Monster Madness je serijal recenzija horror filmova, raznih tipova, koji se objavljuju svake godine na Halloween.
Svake godine je druga tematika filmova, a može se naći stvarno zanimljivih i nepoznatih filmova (ili ponoviti gradivo sa poznatim klasicima).
Monster Madness je neprekinuta tradicija zadnjih 6 godina
Recenzije radi James Rolfe, poznatiji kao AVGN, veliki fan horrora i scifi, inače po zanimanju filmaš.
Svake godine 30 dana prije kreće maraton Monster Madness i traje sve do samog halloweena.
Moja preporuka je 2010 godina, moj favorit zbog odličnog opsega odličnih kultnih i bolesnih filmova
2012 – 80′s-A-Thon
2011 Sequel-A-Thon
2010 Camp Cult
2009 Monster Madness Three
2008 GodzillaThon
2007 History of Horror
Monster Madness by Cinemassacre
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Monster Madness by Cinemassacre
Dobrih filmova ima na listi... I "Dobrih" još više 

- DeadDispatcher90
To uvijek rado pratim. Iako mi se ponekad čini malo pretenciozan, ipak mi je izuzetno zanimljivo slušati što ima za reći.
Revenge solves everything
- Ašow
Stekao je lik super status unazad par godina i jako veliki broj ljudi prati cinemassacre općenito.
Inače, ti monster madnessi su odlična stvar za nadoknaditi gradivo koje je negdje bilo propušteno. Mogu se pohvaliti da sam svaki film sa monster madnessa pogledao, fali mi ih nekoliko iz 2012, ali bit će gotovo i to uskoro.
Sviđa mi se što kopa drito sa dna
Inače, ti monster madnessi su odlična stvar za nadoknaditi gradivo koje je negdje bilo propušteno. Mogu se pohvaliti da sam svaki film sa monster madnessa pogledao, fali mi ih nekoliko iz 2012, ali bit će gotovo i to uskoro.
Sviđa mi se što kopa drito sa dna

-
Danas završia Monster Madness za 2013.
pod nazivom "Sequel-A-Thon 2"
http://cinemassacre.com/category/movier ... -a-thon-2/
Zadnji video, je komentar cijelog Night of the Living Dead
Bilo je tu svega ove godine, japanskih čudovišta, mumija (universal), frankensteina (hammer), alien serijal i za kraj Romero serijal
pod nazivom "Sequel-A-Thon 2"

http://cinemassacre.com/category/movier ... -a-thon-2/
Zadnji video, je komentar cijelog Night of the Living Dead

Bilo je tu svega ove godine, japanskih čudovišta, mumija (universal), frankensteina (hammer), alien serijal i za kraj Romero serijal