Lady Snowblood (1973)

Swinging sixties, hard boiled seventies. Inspektor Callahan, Steve McQueen, i ostali.
Post Reply
Michel

Lady Snowblood (1973)

Post by Michel » 04 Mar 2025, 16:43

Action, Crime, Drama
Image

Imdb
Wiki

Director: Toshiya Fujita
Writers: Kazuo Kamimura, Kazuo Koike, Norio Osada
Stars: Meiko Kaji, Toshio Kurosawa, Masaaki Daimon

Yukina obitelj gotovo je izbrisana prije nego što se ona rodila zbog spletki skupine kriminalaca. Ovi kriminalci otmu i zlostavljaju njezinu majku, ali je ostave na životu. Kasnije njezina majka završi u zatvoru samo iz osvete kako bi je održala na životu. Ona stvara instrument za ovu osvetu tako što namjerno ostaje trudna. Iako umire pri porodu, brine se da dijete bude odgajano kao ubojica da ubije kriminalce koji su joj uništili obitelj. Mlada Yuki nikada ne poznaje obiteljsku ljubav, već samo ubijanje i osvetu.

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Re: Lady Snowblood (1973)

Post by Michel » 04 Mar 2025, 16:44

Lady Snowblood (1973) - išao sam provjeriti na tražilicu da vidim jel ima tema za ovaj film i naiđem na moj osvrt prije 11 godina. Watafak rekoh sebi. Ja se ovog filma ne sjećam, je da je bilo prije 11 fakin godina, ali film sam tad ocijenio sa 8/10, pa nije da sam ga ocijenio sa niskom ocjenom i da mi je bio loš pa da se ne sjećam. Imam rupu u pamćenju, ovo me jako zabrinulo. Ajd da kad sam danas počeo gledat film, da mi je bio poznat, ali ni to. Uglavnom, ovaj film je u ono vrijeme ex forumaš cons jako pljuvao a naravno po običaju bio u krivu. U filmu se radi o silovanoj ženi koja onda rodi to dijete i umre na samrti. To dijete je Lady Snowblood i od malena bude učena da se bori i da osveti svoju majku. Film je jako lijepo stilski snimljen, ima predivnih scena na snijegu baš za uokvirit sliku. B akcija, ali sve lijepo funkcionira, dosta krvi i otkidanja udova. Glavna glumica jako lijepa i bila je uvjerljiva. Utjecajan film na Tarantina i njegov Kill Bill. 7.6/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Re: Lady Snowblood (1973)

Post by John_Ryder » 04 Mar 2025, 17:12

Lizač stopala skopirao sve
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply