Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Scarface
john_constantine wrote:Ghostface wrote:john_constantine wrote:eh da... pa sjetio sam se da tekken 5 podržava one zadnje tri igre... E nije mi samo jasno ono na početku scene, zašto je onaj lik bacio Heihachi Mishimu među one robote? Radi te scene sam nabavio četvorku i trojku da bi malo shvatio radnju i poveznice.
Ne znan sad na koga misliš točno, ma radnja je inače malo zbrkana, sve se kasnije vrti oko Devil gena u Kazuyi, Jinu a kasnije i u Jinpachiju, svi su oni zajedno s Heihachijem neprijatelji, ostali natjecatelji imaju vlastite razloge za borbu, recimo Yoshimitsu želi zavladat Zaibatsu kompanijom jer je njemu konkurentska, Hwoarang ima osobne razmirice s Jinom, Nina je genetička majka Steveu, doktori Abel i Boskonovitch su uglavnom odgovorni za razne genske pizdarije, i tako.
da, mislim odmah na početku ona animacija, gdje se bore protiv onih kiborgova koji raznesu cijelo mjesto, pa Raven objavi da je Haihacki mrtav.
E si igrao onu arkadnu tabačinu u tekken 5 Devil jin? to sam igrao dva puta, ali zapeo sam radi nekakvih vrata...
Ja san doša do četvrtog bossa i živcira me jer je glup i nisan više igra. Ne znan na koja vrata misliš, tako san ja bija zapeja jedan put ali probaj propast kroz pod, to ima na jednom dijelu di je staklo ispod.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
Ghostface wrote:john_constantine wrote:Ghostface wrote:
Ne znan sad na koga misliš točno, ma radnja je inače malo zbrkana, sve se kasnije vrti oko Devil gena u Kazuyi, Jinu a kasnije i u Jinpachiju, svi su oni zajedno s Heihachijem neprijatelji, ostali natjecatelji imaju vlastite razloge za borbu, recimo Yoshimitsu želi zavladat Zaibatsu kompanijom jer je njemu konkurentska, Hwoarang ima osobne razmirice s Jinom, Nina je genetička majka Steveu, doktori Abel i Boskonovitch su uglavnom odgovorni za razne genske pizdarije, i tako.
da, mislim odmah na početku ona animacija, gdje se bore protiv onih kiborgova koji raznesu cijelo mjesto, pa Raven objavi da je Haihacki mrtav.
E si igrao onu arkadnu tabačinu u tekken 5 Devil jin? to sam igrao dva puta, ali zapeo sam radi nekakvih vrata...
Ja san doša do četvrtog bossa i živcira me jer je glup i nisan više igra. Ne znan na koja vrata misliš, tako san ja bija zapeja jedan put ali probaj propast kroz pod, to ima na jednom dijelu di je staklo ispod.
ma taj dio igre i je zbilja glup, ono, jednostavne borbe, udariš protivnika i to je to... ma nekako mi je bilo bolje u tekken 3, iako je bilo teško, ali je podsjećalo na stare konzolaške arkade, ali loša kontrola.
A si gledao onaj animirani tekken?
Michel puši karu.
-
Scarface
john_constantine wrote:Ghostface wrote:john_constantine wrote:
ma taj dio igre i je zbilja glup, ono, jednostavne borbe, udariš protivnika i to je to... ma nekako mi je bilo bolje u tekken 3, iako je bilo teško, ali je podsjećalo na stare konzolaške arkade, ali loša kontrola.
Jesan, al ekranizira baš jedinicu pa mi nije nešto, reka san, bez Hwoaranga ne valja to ništa.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
Ghostface wrote:john_constantine wrote:Ghostface wrote:
Jesan, al ekranizira baš jedinicu pa mi nije nešto, reka san, bez Hwoaranga ne valja to ništa.

E bar nema onih životinjskih likova, malo debilno korištenje njih za borce... kao onaj klokan.

Michel puši karu.
-
Hec
yoshimitsu me zanima, kakav ce njegov izgled biti....hmmm
"Six strings to cover fear..."
-
john_constantine
uf, ispasti će ipak sranje... od ovih likova mi je poznata samo ova prva...
Michel puši karu.
-
Dragonrage
-
Ja mislim da od Mortal Combata nemre biti lošije...naime, ima tu par dobrig fajtera (na glumce mislim) koji znaju posao...
-
GreenHornet
edit.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Hec
eddyev glumac zna stvarno zna PREJEBENO sibat, gledo sam ga u Protectoru sa Ong Bakom....pfffffffff

-
Khaos[]
-
nadam da ce steve fox bit faca, da ga jebes najbolji lik kojeg su dodali u novijim nastavcima

makar imam osjecaj da ce bit tesko sranje sve skupa
Cannibalist wrote:...gledo sam ga
u Protectoru sa Ong Bakom....pfffffffff

wha..

-
Samhain
ti me zajebavaš....
jedino sma siguran u ovog lika koji glumi stevea foxa da će dobro odraditi posao... ali ostali... zaista loše kopije.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
-
Carpenter
Od redatelja Free Willy 2 i Anaconda 2? Ovo će ispast trash poslastica, nema toerije da fula

Are you talking to me?
-
Hec
Khaos[] wrote:nadam da ce steve fox bit faca, da ga jebes najbolji lik kojeg su dodali u novijim nastavcima

makar imam osjecaj da ce bit tesko sranje sve skupa
Cannibalist wrote:...gledo sam ga
u Protectoru sa Ong Bakom....pfffffffff

wha..

lol krivo sam napiso, u biti ja sam nakraju napisao imena dvaju filma
ISPRAVAK : ...gledo sam ga u Protectoru sa Tony Jaa, kad su se tukli