Groblje horrora - Prijedlozi i kritike
- Otis.Driftwood
Re: Groblje horrora - Prijedlozi i kritike
Ima li kod vas da se uzme original Ho1000C i TDR ( a da nisu oni jeftini trafikasi) ?
- Jane Doe
i ja se slažem s vama.Otis.Driftwood wrote:U potpunosti se slazem sa tobom.filmofil wrote:ma filmčina, al nije to za svakoga...
mada ni meni nije bio niš ekstra na prvu, ali sada, wow

i HO1000C i DR
općenito volim Zombia, njegovu muziku, a čini se sve više i više njegove filmove...
a sad ću bit totalno u manjini i reć kak imam njegova oba Halloweena orginal, jebiga, meni su genijalni (jedino dvojci zamjeravam promjenu glumaca koji tumači Myersa ko klinca, prvi mali je bio zakon) i ne uspoređujem ih sa starima koje isto imam u kolekciji, gledam ih kao priču ispričanu na drugi način jer to i jesu.

- Otis.Driftwood
Zombie je fantastican reziser. Njegovi filmovi su jako atmosfericni. Steta sto ima samo malo projekata , nadam se da ce njegov filmski opus biti mnogo duzi jer je josh mlad.
Ima jedna stvar koja mi nije bila jasna u Ho1000C.
Secas li se one scene kad je ona devojka bila vezana u podrumu i kada je Tiny dolazio da joj da jede ?
E , kad je dosao Otis i video nju odvezanu i gurnuo je u onaj kavez , na nju su naskocili neki...nesto......to me je jako zbunilo.
Jako bi voleo kad bi Zombi napravio prequel ova 2 filma ,tj , Ho1000c ,kako je sve pocelo.
Ima jedna stvar koja mi nije bila jasna u Ho1000C.
Secas li se one scene kad je ona devojka bila vezana u podrumu i kada je Tiny dolazio da joj da jede ?
E , kad je dosao Otis i video nju odvezanu i gurnuo je u onaj kavez , na nju su naskocili neki...nesto......to me je jako zbunilo.
Jako bi voleo kad bi Zombi napravio prequel ova 2 filma ,tj , Ho1000c ,kako je sve pocelo.
- Jane Doe
nemogu reć da se točno sjećam, ima par mj. da sam to gledala, a svaki dan obavezno nešto gledam, tako da mi je memorija za detalje malko slabija
a mogo bi lako napravit the begining svega toga, bilo bi zanimljivo, a bome ima i materijala na pretek.
ja još uvijek čekam werewolf women of the ss da izađe, po traileru se čini super

a mogo bi lako napravit the begining svega toga, bilo bi zanimljivo, a bome ima i materijala na pretek.
ja još uvijek čekam werewolf women of the ss da izađe, po traileru se čini super

-
kaj bu napravili film po tom werewolf women traileru??
nisam znao

This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Također obožavan House of 1000 corpses, ne kužin taj hate prema njemu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Otis.Driftwood
Matori , samo cemo mi razumeti.Scarface wrote:Također obožavan House of 1000 corpses, ne kužin taj hate prema njemu.
Veliki respect za tebe , totalno !
Sad je pola 3 , pijan sam kao bulja a ustajem u 7 ali zato pustam House of 1000 Corspes i The Devil's Rejects pred spavanje ...........
- Jane Doe
ja mislim da da, tak sam neš čitala još prije, i toplo se nadamfilmofil wrote:kaj bu napravili film po tom werewolf women traileru??nisam znao

- Decadentor
i meni je film odlican, ali ovo je vec isfuravanje...Otis.Driftwood wrote:Matori , samo cemo mi razumeti.Scarface wrote:Također obožavan House of 1000 corpses, ne kužin taj hate prema njemu.
Veliki respect za tebe , totalno !
Sad je pola 3 , pijan sam kao bulja a ustajem u 7 ali zato pustam House of 1000 Corspes i The Devil's Rejects pred spavanje ...........

- Otis.Driftwood
Svako ima pravo na svoje misljenje , tebi je preterivanje , meni nije 

- jigsaw
Na blogu sam ovaj mjesec odlučio krenuti sa maratonom azijskih horrora:
Ringu (1998) - 4,5/5
http://recenzijefilmova.blog.hr/2011/02/index.html#dan1
Ringu (1998) - 4,5/5
http://recenzijefilmova.blog.hr/2011/02/index.html#dan1
- john_constantine
pretpostavljam da ćeš se bacati samo na J - horore? 

- jigsaw
Pa na što naiđem, evo sada slijedi The Maid..
- john_constantine
Duga kosa...
Ma ja sam ionako više orijentiran na japanske art horore koji uključuju većinom eksplicitne scene nasilja...

Ma ja sam ionako više orijentiran na japanske art horore koji uključuju većinom eksplicitne scene nasilja...

- jigsaw
Poput Art of the Devil i sličnih? Mislim da to neće biti ovaj mjesec na mom blogu. Gledao sam jedan Art of the Devil i nije mi sjeo. Drugu priliku će taj serijal dobiti neki drugi put.john_constantine wrote:Duga kosa...![]()