stići samo intro (mjuza je cool u njemu :D )...

Ime mi je ZMAJ :wink: 8) jebač
Last edited by HorrorHR on 16 Mar 2007, 11:46, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2007, 11:42

Da pripremimo pljuvačnicu? :lol: :lol: :lol:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Mar 2007, 11:45

HorrorHR wrote:Cool :) Kad odgledam javim komentare... sada su stići samo intro (mjuza je cool u njemu :D )...

Ime mi je ZMAJ :wink: 8) jebač
Tu mjuzu je frend radio hehe :D :D
A dijalog...uhhh...muka mi kad to čujem hahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
john_constantine wrote:Da pripremimo pljuvačnicu? :lol: :lol: :lol:
A čuj...ne znam...možeš za svaki slučaj haha :lol: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2007, 11:53

Sada sam na 6 minuta filma i kažem prvo - Da li je ona komad iz tog filma slobodna? :lol: :lol:
Michel puši karu.

Rodman

Post by Rodman » 16 Mar 2007, 12:59

Evo ja sam sad pogledao i moram ti priznati da je to fenomenalno... nije da sam ocekivao trascinu u stilu Bore Leeja, ali nesto slicno jesam, ali ispalo je sasvim drugacije, pa ajd, ocekujemo nastavak za koju godinu :lol:

Svaka cast.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Mar 2007, 13:04

john_constantine wrote:Sada sam na 6 minuta filma i kažem prvo - Da li je ona komad iz tog filma slobodna? :lol: :lol:
Hahahaha... :lol: :lol: :lol: :lol: Nije koliko ja znam.
Rodman wrote:Evo ja sam sad pogledao i moram ti priznati da je to fenomenalno... nije da sam ocekivao trascinu u stilu Bore Leeja, ali nesto slicno jesam, ali ispalo je sasvim drugacije, pa ajd, ocekujemo nastavak za koju godinu :lol:

Svaka cast.

Hvala...a gle, na nekim mjestima i izgleda ko Bore Lee...na žalost, ali trudio sam se da ne bude tako. Ne znam da li si pročitao tekst prije filma na blogu, ali tamo sam objasnio koje su bile moje namjere sa tim filmom...

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2007, 13:12

Evo, pogledao sam i odlično. Svaka čast. :D Jedino malo nervira trzanje kamere kod akcijskih scena. Ali baš sam se dobro nasmijao i zabavio. Čovjek poželi sam snimiti svoj film kada vidi ovo. :D

A tebe sam mislio da izgledaš kao clint eastwood, kad stalno gledam tvoj avatar. :lol: Baš izgledaš rođen za akcijske filmove. :prayer: :prayer:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Mar 2007, 14:00

john_constantine wrote:Evo, pogledao sam i odlično. Svaka čast. :D Jedino malo nervira trzanje kamere kod akcijskih scena. Ali baš sam se dobro nasmijao i zabavio. Čovjek poželi sam snimiti svoj film kada vidi ovo. :D
Hvala...potrudili smo se svi da to izgleda što bolje...djelomično smo uspjeli...djelomično nismo hehe
A htio sam da akcijske scene budu što dinamičnije, pa zato i toliko trzanje kamere...baš mi je drago da si se zabavio i nasmijao, a posebice mi je drago što si dobio želju da i sam nešto snimiš...šta se čeka :wink: ????

john_constantine wrote:A tebe sam mislio da izgledaš kao clint eastwood, kad stalno gledam tvoj avatar. :lol: Baš izgledaš rođen za akcijske filmove. :prayer: :prayer:
LOL :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Mar 2007, 14:15

john_constantine wrote: A tebe sam mislio da izgledaš kao clint eastwood, kad stalno gledam tvoj avatar. :lol: Baš izgledaš rođen za akcijske filmove. :prayer: :prayer:
E da...evo ti jedan usporedba hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

dragonheart

Post by dragonheart » 16 Mar 2007, 16:55

ja ga ne mogu pogledat,nešt me komp jebe........... :(
No inače trailer izgleda fenomenalno,i šta da ti kažem svaka čast i nadajmo se da će neko pobit brešana i vrdoljaka da mogu pravi ljudi radit prave filmove,a ne socijalno ratne drame,socijalno ratne komedije,ratne komedije,ratne akcije,ratne trilere i slično....
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Mar 2007, 17:03

dragonheart wrote:ja ga ne mogu pogledat,nešt me komp jebe........... :(
No inače trailer izgleda fenomenalno,i šta da ti kažem svaka čast i nadajmo se da će neko pobit brešana i vrdoljaka da mogu pravi ljudi radit prave filmove,a ne socijalno ratne drame,socijalno ratne komedije,ratne komedije,ratne akcije,ratne trilere i slično....
Pa probaj na nekom drugom....sad napokon imaš priliku pogledati ga. Ja ti se još jednom ispričavam kaj ti nisam niš poslao prije...sorry, ali eto...pogledaj ga sad negdje onda... :wink: :) :)

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Mar 2007, 17:15

dragonheart wrote:ja ga ne mogu pogledat,nešt me komp jebe........... :( .
Ma mislim da je probem što dragonrage.blog.hr ima na sebi cca 400 slika + sve te videe, meni se isto već dva puta zblesirao sajt na dva različita browsera...

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2007, 18:31

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote: A tebe sam mislio da izgledaš kao clint eastwood, kad stalno gledam tvoj avatar. :lol: Baš izgledaš rođen za akcijske filmove. :prayer: :prayer:
E da...evo ti jedan usporedba hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Ha,ha, legendo, clint eastwood ti nije do koljena. :lol: :lol: :prayer: :prayer: :lol:

Pa stavi film u rapidshare. :wink:
Michel puši karu.

dragonheart

Post by dragonheart » 16 Mar 2007, 18:38

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:

Pa stavi film u rapidshare. :wink:

E vidiš-to je DOBRA ideja,onda bi mi lega skinio neta,no svejedno se nadam DVD verziji s Autogramom :twisted: :roll: :wink:
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Post Reply