i , šta kažeš
Što ste zadnje kupili?
- Wendigo
evo, pročitao sam 30 Days of Night: Return to Barrow
5/5 JE-BE-NO!
šta reći.. i´m stunned.. strip je fenomenalan počevši od same tematike, priče, likova, ugođaja, akcije i prejebenog crteža koji izgleda kao kombinacija akvarela i pastela sa odličnim "zaprskanim" i osjenčanim efektima, a sve to daje totalno "hazy" i zabrijavajući izgled.. nešto predivno ..
ne moram ni govoriti koliko sam se sada extra naribao na film i ostala strip izdanja.
jedina zamjerka, i to ogromna je žalosno loš uvez (paperback
) radi kojeg sam morao izvoditi precizne operacije ljepljenja nekih stranica
! (btw, ful pazim stvari i ne "peglam" stranice na knjigama, stripovima itd..)
sve u svemu:

5/5 JE-BE-NO!
šta reći.. i´m stunned.. strip je fenomenalan počevši od same tematike, priče, likova, ugođaja, akcije i prejebenog crteža koji izgleda kao kombinacija akvarela i pastela sa odličnim "zaprskanim" i osjenčanim efektima, a sve to daje totalno "hazy" i zabrijavajući izgled.. nešto predivno ..
ne moram ni govoriti koliko sam se sada extra naribao na film i ostala strip izdanja.
jedina zamjerka, i to ogromna je žalosno loš uvez (paperback
sve u svemu:
- A$H
nadam se da si prvi dio pročitao..inače ovaj mena baš smisla ak neznaš kaj je bilo prije..Wendigo wrote:evo, pročitao sam 30 Days of Night: Return to Barrow
5/5 JE-BE-NO!
šta reći.. i´m stunned.. strip je fenomenalan počevši od same tematike, priče, likova, ugođaja, akcije i prejebenog crteža koji izgleda kao kombinacija akvarela i pastela sa odličnim "zaprskanim" i osjenčanim efektima, a sve to daje totalno "hazy" i zabrijavajući izgled.. nešto predivno ..![]()
jedina zamjerka, i to ogromna je žalosno loš uvez (paperback) radi kojeg sam morao izvoditi precizne operacije ljepljenja nekih stranica
![]()
sve u svemu:![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
nisam prvi pročitao ali znam o čemu se radi..A$H wrote:nadam se da si prvi dio pročitao..inače ovaj mena baš smisla ak neznaš kaj je bilo prije..Wendigo wrote:evo, pročitao sam 30 Days of Night: Return to Barrow
5/5 JE-BE-NO!
šta reći.. i´m stunned.. strip je fenomenalan počevši od same tematike, priče, likova, ugođaja, akcije i prejebenog crteža koji izgleda kao kombinacija akvarela i pastela sa odličnim "zaprskanim" i osjenčanim efektima, a sve to daje totalno "hazy" i zabrijavajući izgled.. nešto predivno ..![]()
jedina zamjerka, i to ogromna je žalosno loš uvez (paperback) radi kojeg sam morao izvoditi precizne operacije ljepljenja nekih stranica
![]()
sve u svemu:![]()
nažalost, samo se ovaj nudio iz orig. serije..
- elrania
- metallicat
- maddjuro
- A$H
dolazim...Djuro21 wrote:na ribnjaku nedjeljom oko 3 ujutro ima ljep izbor mesa mariniranog u kjekakvom alkoholu. uvjek svježeA$H wrote:i ja bi jeo ljude....Djuro21 wrote:konfucije kaže: pozovie da bi ste bili pozvani.
al mi imamo jedan Washingtonian party. Mi smo ogranak zagreb
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!