The Happening (2008)
- dr_gonzo
- Dragonrage
- dr mladjo
- Dragonrage
Koliko znam dobri su mu, a i nije on baš nešto zahtjevan gledatelj tako da...ako mu je ovo loše, a ni vani film nije dobiobaš najbolje kritike...dr mladjo wrote:a kako se tom poznaniku sviđaju drugi shaymalanovi filmovi?Dragonrage wrote:Jedan poznanik je gledao film i kaže da mu je to najgori Shyamalanov film...kao prvih sat vremena još može kak tak proći, ali zadnjih 20 min je kaže preloše...![]()

- Dragonrage
- A$H
oba gledah u kinu i drugi mi je odlican, nisam znao da se kritikama nije svidio..a o prvom sam sve rekao i necu se ponavljat....dr mladjo wrote:zanime me kako mu se sviđa village i lady in the water.jer kritice se nisu svidjeli ti filmovi dok su meni pasali..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
ufff meni je village ajde recimo nekako probavljiv ali lady in the water mi je najvece smece koje sam skoro ikada gledaoA$H wrote:oba gledah u kinu i drugi mi je odlican, nisam znao da se kritikama nije svidio..a o prvom sam sve rekao i necu se ponavljat....dr mladjo wrote:zanime me kako mu se sviđa village i lady in the water.jer kritice se nisu svidjeli ti filmovi dok su meni pasali..

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- dr mladjo
-
- HorrorHR
- Site Admin
Eto ako vam trebaju majiceKoliko su se stvari izokrenule, moći ćete od idućega tjedna vidjeti u kinima, a do tada imate priliku osvojiti pet majica iz filma 'Događaj' koje poklanja Continental film. Pitamo vas:
Kako je glasilo umjetničko ime glavnog glumca Marka Wahlberga na početku njegove karijere, dok se još bavio pjevanjem?
Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do 12. lipnja. Sretno!

- A$H
da lolHorrorHR wrote:Eto ako vam trebaju majiceKoliko su se stvari izokrenule, moći ćete od idućega tjedna vidjeti u kinima, a do tada imate priliku osvojiti pet majica iz filma 'Događaj' koje poklanja Continental film. Pitamo vas:
Kako je glasilo umjetničko ime glavnog glumca Marka Wahlberga na početku njegove karijere, dok se još bavio pjevanjem?
Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do 12. lipnja. Sretno!Jel ono Marky Mark bio?

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!