The Boondock Saints (1999)
- elrania
Re: The Boondock Saints (1999)
danas je odrađeno valjda 4. gledanje u kojem sam uživala najviše dosad! prekrasni su mi i connor i murphy (neću se ni čuditi zaš sam dobila temperaturu
) i dafoe i cijela ideja, zaplet, rasplet, atmosfera... krasan film koji jedva čekam opet pogledati 
-
jeba
elrania wrote:danas je odrađeno valjda 4. gledanje u kojem sam uživala najviše dosad! prekrasni su mi i connor i murphy (neću se ni čuditi zaš sam dobila temperaturu) i dafoe i cijela ideja, zaplet, rasplet, atmosfera... krasan film koji jedva čekam opet pogledati
- Jane Doe
nastavljam sa tradicijom da pogledam i da zaboravim komentirat
dakle, dobar film, solidan, za pogledat, niš više od toga
dečki su fora, dafoe je fora, ali meni nije blizak taj tip humora, niti mi je takav tip filma po mom guštu, tako da, meni je bilo dobro i kaj god...
podsjeća me na one viceve koje čujem, skužim u čemu je fora, al meni to jednostavno nije ni fora ni smiješno
6/10
dakle, dobar film, solidan, za pogledat, niš više od toga
dečki su fora, dafoe je fora, ali meni nije blizak taj tip humora, niti mi je takav tip filma po mom guštu, tako da, meni je bilo dobro i kaj god...
podsjeća me na one viceve koje čujem, skužim u čemu je fora, al meni to jednostavno nije ni fora ni smiješno
6/10

- Sammy
The Boondock Saints (1999) - Jako zabavan film, akcijski dio predobar, komičan u dosta situacija, glumci fantastični kao i sama ideja. – 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.