Robin Hood (2010)
- Sammy
Re: Robin Hood (2010)
nesviđa mi se nimalo 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
niti meni, izgleda dosadno... Još uvijek mi je najbolji film o Robinu Hoodu baš onaj od Kevina Costnera.Sammy wrote:nesviđa mi se nimalo
Michel puši karu.
- dr_gonzo
john_constantine wrote:niti meni, izgleda dosadno... Još uvijek mi je najbolji film o Robinu Hoodu baš onaj od Kevina Costnera.Sammy wrote:nesviđa mi se nimalo
Meni je isto odličan, no neću bogme zaboraviti i klasičnog R. Hooda u "The Adventures of Robin Hood"(1938)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
o ovakvoj vrsti filmova sudim tek kad ih pogledam..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
A$H wrote:o ovakvoj vrsti filmova sudim tek kad ih pogledam..
Odlična politika...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
i blanchett i crowe su mi odlični glumci tak da ova kombinacija zvuči super, no teško mi zamisliti na što će to ličiti u konačnici.
r. hooda doživljavam ko previše avanturističkog lika za crowa i još mi je ovaj nekako prestar za tu ulogu
strašno sam navikla na r.h.: men in tights pa mi je ovo sve dosta čudno gledajući slike.
r. hooda doživljavam ko previše avanturističkog lika za crowa i još mi je ovaj nekako prestar za tu ulogu
strašno sam navikla na r.h.: men in tights pa mi je ovo sve dosta čudno gledajući slike.
- Dragonrage
Internacionalni poster...

Osobno smatram je Crowe izvrstan izbor je i onako nigdje ne postoji pisano pravilo da Robin Hood mora biti "pederko" u tajicama, iako, meni će Errol Flynn uvijek ostati jedan i jedini, originalni Robin Hood. Na kraju krajeva, i Kevin Costner je također bio poprilično "divlji" izbor za Robin Hooda....nimalo uglađen i šarmantan kao Flynn, pa je na kraju bio OK. A s obzirom da će ovo kako kažu biti brutalnija,sirovija i ajmo reći realističnija verzija Robin Hooda (u što ni ne sumnjam s obzirom da sve režira Ridley Scott), Crowe je IMO izvrstan izbor...

Osobno smatram je Crowe izvrstan izbor je i onako nigdje ne postoji pisano pravilo da Robin Hood mora biti "pederko" u tajicama, iako, meni će Errol Flynn uvijek ostati jedan i jedini, originalni Robin Hood. Na kraju krajeva, i Kevin Costner je također bio poprilično "divlji" izbor za Robin Hooda....nimalo uglađen i šarmantan kao Flynn, pa je na kraju bio OK. A s obzirom da će ovo kako kažu biti brutalnija,sirovija i ajmo reći realističnija verzija Robin Hooda (u što ni ne sumnjam s obzirom da sve režira Ridley Scott), Crowe je IMO izvrstan izbor...
-
olio
živciraju me više ovi posteri na koje naredaju 2-3 scene iz filma i pobacaju svugdje imena
- Dragonrage
Prvi clip iz filma...kao što je bilo i za očekivati...vidljivo prljava, brutalna i sirova verzija Robin Hooda...
Robin Hood clip - Make It Count
Robin Hood clip - Make It Count
- Sammy
ok, priznajem da mi se pocinje sviđati
, ali opet nije to onaj robin hood kakav je zamisljen u mojim ocima..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
kao što rekoh, djeluje dosadno... I dalje mi nikako Russel Crowe ne sjeda kao Robin Hood. Istina da ga zadnjih godina omaložavaju i sve to kao povijesnu ličnost, ali ja ga i dalje pamtim kao heroja i sve to... Ma Kevin Costner.
Michel puši karu.
- A$H
- kraykulla
meni bio odličan.baš onakav kakvog sam očekivao.10/10
-
cbv
Slazem se,i to mnogo kvari citav film,bar po meni...john_constantine wrote:I dalje mi nikako Russel Crowe ne sjeda kao Robin Hood.
- Sammy
Robin Hood (2010) - Ovo nema veze s Robin Hoodom. Nijedna uloga nije pogođena, radnja bezvezna, premalo brutalnosti koje sam očekivao od redatelja kao što je Ridley Scott, palac dolje. - 3/10