Iron Man (2008)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
undying

Post by undying » 10 Nov 2008, 21:27

strasno. do kada ce od nas stvarati debile. film obiluje istim fazonima, istim ljigavim, laznim i pateticnim pricama.. sta je dao novo? da, to je kljucno pitanje! ili, otkuda onda sjajne recenzije? za sta? smijesno.. jako...

zagore vrati se sve ti je oprosteno.

kikuchiyo

Post by kikuchiyo » 10 Nov 2008, 22:07

Dobar je željezni :lol: , ja sam otisao u kino, dao 20kn i otisao kuci zadovoljan i zabavljen :wink: , to je ono sto sam ocekivao i sto mi je film priustio... nadam se da ce i dvica bit takva
Fighter: You can't hit me! I have five hundred times faster reflexes then Mike Tyson!

undying

Post by undying » 11 Nov 2008, 17:43

kikuchiyo wrote:Dobar je željezni :lol: , ja sam otisao u kino, dao 20kn i otisao kuci zadovoljan i zabavljen :wink: , to je ono sto sam ocekivao i sto mi je film priustio... nadam se da ce i dvica bit takva
ti onda nisi gledao supermana, betmena, spidermana, catwomen, hulka............... :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Nov 2008, 18:56

undying wrote:strasno. do kada ce od nas stvarati debile. film obiluje istim fazonima, istim ljigavim, laznim i pateticnim pricama.. sta je dao novo? da, to je kljucno pitanje! ili, otkuda onda sjajne recenzije? za sta? smijesno.. jako...

Khm...hmm...možda se varam...ali možda...ali možda ih je film zaslužio :wink: . Nije ti to palo na pamet?? :wink:

undying

Post by undying » 11 Nov 2008, 20:39

Dragonrage wrote:
undying wrote:strasno. do kada ce od nas stvarati debile. film obiluje istim fazonima, istim ljigavim, laznim i pateticnim pricama.. sta je dao novo? da, to je kljucno pitanje! ili, otkuda onda sjajne recenzije? za sta? smijesno.. jako...

Khm...hmm...možda se varam...ali možda...ali možda ih je film zaslužio :wink: . Nije ti to palo na pamet?? :wink:
khm ne khm film je smece - gledajuci ovakve "iste" (vrlo bitno napomenuti) filmove ne mogu se oteti dojmu nekakvih revolucionarnih misli poput one "dobro je ono sto nije dobro i loshe je ono sto je dobro" - katastrofa! mislim da je vrijeme da napokon evoluiramo :lol: ovo stvarno vishe postaje dosadno, samo je pitanje vremena na kojem ces ti dragonrage superheroju reci DOSTA.

undying

Post by undying » 11 Nov 2008, 20:50

tacnije ja sam jedan od ogromne vecine jugoslavena (nazovi to kako god hoces) koji nije odrastao na supermanu, betmenu a bogami ni spidermanu nego na nekim totalno drugim stripovima poput dilan doga, misterije, zagora, mister noa... to je moja kultura i to su moji stripovi!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 11 Nov 2008, 21:03

i ja sam odrastao na istim strip junacima pa svejedno volim spiderman filmove(osim 3),x mene,batmana pa i iron mana,hulka...jednostavno kvalitetno su i zabavni..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

kikuchiyo

Post by kikuchiyo » 13 Nov 2008, 21:52

@undying

da nisi ti na sportnet.hr forumu s istim nickom?
Fighter: You can't hit me! I have five hundred times faster reflexes then Mike Tyson!

undying

Post by undying » 14 Nov 2008, 17:26

kikuchiyo wrote:@undying

da nisi ti na sportnet.hr forumu s istim nickom?
jesam - koji si ti tamo?

kikuchiyo

Post by kikuchiyo » 14 Nov 2008, 18:54

davno sam bio tamo, nisam niti pisao mnogo, mislim da je nick kao i ovaj sto koristim tu... zapamtio sam par forumasa, ti si jedan od njih :)

GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 Mar 2009, 14:31

Osim Batmana i Supermana koji su mi ok za pogledati,ne volim filmove o super juncima ali ovaj je fakat odličan.
Jako dobra priča,očekivano vrhunski efekti,vrlo dobre scene borbe te gluma Downeya Jr. nakon koje mu je karijera krenula uzlaznom putanjom...
8,5/10

Jedino me izivcirala tipicna americka propaganda-naime oni su svete dušice a ljude po Afganistanu ubijaju njihove paravojske i pobunjenici. :roll:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 12 Mar 2009, 16:57

Ma film je ok, al slažen se velikim dijelom s Undyingom, u biti je ništa više od obične zabave, takve hvalospjeve ne zaslužuje, jer toliko dobar- jednostavno nije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 12 Mar 2009, 17:10

super i zabavan film..jedan od onih koje mozes radi zabave stalno gledat, a da ne dosade..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Carpenter

Post by Carpenter » 12 Mar 2009, 22:57

Neloš film ali u samom začetku radnje se nalazi jedna kardinalna glupost.
SPOILER
Naš junak kriomice napravi ogromno željezno odijelo u zatvoreništvu, pod stalnom prismotrom, čak ga i kamere snimaju.WTF?
Are you talking to me?

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 Mar 2009, 02:07

undying wrote:tacnije ja sam jedan od ogromne vecine jugoslavena (nazovi to kako god hoces) koji nije odrastao na supermanu, betmenu a bogami ni spidermanu nego na nekim totalno drugim stripovima poput dilan doga, misterije, zagora, mister noa... to je moja kultura i to su moji stripovi!

I ja sam odrastao na Bonellijevim junacima, a od drugih jedino sam bio veliki fan Conana, Hulka, Thora i Silver Surfera, dok sam o ostalim junacima iz DC-a i Marvela znao iz EKS i stripoteke....

Inače Iron Man meni samom nije baš neki superjunak, no oklop stvarno odlično izgleda (i na filmu i u stripu), te mi je dobra ta njegova poveznica sa ostalim junacima (Avengers i rad na raznim oružjima za SHIELD).
Film mi je odličan.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply