Novi Conan film

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
sandi

Re: Novi Conan film

Post by sandi » 04 Dec 2011, 19:29

meni da sad na TV programu ponude ovog Conana na jednom programu i kralja škorpiona na drugom...ja bih gledao škorpiona
SpoilerShow
-The mask is COMPLIIIIITE!!
rulja:-jeeeeeeeeeeeeeeee!!....(ovakve filmove sam u osnovnoj gledao :zubifale:
...jedino što u ovom filmu valja je špricanje krvi pri udarcima mača...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 02 Feb 2012, 11:23

orginalu nije do koljena,ali necu ih usporedivati.
kao zaseban-dobar film.
conan sasvim dobar,jako dobre scene borbi,mada je zadnja trebala dinamicnija biti,ocekivano krvav i brutalan,vjestica veliki +,totalno jeziva i odbojna.minusi su prejednostavna prica,te villian-kako izbor glumca,tako i cijeli lik opcenito,premalo brutalan s obzirom na reputaciju.i bliski "suradnici" su mogli bolji biti.
6,2/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 31 Jul 2012, 14:18

samo bih želio reći da gledam film kojih pola sata i da stvarno ne kužim čemu toliko pljuvanje... Imaš Morgana Freemana kao narratora, Rona Perlmana kao starog od Conana i Khala Drogoa kao Conan. Casting za 5! Onda je još tu brutalna i krvava borba, opaka borbena koreografija i atmosferični mračni i mistični krajolici. To je to... Sve kako treba biti. Sada naravno, Arnoldov Conan će uvijek biti glavni Conan, ali smatram da novi film dobiva previše pljuvanja samo zbog toga što je remake. Za sada bi mu dao 7/10.
Revenge solves everything

Scarface

Post by Scarface » 31 Jul 2012, 15:30

Ne, ja uopće ovaj film ne uspoređujem s originalom, već sa knjiškim i stripovskim predloškom. Moj ogroman defekt pri gledanju ovog filma je taj šta sam preveliki fan knjiga i stripova (pogotovo knjiga), i opći dojam svih fanova poput mene je da je film u potpunosti fula atmosferu i srž predloška. Ima iznimaka, naravno, al definitivno me original ne zanima. Ovaj film je dobar ka stand alone akcijski pustolovni fantasy, dok je ka ekranizacija Conana jako loš, eto bar tako ja mislim.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 31 Jul 2012, 16:56

meni tak svejedno što je remake. i je'eš casting kad mi je xena izgledala uvjerljivije i smislenije od ovoga.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 31 Jul 2012, 20:34

je'eš casting kad mi je xena izgledala uvjerljivije i smislenije od ovoga.
STVARNO?

elrania

Post by elrania » 31 Jul 2012, 20:42

najstvarnije.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 31 Jul 2012, 21:53

Okay dokay.

sandi

Post by sandi » 03 Aug 2012, 19:51

Dao sam mu drugu šansu jer bas volim Conana i opet mi je...nekako bezveze, mlako, djetinjasto.
Glavni badguy je goli qurac!Jedino je vještica baš odbojna i antipatična, pogođen lik skroz-onak baš za lomaču :zubifale:
A sam lik Conana...A nemam pojma, previše priča :lol: Znam da ta izjava baš sad glupo zvuči, ali stvarno ima previše dijaloga i ostavlja dojam 'pre školovanog tipa'...Conan bi trebao biti šutljivi neandertalac koji mlati mačem sve živo i mrtvo...znaš ono 'tiha voda brege dere'-tako da mi je stvarno previše neuvjerljiv za jednog barbarina-previše je elokventan, toliko elokventan da ponekad mislim 'e sad će pričom uvjerit protivnika da je bolje da se ne bore' :zubifale:

A i scena sexa...De bogamu pa on je divljak, barbarin ima da ju pokida k'o drolju malu, da isprazni jaja i pošalje ju kući...a on nju milki li ga milki...

Nije mi se svidio i ja sam gotov s ovim filmom...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 04 Aug 2012, 23:03

A i scena sexa...De bogamu pa on je divljak, barbarin ima da ju pokida k'o drolju malu, da isprazni jaja i pošalje ju kući...a on nju milki li ga milki...
netko je na netu komentirao da je Jason Momoa trebao učiti sam od sebe gledajući Game of Thrones. :lol:

Unreal

Post by Unreal » 03 Sep 2012, 15:15

jest da nije bolji od Schwarzeneggerovog prvog Conana,ali je uredu film. ono kod Conana je većinom bitno da imaš neku solidnu priču koja ti servira dosta krvi i sisa. mislim moglo je i bolje. Schwarzeneggerov Conan mi je nekak dublji lik jer vidiš kako se razvijao iz dječaka u divljaka dok u ovom novijem samo prebace radnju na nekih par godina gdje vidimo da je Conan kralj gusara bez da je išta objašnjeno kako je to postao. ma i Jason Momoa mi nije neki Conan nekako mi ne paše

Post Reply