nisam gledo trojku,mislim na jedinicu, čisti trešDragonrage wrote:Koji troopersi...trojka?? I to je šit...John_Ryder wrote:gle,film je super za jednom odgledat, lanceova uloga je spriječit ove da pobjegnu s planeta,i neznam zašto ti je film totalni šit a recimo starship troopers se uzdiže kao da je 5 oskara zaslužio(govorim općenito ne za tebe),i sviđa mi se ta evolucija skrimersa
Screamers: The Hunting (2009)
-
John_Ryder
- Dragonrage
Ček opet...ti zbilja stavljaš u isti koš gotovo izvrsne Starship Trooperse i ovaj šit??!John_Ryder wrote:nisam gledo trojku,mislim na jedinicu, čisti trešDragonrage wrote:Koji troopersi...trojka?? I to je šit...John_Ryder wrote:gle,film je super za jednom odgledat, lanceova uloga je spriječit ove da pobjegnu s planeta,i neznam zašto ti je film totalni šit a recimo starship troopers se uzdiže kao da je 5 oskara zaslužio(govorim općenito ne za tebe),i sviđa mi se ta evolucija skrimersa
O c´mon...neke granice se ipak znaju. Htio ti priznati ili ne...Starship Troopersi su definitivno jedna od boljih SF filmova. Naravno, ne mogu se mjeriti sa nekim klasicima tog žanra, ali nisu daleko ni iza njih...tak da ono...
-
John_Ryder
- Dragonrage
Naravno da se čudim jer ono...u ovom filmu se nema gotovo kaj hvaliti. Anyway...sve to ok, svak ima svoj ukus i prav na njega...mene samo zanimalo da li ti to za zbilja...John_Ryder wrote:ne stavljam ih u isti koš,samo previše hvališ straship troopers,i onda se čudiš kad ja hvalim skrimers, poštuj tuđi ukus i mišljenje
-
John_Ryder
jep,za zbiljaDragonrage wrote:Naravno da se čudim jer ono...u ovom filmu se nema gotovo kaj hvaliti. Anyway...sve to ok, svak ima svoj ukus i prav na njega...mene samo zanimalo da li ti to za zbilja...John_Ryder wrote:ne stavljam ih u isti koš,samo previše hvališ straship troopers,i onda se čudiš kad ja hvalim skrimers, poštuj tuđi ukus i mišljenje