Oldboy remake?
- Decadentor
Re: Oldboy remake?
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

- Salvador
Nije Will Smith.
2015 I, Robot 2 (announced)
Del Spooner (unconfirmed)
???? Bad Boys 3 (announced)
Detective Mike Lowrey (rumored)
???? Hancock 2 (announced)
John Hancock
2013 Winter's Tale (pre-production)
2013 After Earth (post-production)
Samuel L. Jackson (The Avengers, upcoming Django Unchained) has joined Spike Lee's remake of Oldboy. The English-language remake of Chan-wook Park's cult classic is set to star Josh Brolin in the lead role. Jackson will play a small, but critical part in the new film, Although it is not confirmed, rumor has it that he will be playing the role of the man who guards Brolin's character. If you recall from the original, his character starred in a memorable revenge scene. Old Boy starts shooting this fall in Louisiana and New York.
2015 I, Robot 2 (announced)
Del Spooner (unconfirmed)
???? Bad Boys 3 (announced)
Detective Mike Lowrey (rumored)
???? Hancock 2 (announced)
John Hancock
2013 Winter's Tale (pre-production)
2013 After Earth (post-production)
Samuel L. Jackson (The Avengers, upcoming Django Unchained) has joined Spike Lee's remake of Oldboy. The English-language remake of Chan-wook Park's cult classic is set to star Josh Brolin in the lead role. Jackson will play a small, but critical part in the new film, Although it is not confirmed, rumor has it that he will be playing the role of the man who guards Brolin's character. If you recall from the original, his character starred in a memorable revenge scene. Old Boy starts shooting this fall in Louisiana and New York.
- john_constantine
ma to je stara vijest... Zadnje znam da su odustali od remakea, ali nisam siguran, nešto su govorili da će Spike Lee režirati remake...
Michel puši karu.
- Salvador
Pa piše ti u tekstu da će režirati. 
Nije to stara vijest.
P.S.
"Oldboy" centers on a successful business man (Josh Brolin) who is held hostage for 20 years in solitary confinement by a mysterious captor. Upon his sudden release, things get really weird when he attempts to get revenge on his tormentors, meeting a pretty young social worker (Elizabeth Olsen) and an enigmatic man (Sharlto Copley) who may or may not be hold the answers.
Comic Con 2012 - Sharlto Copley on 'Maleficent' and 'Old Boy'
Sharlto Copley talks about his upcoming movies such as 'Maleficent' with Angelina Jolie and 'Old Boy' with Josh Brolin and Elizabeth Olsen
Evo ti i dokaz. Negdje na polovici videa počinje govoriti o filmu Oldboy.
http://www.hitfix.com/videos/comic-con- ... d-old-boy/
Ja mislim da bi bilo dosta sa špekulacijama
Nije to stara vijest.
P.S.
"Oldboy" centers on a successful business man (Josh Brolin) who is held hostage for 20 years in solitary confinement by a mysterious captor. Upon his sudden release, things get really weird when he attempts to get revenge on his tormentors, meeting a pretty young social worker (Elizabeth Olsen) and an enigmatic man (Sharlto Copley) who may or may not be hold the answers.
Comic Con 2012 - Sharlto Copley on 'Maleficent' and 'Old Boy'
Sharlto Copley talks about his upcoming movies such as 'Maleficent' with Angelina Jolie and 'Old Boy' with Josh Brolin and Elizabeth Olsen
Evo ti i dokaz. Negdje na polovici videa počinje govoriti o filmu Oldboy.
http://www.hitfix.com/videos/comic-con- ... d-old-boy/
Ja mislim da bi bilo dosta sa špekulacijama
- john_constantine
Ma da, ali sam bio na poslu, a tamo mi je blokiran imbd.
A post da je staro, mislio sam na to za Will smithom
Wed Oct 28, 2009 4:34 pm
I bar znam da neću uopće niti prismrdjeti remakeu... I dalje ono neće biti toliko vjerna mangi, a opet, neke scene jednostavno ne mogu zamisliti da će ameri moći napraviti. Uz to, likovi i glumci su u filmu puno epski tako da to nitko ne može nadmašiti. I još to da sigurno neće biti tako brutalan kao remake.
A post da je staro, mislio sam na to za Will smithom
I bar znam da neću uopće niti prismrdjeti remakeu... I dalje ono neće biti toliko vjerna mangi, a opet, neke scene jednostavno ne mogu zamisliti da će ameri moći napraviti. Uz to, likovi i glumci su u filmu puno epski tako da to nitko ne može nadmašiti. I još to da sigurno neće biti tako brutalan kao remake.
Michel puši karu.
- Salvador
Ja ću ga gledat, ali sam siguran da mu neće biti ni do koljena. Znaš koji rimejci uspijevaju. To su oni filmovi iz 50-ih za koje jako malo ljudi zna pa onda od tog naprave remake i bude stvarno dobar. Primjerice -The Thing From Another World, a od tog je nastao kultni The Thing.john_constantine wrote:Ma da, ali sam bio na poslu, a tamo mi je blokiran imbd.![]()
A post da je staro, mislio sam na to za Will smithom![]()
- john_constantine
Da, ili The fly.Salvador wrote:Ja ću ga gledat, ali sam siguran da mu neće biti ni do koljena. Znaš koji rimejci uspijevaju. To su oni filmovi iz 50-ih za koje jako malo ljudi zna pa onda od tog naprave remake i bude stvarno dobar. Primjerice -The Thing From Another World, a od tog je nastao kultni The Thing.john_constantine wrote:Ma da, ali sam bio na poslu, a tamo mi je blokiran imbd.![]()
Michel puši karu.
- Salvador
Da, ima dosta primjera. Naime, rimejci uspijevaju donekle dobro jedino kod trilera, akcija, drama itd., a naravno ne svi, ali nikako kod horora i SF-va u zadnjih 20 godina. Malo je off, ali etojohn_constantine wrote:Da, ili The fly.Salvador wrote:Ja ću ga gledat, ali sam siguran da mu neće biti ni do koljena. Znaš koji rimejci uspijevaju. To su oni filmovi iz 50-ih za koje jako malo ljudi zna pa onda od tog naprave remake i bude stvarno dobar. Primjerice -The Thing From Another World, a od tog je nastao kultni The Thing.john_constantine wrote:Ma da, ali sam bio na poslu, a tamo mi je blokiran imbd.![]()
- john_constantine
Trailer za remake Oldboya
http://www.youtube.com/watch?v=A8gpi44y4TU
Mah, kopija originala što me prilično živcira. Ili napravi vlastiti film ili ništa. Ovako kao da gledam trailer za Quarantine...
http://www.youtube.com/watch?v=A8gpi44y4TU
Mah, kopija originala što me prilično živcira. Ili napravi vlastiti film ili ništa. Ovako kao da gledam trailer za Quarantine...
Michel puši karu.
- xEdgex
fuj
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- popayy
ODVRATNO!!!
Nemam riječi ljudi. Mislio sam kako Spike ima neku dozu poštovanja prema sebi i prema drugim autorima. Što mu bi ?
Najgore od svega, imam osjećaj kako će zaraditi brdo love i biti hvaljen, ekipa će ga braniti i uvjeravati ljude kako je ovo ustvari "bolje" od tamo nekakvog korejskog filmića radi cool faca koje ovdje glume, isto kao i Scorseseov Departed ( 98% ripoff Infernal Affairsa ).
Dođe mi da odje*em film u cjelosti kad vidim ovakve stvari.
Nemam riječi ljudi. Mislio sam kako Spike ima neku dozu poštovanja prema sebi i prema drugim autorima. Što mu bi ?
Najgore od svega, imam osjećaj kako će zaraditi brdo love i biti hvaljen, ekipa će ga braniti i uvjeravati ljude kako je ovo ustvari "bolje" od tamo nekakvog korejskog filmića radi cool faca koje ovdje glume, isto kao i Scorseseov Departed ( 98% ripoff Infernal Affairsa ).
Dođe mi da odje*em film u cjelosti kad vidim ovakve stvari.
- Michel
meni je The Departed jedan od najboljih scorseseovih. Uz bok Dobrim Momcima. Raging bUll i Taxist su mi precijenjeni pa i ne ostavlja neki izbor. Bolji od originala, a prije sam original gledao koji je stvarno kvalitetan film, ali The Departed me više oduševio. Vjerojatno je to i do redatelja. Dao je nešto svoje od režije do fotografije, a i glumci su sjajni izuzve precijenjenog Di Capria i onog baby facea.
A Oldboy, oh gle, isto mi je precijenjen. Film mi je na prvu bio dobar, kasnije kad sam ga ponavljao već znam onaj twist, izgubi se ona kvaliteta kod prvo gledanja. Od tih korejaca Memories of Murder ih jede sve.
Tako da se veselim ovom remakeu
A Oldboy, oh gle, isto mi je precijenjen. Film mi je na prvu bio dobar, kasnije kad sam ga ponavljao već znam onaj twist, izgubi se ona kvaliteta kod prvo gledanja. Od tih korejaca Memories of Murder ih jede sve.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- popayy
Prijatelju što da ti kažem, osim da se ne slažem s tobom skoro u ničemuMichel wrote:meni je The Departed jedan od najboljih scorseseovih. Uz bok Dobrim Momcima. Raging bUll i Taxist su mi precijenjeni pa i ne ostavlja neki izbor. Bolji od originala, a prije sam original gledao koji je stvarno kvalitetan film, ali The Departed me više oduševio. Vjerojatno je to i do redatelja. Dao je nešto svoje od režije do fotografije, a i glumci su sjajni izuzve precijenjenog Di Capria i onog baby facea.
I Memories Of Murder je
Ali, Bože moj, što sad.
- john_constantine
Solidno ostvarenje. Ne baš doslovce copypaste azijskog originala, ali od početka do kraja uzima sve ideje, od scene s čekićem do završetka (ok, preokret je isti, završetak je drugačiji). Dok je original bio žestok, intrigantan i zanimljiv s izvrsnim glumcima, soundtrackom i okrutnom završnicom, ovaj film je nekako bez duše. S obzirom da sam gledao original, samo sam čekao da se film završi. Početak je bio dobar, ono, prikaz događaj u zatočeništvu. Akcijske scene nisu loše, samo što je teško suosjećati s glavnim likom s obzirom da je prikazan kao obični gad. A Samuel Jackson... ah, izgleda kao šaka u oko u filmu koji pokušava biti ozbiljan. Taj njegov stil odijevanja (je li to suknja?) i cijela njegova pojava... Kao nekakva sprdačina od filma. A sam očekivani preokret je isti, samo na drugačiji način. Zapravo praktički nema ništa novoga u filmu, tek par akcijskih scena, ostalo drama. Gubitak vremena... 2/5
Film će ionako biti u sjeni originala koji je i dalje preizvrstan.
Film će ionako biti u sjeni originala koji je i dalje preizvrstan.
Michel puši karu.