The Amazing Spider-Man (2012)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
john_constantine

The Amazing Spider-Man (2012)

Post by john_constantine » 27 Oct 2012, 13:11

Image

Trailer

Redatelj: Marc Webb
Scenarij: James Vanderbilt, Alvin Sargent
Godina: 2012
Žanr: akcijski pustolovni SF
Država: USA/
Glumi: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen...
Like most teenagers, Peter is trying to figure out who he is and how he got to be the person he is today. Peter is also finding his way with his first high school crush, Gwen Stacy, and together, they struggle with love, commitment, and secrets. As Peter discovers a mysterious briefcase that belonged to his father, he begins a quest to understand his parents' disappearance - leading him directly to Oscorp and the lab of Dr Curt Connors, his father's former partner. As Spider-Man is set on a collision course with Connors' alter-ego, The Lizard, Peter will make life-altering choices to use his powers and shape his destiny to become a hero.
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
Michel puši karu.

john_constantine

Re: The Amazing Spider-Man (2012)

Post by john_constantine » 27 Oct 2012, 13:12

dosadan film, previše drame, premalo akcije. Ne bi baš rekao da je Andrew Garfield tako loš glumac, ali nisam niti pretjerano oduševljen. Reptile je odličan negativac, bar dok ne progovori... Zato je akcija između Spidermana i reptilea odlična. Nisam previše upućen u marvel univerzum, pa s time i Spidermana kojega sam znao ponešto čitati + animirane verzije. Pa me iznenadila ova nova verzija, da Spiderman koristi tehnologiju ili drugačija radnja, bez one stripovske atmosfere. Dobar potez, ali jbg, predosadan film, naročito scene s Parkerom i Gwen... Dobra završnica usprkos predvidljivosti. Ali jednostavno su ipak prva dva spidermana i dalje najbolji. Drugi dio nažalost i dalje režira isti režiser Marc Webb tako da će sigurno i u drugom dijelu biti patetičnih ljubavnih nadrkavanja, ali nadam se još zanimljivijem negativcu.
Reboot za nove generacije...3/5
Michel puši karu.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 27 Oct 2012, 22:42

john_constantine wrote:dosadan film, previše drame, premalo akcije. Ne bi baš rekao da je Andrew Garfield tako loš glumac, ali nisam niti pretjerano oduševljen. Reptile je odličan negativac, bar dok ne progovori... Zato je akcija između Spidermana i reptilea odlična. Nisam previše upućen u marvel univerzum, pa s time i Spidermana kojega sam znao ponešto čitati + animirane verzije. Pa me iznenadila ova nova verzija, da Spiderman koristi tehnologiju ili drugačija radnja, bez one stripovske atmosfere. Dobar potez, ali jbg, predosadan film, naročito scene s Parkerom i Gwen... Dobra završnica usprkos predvidljivosti. Ali jednostavno su ipak prva dva spidermana i dalje najbolji. Drugi dio nažalost i dalje režira isti režiser Marc Webb tako da će sigurno i u drugom dijelu biti patetičnih ljubavnih nadrkavanja, ali nadam se još zanimljivijem negativcu.

onaj gušter je smiješan jako ..... nimalo u dobrom smislu..... ima ok trenutaka film ali gušter spušta ocjenu barem meni

6/10
:supz: :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Nov 2012, 19:20

Ispada da će sljedeći negativac u nastavku biti Electro kojega bi trebao glumiti Jamie foxx.
Michel puši karu.

yakkazu

Post by yakkazu » 02 Nov 2012, 21:05

john_constantine wrote:dosadan film, previše drame, premalo akcije. Ne bi baš rekao da je Andrew Garfield tako loš glumac, ali nisam niti pretjerano oduševljen. Reptile je odličan negativac, bar dok ne progovori... Zato je akcija između Spidermana i reptilea odlična. Nisam previše upućen u marvel univerzum, pa s time i Spidermana kojega sam znao ponešto čitati + animirane verzije. Pa me iznenadila ova nova verzija, da Spiderman koristi tehnologiju ili drugačija radnja, bez one stripovske atmosfere. Dobar potez, ali jbg, predosadan film, naročito scene s Parkerom i Gwen... Dobra završnica usprkos predvidljivosti. Ali jednostavno su ipak prva dva spidermana i dalje najbolji. Drugi dio nažalost i dalje režira isti režiser Marc Webb tako da će sigurno i u drugom dijelu biti patetičnih ljubavnih nadrkavanja, ali nadam se još zanimljivijem negativcu.
potpisujem svaku riječ. Pogotovo odnos akcije i drame u actionborn filmu.

Post Reply