Što ste zadnje kupili?
- Vorador
Stiglo ovo:
http://www.amazon.co.uk/Blade-Runner-5- ... 624&sr=1-1
Moram priznati da sam imresioniran izdanjem. Prilično opsežno i jako lijepo napravljeno. 5 verzija filma i mnogo dodataka. Samo pakovanje je predivno napravljeno. Ako je ovo jednostavnije izdanje ludilo ,što se tiče opremljenosti, onda ona aktovka mora biti savršenstvo.
Moram priznati da sam imresioniran izdanjem. Prilično opsežno i jako lijepo napravljeno. 5 verzija filma i mnogo dodataka. Samo pakovanje je predivno napravljeno. Ako je ovo jednostavnije izdanje ludilo ,što se tiče opremljenosti, onda ona aktovka mora biti savršenstvo.
- Dragonrage
Vidjet ćemo uskoro heheVorador wrote:Stiglo ovo:
- Vorador
Očekujem slike!Dragonrage wrote:Vidjet ćemo uskoro heheVorador wrote:Stiglo ovo:
Moram priznati da sam imresioniran izdanjem. Prilično opsežno i jako lijepo napravljeno. 5 verzija filma i mnogo dodataka. Samo pakovanje je predivno napravljeno. Ako je ovo jednostavnije izdanje ludilo ,što se tiče opremljenosti, onda ona aktovka mora biti savršenstvo.![]()
![]()
![]()
![]()
- Dragonrage
Bit će, bit će...čim se dočepam fotića kad mi stigne. Ajd i ti opali par fotki ovog izdanja ako imaš fotić tu negdje blizuVorador wrote:Očekujem slike!Dragonrage wrote:Vidjet ćemo uskoro heheVorador wrote:Stiglo ovo:
Moram priznati da sam imresioniran izdanjem. Prilično opsežno i jako lijepo napravljeno. 5 verzija filma i mnogo dodataka. Samo pakovanje je predivno napravljeno. Ako je ovo jednostavnije izdanje ludilo ,što se tiče opremljenosti, onda ona aktovka mora biti savršenstvo.![]()
![]()
![]()
![]()
Jako bi volio vidjeti kako izgleda i da li je aktovka full size i od čega je napravljena itd.
- Vorador
Jbg. Nemam digitalni fotićDragonrage wrote:Bit će, bit će...čim se dočepam fotića kad mi stigne. Ajd i ti opali par fotki ovog izdanja ako imaš fotić tu negdje blizuVorador wrote:Očekujem slike!Dragonrage wrote: Vidjet ćemo uskoro hehe![]()
![]()
![]()
![]()
Jako bi volio vidjeti kako izgleda i da li je aktovka full size i od čega je napravljena itd.
![]()
- Dragonrage
Šteta...Vorador wrote:Jbg. Nemam digitalni fotićDragonrage wrote:Bit će, bit će...čim se dočepam fotića kad mi stigne. Ajd i ti opali par fotki ovog izdanja ako imaš fotić tu negdje blizuVorador wrote: Očekujem slike!Jako bi volio vidjeti kako izgleda i da li je aktovka full size i od čega je napravljena itd.
![]()
Mogu skenirati ali isto je kao na onoj slici samo što impozantnije izgleda uživo jer je limena kutijica. A unutar te limene kutijice se nalazi klasična kutijica od kartona ( nešto kao kutijca unutar kutijice ) a u komplet su još uključeni booklet, uvod od Scotta otisnut na nekoj vrsti grafofolije, posebna koverta s konceptualnim crtežima ( s jedne strane crtež a s druge strane slika iz filma s opisom) i nekakva staklena sličica-stvarčica koja se mijenja kad je mičeš.
Ovo cool zvuči. Nisam siguran da se sve to što si nabrojio (booklet, uvod od Scotta, koverta s konceptualnim crtežima i nekakva staklena sličica) nalaze i u domaćem izdanju
- Vorador
Nemam pojma kakvo je domaće izadanje. Da li je tin ili cardboard. Inače interesantno mi je još bilo da se na disku s The Final Cut verzijom nalaze i hrvatski titlovi što me prilično iznenadilo.Dragonrage wrote:Šteta...Vorador wrote:Jbg. Nemam digitalni fotićDragonrage wrote: Bit će, bit će...čim se dočepam fotića kad mi stigne. Ajd i ti opali par fotki ovog izdanja ako imaš fotić tu negdje blizu![]()
Mogu skenirati ali isto je kao na onoj slici samo što impozantnije izgleda uživo jer je limena kutijica. A unutar te limene kutijice se nalazi klasična kutijica od kartona ( nešto kao kutijca unutar kutijice ) a u komplet su još uključeni booklet, uvod od Scotta otisnut na nekoj vrsti grafofolije, posebna koverta s konceptualnim crtežima ( s jedne strane crtež a s druge strane slika iz filma s opisom) i nekakva staklena sličica-stvarčica koja se mijenja kad je mičeš.
Ovo cool zvuči. Nisam siguran da se sve to što si nabrojio (booklet, uvod od Scotta, koverta s konceptualnim crtežima i nekakva staklena sličica) nalaze i u domaćem izdanju
- Dragonrage
Cardboard.Vorador wrote:Nemam pojma kakvo je domaće izadanje. Da li je tin ili cardboard. Inače interesantno mi je još bilo da se na disku s The Final Cut verzijom nalaze i hrvatski titlovi što me prilično iznenadilo.Dragonrage wrote:Šteta...Vorador wrote: Jbg. Nemam digitalni fotićMogu skenirati ali isto je kao na onoj slici samo što impozantnije izgleda uživo jer je limena kutijica. A unutar te limene kutijice se nalazi klasična kutijica od kartona ( nešto kao kutijca unutar kutijice ) a u komplet su još uključeni booklet, uvod od Scotta otisnut na nekoj vrsti grafofolije, posebna koverta s konceptualnim crtežima ( s jedne strane crtež a s druge strane slika iz filma s opisom) i nekakva staklena sličica-stvarčica koja se mijenja kad je mičeš.
Da tako je i kod nas...samo prvi diks ima titlove i zbog toga se mnogi ostali razočarani....
- Spectre