Što ste zadnje kupili?
- maddjuro
- maddjuro
mogao bi ja prjeći s kole na kavu u koju bi moro stavit podosta šećera, t5o i jesam n apravoi na 40-ak dana , i lako se ja s kole skinem, ali kola je jeftinija i boljeg okusajust me wrote:Vidiš, sa mnom nije tako, meni dovoljno da kažeš da će mi od nečeg požutiti zube, ili pokvarit će se ten, i odmah me prođe volja za tim...
I may be an idiot, but i am no fool.
- just me
- Spectre
- elrania
- metallicat
- maddjuro
sve što nisi uspila kupiti moreš kupiz, za istu cjenu, tam kod njih u glavnoj zgradi, sam pitaj dal ima jer to stiže svaki tjedan njimametallicat wrote:30 knelrania wrote:kolko dode to?Djuro21 wrote:bethowenovu knjižicu s cd-om koja je danas izašla; sutra idem po onaj prvi cd
ja opet zab da je četi sad opet nema. a baš je ostalo viška mozarta kojeg sam kupila
![]()
- metallicat
neznam di je glavna zgradaDjuro21 wrote:sve što nisi uspila kupiti moreš kupiz, za istu cjenu, tam kod njih u glavnoj zgradi, sam pitaj dal ima jer to stiže svaki tjedan njimametallicat wrote:30 knelrania wrote: kolko dode to?
ja opet zab da je četi sad opet nema. a baš je ostalo viška mozarta kojeg sam kupila
![]()

- maddjuro
oni svaki četvrtak dobivaju novo i vraćaju neprodanometallicat wrote:neznam di je glavna zgradaDjuro21 wrote:sve što nisi uspila kupiti moreš kupiz, za istu cjenu, tam kod njih u glavnoj zgradi, sam pitaj dal ima jer to stiže svaki tjedan njimametallicat wrote: 30 kn
![]()
možda na nekom kiosku ostane štogod..
- Dragonrage
Koliko sve skupa?Spectre wrote:Baš stiglo:
Death Proof
Planet Terror
Sin City: Recut & Extended
The Descent
Andre The Butcher
I reci mi da li ovi Grindhouse filmovi imaju slipcaseove, te kakvo je to Sin City izdanje...tin metal case? Da li ima unutra i stripove?
Da li je to ovakvo izdanje....
http://www.amazon.com/Sin-City-Unrated- ... 437&sr=1-2