Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
A$H
Director:
Oliver Stone
PLOT - The misadventures of Mickey and Mallory: outcasts, lovers, and serial killers. They travel across Route 666 conducting psychadelic mass-slaughters not for money, not for revenge, just for kicks. Glorified by the media, the pair become legendary folk heroes; their story told by the single person they leave alive at the scene of each of their slaughters.
POSTER

GLUME
Woody Harrelson ... Mickey Knox
Juliette Lewis ... Mallory Knox
Tom Sizemore ... Det. Jack Scagnetti
Rodney Dangerfield ... Ed Wilson, Mallory's Dad
Everett Quinton ... Deputy Warden Wurlitzer
Jared Harris ... London Boy
TRAILER - http://www.youtube.com/watch?v=YTCL0I2nK4A

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Boby
Bio sam možda premlad kada prvi puta ovo gledah ali dans mi je ovo vrlo drag ekspresionistički film s meni nekoć najdražom Lewisicom i odličnim Harrelsonom. Ne mogu se oteti dojmu da je ovaj film strahovito utjecao na Roba Zombiea.
-
john_constantine
Meni precjenjen film, a svi likovi samo neki nasilnici i sve to, toliko da mi je to počelo ići na živce. A i nisam neki ljubitelj Juliette Lewis, ona mi uvijek uništi svaki film svojom pojavom. Ali jednom (vjerojatno nikad

) ću pogledati to ostvarenje...
Michel puši karu.
-
filmofil
-
john_constantine wrote:Meni precjenjen film, a svi likovi samo neki nasilnici i sve to, toliko da mi je to počelo ići na živce. A i nisam neki ljubitelj Juliette Lewis, ona mi uvijek uništi svaki film svojom pojavom.
Ali jednom (vjerojatno nikad
pa jesi uopće pogledao film?
inače, volim road filmove smještene na taj američki jug, s tim se kod mene ne može fulati...dosta sličan badlands, ali puno otkačeniji...i da, woody mi je jedan od najdražih glumaca tak da je i to dodatan plus
This is the Zodiac speaking.
-
john_constantine
filmophil wrote:john_constantine wrote:Meni precjenjen film, a svi likovi samo neki nasilnici i sve to, toliko da mi je to počelo ići na živce. A i nisam neki ljubitelj Juliette Lewis, ona mi uvijek uništi svaki film svojom pojavom.
Ali jednom ću ponovno(vjerojatno nikad
pa jesi uopće pogledao film?
inače, volim road filmove smještene na taj američki jug, s tim se kod mene ne može fulati...dosta sličan badlands, ali puno otkačeniji...i da, woody mi je jedan od najdražih glumaca tak da je i to dodatan plus
ma jesam, ali sam se krivo izrazio.
Michel puši karu.