The Legend Is Born: Ip Man (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

The Legend Is Born: Ip Man (2010)

Post by Dragonrage » 22 Sep 2010, 12:10

Azijski film redatelja Hermana Yaua. Još jedan u nizu biografskih filmova o liku i djelu majstora borilačkih vještina Ip Mana. U ovo filmu Ip Mana tumači mladi i relativno nepoznat glumac Yu-Hang To koji zanimljivo, glumio i u oba Yenova filma o Ip Manu. Samo u tim filmovima je glumio druge likove. Također, zanimljivo je i to da u ovom filmu i u filmu "Ip Man 2" glumi Sammo Hung. Isto tako, valja još naglasiti i to da se u ovom filmu pojavlje 80-i nešto godišnji sin Ip Mana, Ip Chun, i to kao jedan od gl likova likova te kao konzultnt na filmu. Film je već bio premjerno prikazan u Hong Kongu 24. lipnja 2010. Uskoro ga valjda možemo očekivati na Blu ray-u i DVD-u....

Image Image Image Image Image

IMDB

TRAILER 1
TRAILER 1

RADNJA
It is about around Yip Man's resistance against invading foreigners, along with his romantic relations while under the tutelage of three Wing Chun masters.
SLIKE
Image Image Image Image Image

Unreal

Re: The Legend Is Born: Ip Man (2010)

Post by Unreal » 23 Sep 2010, 08:44

Gledao i film jesolidan (pisao bi više u detalje,ali mi se zbilja ne da i nije da sada tu imam nešto posebno za spomenuti). Nisam još imao priliku pogledati Ip Man s Yenom,ali koliko sam shvatio ovo je prequel koji se događa prije Yenovih filmova :|

Post Reply