OFFICIAL TRAILER
Command Performance (2009)
- Dragonrage
-
Unreal
pogledo sam prek pol filma,ali ne dalje jer je predosadan
jbg zbilja sam se razočaro
. pozitivna strana filma je to što dolph glumi bubnjara i jako mu dobro paše uloga,ali sve ostalo je dosta loše. priča je preveliki klišej i kopija die hard(dobro to se i očekivalo ,ali zar se moraju baš moraju ozbiljno shvatit sa takvom jadnom radnjom
). onda je akcija loša sa brzim rezovima i velikim drmanjem kamere. neću filmu dat ocjenu jer ga nisam pogledo do kraja,al po onom što sam vidio je 2/5
jbg zbilja sam se razočaro
- Dragonrage
Trebao si ga pogledat do kraja...naime...daleko je film od dosade...zapravo je poprilično zabavan i cool, baš ono totalno 80-e, dosta akcije, jeftinih onlinera, dosta dobar gore...vjerojatno najbolji Dolphov film unazad 9-10 godina. A i dosta pozitivnih kritika je dobio na netu...Unreal wrote:pogledo sam prek pol filma,ali ne dalje jer je predosadan
jbg zbilja sam se razočaro. pozitivna strana filma je to što dolph glumi bubnjara i jako mu dobro paše uloga,ali sve ostalo je dosta loše. priča je preveliki klišej i kopija die hard(dobro to se i očekivalo ,ali zar se moraju baš moraju ozbiljno shvatit sa takvom jadnom radnjom
). onda je akcija loša sa brzim rezovima i velikim drmanjem kamere. neću filmu dat ocjenu jer ga nisam pogledo do kraja,al po onom što sam vidio je 2/5
-
Unreal
ne znam bašDragonrage wrote:Trebao si ga pogledat do kraja...naime...daleko je film od dosade...zapravo je poprilično zabavan i cool, baš ono totalno 80-e, dosta akcije, jeftinih onlinera, dosta dobar gore...vjerojatno najbolji Dolphov film unazad 9-10 godina. A i dosta pozitivnih kritika je dobio na netu...Unreal wrote:pogledo sam prek pol filma,ali ne dalje jer je predosadan
jbg zbilja sam se razočaro. pozitivna strana filma je to što dolph glumi bubnjara i jako mu dobro paše uloga,ali sve ostalo je dosta loše. priča je preveliki klišej i kopija die hard(dobro to se i očekivalo ,ali zar se moraju baš moraju ozbiljno shvatit sa takvom jadnom radnjom
- Dragonrage
A čuj...slažem se...akcijske sekvence su malo prekonfuzne, ali ovaj film nije dobar zbog akcijskih scena, već zbog Dolpha, njegovog imidža, njegovog stava "I'm so fuckng cool", i to u ama baš svakoj sceni...zbog cool ubojstava...mislim, kako može biti dosadan ili loš film u kojem Dolph svako malo baca jeftine on linere tipa "Dying's easy, rock and roll is hard" ili ubija ekipu tako što nekome probode glavu štapićima za bubnanje, probode nekoga "rukom" od gitare ili nekome jednostavno zabije ogroman nož u tjeme LOLUnreal wrote:ne znam bašDragonrage wrote:Trebao si ga pogledat do kraja...naime...daleko je film od dosade...zapravo je poprilično zabavan i cool, baš ono totalno 80-e, dosta akcije, jeftinih onlinera, dosta dobar gore...vjerojatno najbolji Dolphov film unazad 9-10 godina. A i dosta pozitivnih kritika je dobio na netu...Unreal wrote:pogledo sam prek pol filma,ali ne dalje jer je predosadan
.po radnji ajde da ,ali je skoro snimljen baš ko svaki noviji akcić zbog brzih rezova i kretanja kamere. a pogledo sam par akciskih scena pri kraju i ne dojma mi se nekaj.
Vjeruj mi...film ima nedostataka, ali je baš zabavan i 80is...
U svakom slučaju...mene je zabavio i meni osobno je CP nakon Ninje 2. najbolji DTV film ove godine...
- Dragonrage
Re: Command Performance (2009)
Jebo te, kako sam se danas ugodno iznenadio!!!
Dođe danas poštar i nosi mi veliku kuveru. Sad si ja mislim šta bi to moglo biti jer koliko ja znam, unazad nekoliko mjeseci nisam baš niš naručival, tak da sigurno nije nikakav DVD ili tak nekaj!!? Preuzmem ja to i pogledam od koga je i ostanem
Piše "From: Dolph Lundgren"
Idem ja otvoriti a unutra crna papirnata vrečica, sa otisnutim Dolphovim likom, a u toj vrećici mali plakat za Command Performance sa Dolphovom posvetom i majica, također sa Dolphovim likom otisnutim s traga, te malim naslovom filma sprijeda.
Onda sam se sjetio da sam na fejsu igrao neku kvazi nagradnu igru vezanu uz ovaj film, ali koja je bila samo za US građane. Ali ja sam osvojio treće mjesto, odnosno plakat sa autogramom. Ali odlučili su tu ubaciti i majicu...

Dođe danas poštar i nosi mi veliku kuveru. Sad si ja mislim šta bi to moglo biti jer koliko ja znam, unazad nekoliko mjeseci nisam baš niš naručival, tak da sigurno nije nikakav DVD ili tak nekaj!!? Preuzmem ja to i pogledam od koga je i ostanem
Piše "From: Dolph Lundgren"
Idem ja otvoriti a unutra crna papirnata vrečica, sa otisnutim Dolphovim likom, a u toj vrećici mali plakat za Command Performance sa Dolphovom posvetom i majica, također sa Dolphovim likom otisnutim s traga, te malim naslovom filma sprijeda.
Onda sam se sjetio da sam na fejsu igrao neku kvazi nagradnu igru vezanu uz ovaj film, ali koja je bila samo za US građane. Ali ja sam osvojio treće mjesto, odnosno plakat sa autogramom. Ali odlučili su tu ubaciti i majicu...

- A$H
-
filmofil
jel bi prodao tu majicu? koja je veličina?
This is the Zodiac speaking.
- Dragonrage
I ja tebeA$H wrote:![]()
mrzim te
![]()
Medium je...alio ne bih ju prodao...filmophil wrote:jel bi prodao tu majicu? koja je veličina?
- Dragonrage
hahaha...koji je to car
http://www.youtube.com/watch?v=jMDXLrTs6Lo
Lik mi sve draži i draži pod stare dane

http://www.youtube.com/watch?v=jMDXLrTs6Lo
Lik mi sve draži i draži pod stare dane