Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2007, 13:28

A evo i ja sam nabavio par sitnica u zadnjih par tjedana hehe...

Ovo je sve skupa...
Image

Ovo su samo filmovi zasebno...
Image Image

Ovo je samo "The Texas Chain Saw Massacre"...original...
Image Image Image Image

A ovo su "Fajlovi X", svih 9 sezona...
Image Image Image Image
Inače zanima me jedna stvar...prva sezona id ruga su u ovom boxu na 7 diskova, pa mene zanimam kako su naši to utrpali na 4...sa dodacima???!!! :-? :blink
Inače cijena ovog boxa je bila sa svime...i poštarinom i carinom i uslugom 1350 kn...što ispada podijeljeno sa 9 sezona 150 kn po sezoni... ;-)

A nabavio sam si i ovo...oriđiđi američki,...double side....
Image
:hm :hm Sad se samo čeka film hehehe....

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jul 2007, 13:59

Nice Dragonrage, posebice (osim TCM dakako) X-Files dobro izgledaju.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2007, 14:17

HorrorHR wrote:Nice Dragonrage, posebice (osim TCM dakako) X-Files dobro izgledaju.
Da hehe...sad ih još treba sve pogledati hehe :D :D :D
Sinoć sam si bacio pilot epizodu hehe...tak mi je djelovala nekak jeftino...gluma mjestimično ne loša, ali onako...ko u B filmovima...trebalo im je očito vremena da se uhodaju hehe...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jul 2007, 14:38

Dragonrage wrote:Da hehe...sad ih još treba sve pogledati hehe :D :D :D
Sinoć sam si bacio pilot epizodu hehe...tak mi je djelovala nekak jeftino...gluma mjestimično ne loša, ali onako...ko u B filmovima...trebalo im je očito vremena da se uhodaju hehe...
Ma je sjećam se, djeluje totalno čudno ponovno pogledati nakon što si odradio X sezona. mislim da sam je fanatično pratio kojih 5 sezona, onda su otišli u kupus pa nisam više davao šansu (kao da sam čuo da je jedna od zadnjih sezona dosta dobra)...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jul 2007, 14:40

Btw gdje kupuješ ova domaća izdanja? Koliko koštaju (posebice event horizon recimo 2dvd edition)? Jel ima kod nas još reklama na dvdima?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2007, 15:02

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:Da hehe...sad ih još treba sve pogledati hehe :D :D :D
Ma je sjećam se, djeluje totalno čudno ponovno pogledati nakon što si odradio X sezona. mislim da sam je fanatično pratio kojih 5 sezona, onda su otišli u kupus pa nisam više davao šansu (kao da sam čuo da je jedna od zadnjih sezona dosta dobra)...
Ja se niti ne sjećam do koje mi je sezone bilo fora...znam da zadnju baš i nisam gledao...ali sad ću ti ispraviti hehehe... :D :twisted:
HorrorHR wrote:Btw gdje kupuješ ova domaća izdanja? Koliko koštaju (posebice event horizon recimo 2dvd edition)? Jel ima kod nas još reklama na dvdima?

Većinom u More Comicsu...nešto u Profilu, i nešto u jednom Secon hand dućanu. Ovaj Event Horizon me je mislim koštao nekih 100-njak kn, ostali su bili jeftini...čak sam neke dobio for free za rođendan hehe...ali ima i raznih akcija....tipa 2 za 99 kn, ili plati 2 uzi 3 i tako to...
Kak misliš reklama...one za Vip i to??? Toga nema..ima trailera i na Continentalovim izdanjima ima ispred reklama protiv piratstva...ali se ona obično može preskočiti...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jul 2007, 15:45

Dragonrage wrote:Većinom u More Comicsu...nešto u Profilu, i nešto u jednom Secon hand dućanu. Ovaj Event Horizon me je mislim koštao nekih 100-njak kn, ostali su bili jeftini...čak sam neke dobio for free za rođendan hehe...ali ima i raznih akcija....tipa 2 za 99 kn, ili plati 2 uzi 3 i tako to...
Kak misliš reklama...one za Vip i to??? Toga nema..ima trailera i na Continentalovim izdanjima ima ispred reklama protiv piratstva...ali se ona obično može preskočiti...
Ima second hand dućan sa dvdima u ZG? Vjerujem da nije samo da prodaju dvde jer bi propali, ali jel imaju dobar izbor ili?

Glede reklama mislio sam na te VIP, očito tog više nema... Bar se nadam ;)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2007, 15:55

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:Većinom u More Comicsu...nešto u Profilu, i nešto u jednom Secon hand dućanu. Ovaj Event Horizon me je mislim koštao nekih 100-njak kn, ostali su bili jeftini...čak sam neke dobio for free za rođendan hehe...ali ima i raznih akcija....tipa 2 za 99 kn, ili plati 2 uzi 3 i tako to...
Ima second hand dućan sa dvdima u ZG? Vjerujem da nije samo da prodaju dvde jer bi propali, ali jel imaju dobar izbor ili?

Glede reklama mislio sam na te VIP, očito tog više nema... Bar se nadam ;)
Jap...ima...prodaju ploče, CD-e i DVD-ove...
Pa imaju...s vremena na vrijeme...kad stigne pošiljka...nabavio sam tamo par dobrih stvari kojih se kod nas ne može nabaviti...bilo jer i dosta horrora...ali R1 regija...a meni to nije pasalo...zbog playera...
Vipove reklame na DVD-u ja nisam vidio već odavno...nema toga više.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jul 2007, 16:12

Dragonrage wrote:Jap...ima...prodaju ploče, CD-e i DVD-ove...
Pa imaju...s vremena na vrijeme...kad stigne pošiljka...nabavio sam tamo par dobrih stvari kojih se kod nas ne može nabaviti...bilo jer i dosta horrora...ali R1 regija...a meni to nije pasalo...zbog playera...
A cijene kakve su? Lokacija, ime, web site - dijeli info :)

Nemaš multiregion player, jebote Dragonrage razočarao si me. Niti jedan dvd afficionado ne bi trebao imati samo R2 dvd player :oops: :wink:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2007, 16:25

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:Jap...ima...prodaju ploče, CD-e i DVD-ove...
A cijene kakve su? Lokacija, ime, web site - dijeli info :)

Nemaš multiregion player, jebote Dragonrage razočarao si me. Niti jedan dvd afficionado ne bi trebao imati samo R2 dvd player :oops: :wink:
Cjene su od 20 kn do 10...ovisi o filmu i izdanju...prosjek je 30 kn...Lokacija je u Preradovićevoj ulici...zaboravih broj...a shop se zove "Dobar Zvuk" (ali ne ga brkati sa istoimenom prodavaonicom glazbene opreme u istoj ulici).
U ostalom ja sam to već spominjao ako se ne varam u jednom drugom topicu hehe :wink: :D
Stavit ću sutra letak od njih...stranicu nemaju, ali imaju telefon hehe...

A jebi ga...nemam...još...i to me moram ti priznati ograničava nekako...mislim, mogao bih ja kupiti neki R1 film, ali jednostavno ne da mi se baš zato kaj nemam R1 player. Moram to čim prije riješiti...

bakero

Post by bakero » 11 Jul 2007, 21:27

bogami ti si dosta toga nabavio, a ja nigdi nać na rubu horizonta!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

A$H

Post by A$H » 11 Jul 2007, 22:50

Dragonrage wrote:A evo i ja sam nabavio par sitnica u zadnjih par tjedana hehe...

A ovo su "Fajlovi X", svih 9 sezona...
Image Image Image Image
Inače zanima me jedna stvar...prva sezona id ruga su u ovom boxu na 7 diskova, pa mene zanimam kako su naši to utrpali na 4...sa dodacima???!!! :-? :blink
Inače cijena ovog boxa je bila sa svime...i poštarinom i carinom i uslugom 1350 kn...što ispada podijeljeno sa 9 sezona 150 kn po sezoni... ;-)

kako si me prestigao gade...ja sam to mislio uzet..

daj javi dali imaju Sve sezone eng. titlove..

znaći to si preko More Comicsa naručio za tolko para...tak budem onda i ja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Jul 2007, 13:55

bakero wrote:bogami ti si dosta toga nabavio, a ja nigdi nać na rubu horizonta!
"Na rubu horizonta" mi je lik posebno naručio jer nije inače uzeo ni jedan primjerak za dućan. Možeš otiči u More Comics i pitati ga da li ti može uzeti jedan primjerak :wink:

A$H wrote:kako si me prestigao gade...ja sam to mislio uzet..

daj javi dali imaju Sve sezone eng. titlove..

znaći to si preko More Comicsa naručio za tolko para...tak budem onda i ja..
Hehehe :twisted: :twisted:
Jap...sve sezone imaju engleske titlove...i prvih pet je ako se ne varam na 7 diskova...dakle sa dodacima, 6, 7 i 8a su na 6 diskova, a zadnja 9a je opet na 7.
Je...tak je mene isplao jer sam ja uzeo box kad je bio na sniženju...nekih 95 funti, što samo po sebi ispalo negdje oko 1000 kn, + još ostali navedeni troškovi.
Ja bih ti preporučio da sad malo pričeklaš, jer je trenutačna ciejna tog boxa čak 154.97 funti, što ti je samo po sebi negdje 1650 kn...+ još ostali troškovi...ispalo bi ti oko 2000 kn. Pričekaj malo :wink:

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Jul 2007, 14:14

Image
kupih ovo nekidan
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jul 2007, 16:53

Silent movie DVD Mela brooksa - jebem ti algoritam u vž - tamo izgleda šalju samo otpatke iz zagreba, loš izbor filmova, a najjadnije je filmovi Elvisa presleya. :?
Michel puši karu.

Post Reply