Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Scarface
Nakon uspješnih remake-ova Last House on the Left i I Spit On Your grave, čini se da nas čeka jednako kvalitetan naslov istog tipa.
"David and Amy Sumner (Marsden and Bosworth), a Hollywood screenwriter and his actress wife, return to her small hometown in the deep South to prepare the family home for sale after her father’s death. Once there, tensions build in their marriage and old conflicts re-emerge with the locals, including Amy’s ex-boyfriend Charlie (Skarsgård), leading to a violent confrontation."
TRAILER
IMDB

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
ne znam, mogu samo očekivati višu razinu nasilja i kontroverznu scenu silovanja... Ionako mi niti original nije ostao u pozitivnom sjećanju, pa me ne privlači niti remake.
Michel puši karu.
-
metallicat
-
nisam gledala ni org. mislim da mi je scena silovanja dosta za cijeli život. stvarno nisam gadljiv tip osobe i sve mogu gledat, ali silovanje teže. pogotovo kad je snimljeno kao u irreversible..
-
john_constantine
metallicat wrote:nisam gledala ni org. mislim da mi je scena silovanja dosta za cijeli život. stvarno nisam gadljiv tip osobe i sve mogu gledat, ali silovanje teže. pogotovo kad je snimljeno kao u irreversible..
scena u originalu je offscreen, kamera se više fokusira na patnju žrtve... Za razliku od drugih filmova, u originalu je bio naglasak na tome kao da je cura sama tražila "silovanje"... Ionako to niti nije tipični revenge film.
Michel puši karu.
-
Unreal
meni je original baš predobar film. odlična priča o pacifistu koji je gurnut do krajnjih granica da se mora poslužiti nasiljem kako bi obranio ono u šta vijeruje da je ispravno i time je prisiljen braniti svoju kuću i ženu. a scena silovanja po meni nije baš toliko šokantana kao ona u filmu deliverance koji je izašao negdje iste godine
-
Scarface
Ma original je i meni predobar film, al i ovome se radujen zbog glumaca. Marsden mi je jedan od dražih mlađih glumaca, a Skarsgard faca samo takva, ne samo zbog uloge Erica u TB i Icemana u Generation Kill, već i u samom traileru odiše nasilnošću i bolesnom posesivnošću. Dobar odabir!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
necu ga usporedivati s orginalom,koji mi je bio odlican,ali jako davno sam gledao,pa se ne sjecam detalja.
ovo je po meni vrlo dobar uradak!nemam vecih zamjerki osim sto je "borba" pred kraj ipak pomalo nerealne+malo glupi postupci nekih likova takoder pred kraj.woods odlicno odglumio!
7,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
sikeone
original nisam gledao pa ga ne mogu usporediti sa remakeom ali film je čisto ok za pogledati a plus mi je i sexy glumica:)
J...š film u kojem nema tuče
-
Scarface
Jedan od boljih rimejkova. Preporuka!
-
Wheel Smith
jedna stvar me muči dobar je remake ali....
zašto amy prestravljeno gleda davida kad ovaj charlija preklopi zamkom na kraju? + ono nije tipična scena silovanja između nje i charlija nije se baš opirala, dok je s onim drugim likom vrištala? dobio sam dojam da se njoj charlie sviđa još
:supz: :supz:
-
jeba
Scarface wrote:Jedan od boljih rimejkova. Preporuka!
S rimejkovima uvijek treba oprezno, ali ako su komentari pozitivni, onda ga moram i ja pogledat.