Kick-Ass (2009)
- A$H
Re: Kick-Ass (2009)
vec ga dvaput pogledah..full zabavno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
John_Ryder
takođerA$H wrote:vec ga dvaput pogledah..full zabavno..
- Decadentor
- Josef K
Koji carski film!
Mala hit girl je savršena!
Ovo je jedan od filmova koji potvrđuje da šitna reklama znači dobar film
Mala hit girl je savršena!
Ovo je jedan od filmova koji potvrđuje da šitna reklama znači dobar film
-
olio
gledao ga 3 puta
i super svaki put bio
i super svaki put bio
- Asfodel
Nisam ga još gledala cijelog pa još neću komentirat prije neg što to napravim kak spada...al samo da izrazim čuđenje spram trailera koji je to prikazao kao debilnu tinejdžersku komedijicu, a oni se tamo
SpoilerShow
ubijaju za stvarno... i puno je ozbiljnije
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- remike2
Koji lud film, konačno sam ga pogledao sinoć i baš me i više nego ugodno zabavio i nasmijao, Sjajni likovi od kojih se ne zna iskreno koji je bolji, Hit Girl je super nemilosrdna i brutalna, Red Mist me nasmijao svojom prvom pojavom i općenito u par scena, Cage kao Big Daddy u jednoj od najboljih uloga zadnjih par godina, dok je Kick Ass kao zvijezda filma stvarno Kick Ass, prelud lik. Odličan je soundtrack, vrhunska gluma, specijalni efekti, film sadrži pregršt smiješnih i kvalitetnih scena, itd... Prvoklasan superhero film, volio bi vidjeti i da izađe nastavak, odličan film. 10/10

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Josef K
Kick-Ass 2: Balls to the Wall (2012)remike2 wrote:Koji lud film, konačno sam ga pogledao sinoć i baš me i više nego ugodno zabavio i nasmijao, Sjajni likovi od kojih se ne zna iskreno koji je bolji, Hit Girl je super nemilosrdna i brutalna, Red Mist me nasmijao svojom prvom pojavom i općenito u par scena, Cage kao Big Daddy u jednoj od najboljih uloga zadnjih par godina, dok je Kick Ass kao zvijezda filma stvarno Kick Ass, prelud lik. Odličan je soundtrack, vrhunska gluma, specijalni efekti, film sadrži pregršt smiješnih i kvalitetnih scena, itd... Prvoklasan superhero film, volio bi vidjeti i da izađe nastavak, odličan film. 10/10![]()
![]()
- remike2
Odlična vijest, jedva čekam, baš super!Zadro wrote:Kick-Ass 2: Balls to the Wall (2012)remike2 wrote:Koji lud film, konačno sam ga pogledao sinoć i baš me i više nego ugodno zabavio i nasmijao, Sjajni likovi od kojih se ne zna iskreno koji je bolji, Hit Girl je super nemilosrdna i brutalna, Red Mist me nasmijao svojom prvom pojavom i općenito u par scena, Cage kao Big Daddy u jednoj od najboljih uloga zadnjih par godina, dok je Kick Ass kao zvijezda filma stvarno Kick Ass, prelud lik. Odličan je soundtrack, vrhunska gluma, specijalni efekti, film sadrži pregršt smiješnih i kvalitetnih scena, itd... Prvoklasan superhero film, volio bi vidjeti i da izađe nastavak, odličan film. 10/10![]()
![]()
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Sammy
Kick-Ass (2010) - odličan superhero movie. Prezabavan, tih 2 sata mi je proletilo sam tak. Prejebeno otkačeni likovi, svaki je dobar na svoj način, odlična ideja i sama realizacija priče uz dobrog negativca. Glazba također dobra, a mala Mindy je pravo osvježenje u svijetu filma
- 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- blindgod
Gledano u društvu, zabavan i uvrnut film, sa dosta urnebesnih i smjesnih scena, odlično! Čeka se dvojka...