Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
maddjuro

Re: Što ste zadnje kupili?

Post by maddjuro » 01 Dec 2011, 14:47

eh, da mi je 1500kn viška i ja bi si ovo uzeo
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 01 Dec 2011, 15:45

štedi :P :mrgreen:

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Dec 2011, 18:09

da imam tolko, bi radije investirao u stripove,

Dragonrage

Post by Dragonrage » 01 Dec 2011, 18:37

I opet isti savjet...štedi 8) :wink:

jigsaw

Post by jigsaw » 01 Dec 2011, 18:54

Svatko u nešto.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Dec 2011, 18:59

da, pa svatko ima svoj ukus. :D Ja zapravo nikad nisam imao potrebu za time, makar bi volio imati jedanput bar neku figuru. Ali kako sam prebirljiv, he, još ništa. A hogwarts dvorac za svim filmovima od Harry Pottera je preveliki luksuz za mene + nedostatak prostora.

Ali volim si priluštiti povremeno ps3 igre kao neki dan Brutal legend za 150 kn, filmove ili dobar strip album.
Michel puši karu.

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 01 Dec 2011, 19:44

My Dying Bride - Turn Loose the Swans

Jedva čekam da dođe.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Dec 2011, 22:33

john_constantine wrote:da, pa svatko ima svoj ukus. :D Ja zapravo nikad nisam imao potrebu za time, makar bi volio imati jedanput bar neku figuru. Ali kako sam prebirljiv, he, još ništa. A hogwarts dvorac za svim filmovima od Harry Pottera je preveliki luksuz za mene + nedostatak prostora.

Ali volim si priluštiti povremeno ps3 igre kao neki dan Brutal legend za 150 kn, filmove ili dobar strip album.
ja imam pa figurica iz Mcfarlen serija twisted tales, koje sam nabavio drit cheap

Dragonrage

Post by Dragonrage » 02 Dec 2011, 10:38

Inače, moram spomenuti jednu stvar koju sam iskreno mislio prešutjeti, ali ne da mi vrag mira, tim više jer sam skužio sa se to uvijek iznova "stavlja na tapetu" kad ja postam ovdje što sam zadnje kupio, a to nešto bude malo skuplje od uobičajenih stvari. Pa onda mnogi pomisle kako se ja "kupam" u lovi i imam viška para na bacanje lol. Rekao sam to mnogo puta, a očito ću morati i ponoviti još dosta puta...ne, nisam bogataš i ne kupam se u lovi, i definitivno nemam viška para. Jer da imam, onda recimo ne bih vozio Fiata koji je 20 godina star (s kojim sam ja BTW sasvim zadovoljan), ili bih kupovao skupu odjeću i obuću s "markom" samo da budem u trendu (lol), ili trošio pare na nešto treće što mi ne znači baš ništa u životu.
Ja sam filmofil i kolekcionar...volim film i skupljam film, a navukao sam se i na te figure i stare filmske plakate, i te stvari me uveseljavaju i znače mi nešto. Hvala Bogu, nisam se nikada navukao i na stripove jer onda bi fakat bio u nevolji hehe. S toga, ne, ja nisam imao 1500 viška, pa sam ih eto potrošio na figuru Dylan Doga, već sam imao 1500 kuna namijenjenih isključivo za to. I nisam imao tih 1500 kn odmah, već sam ih uštedio kroz par mjeseci. S toga, kad kažem treba štediti, onda ne kažem to bzvz. Izdvojiti mjesečno 100, 200 ili 300 kn i nije neki problem. Izdvojiš te pare na početku mjeseca kad stigne plaća, staviš ih sa strane i zaboraviš na njih. K vragu, neki toliko potroše na kavu i cigarete u tjedan-dva, a ja nit pušim nit pijem kavu.
Evo još jedan banalan primjer štednje. Prije par mjeseci (mislim da je 8 mjesec bio u pitanju), moja cura je kupila neku šarenu simpatičnu staklenku za kekse, sa poklopcem. Ona voli takve sitnice. U glavnom, stavila ju je privremeno na ormarić u spavaćoj sobi, i to je tak stajalo tu par dana. Nakon tih par dana, ja sam za bezveze počeo u tu staklenku ubacivati novce, ono...sitniš koji mi se taj dan našao u džepu, od kune do 5 kuna. Ove žute nisam ubacivao. Pa sam počeo ubacivati i papirnate novčanice, po 10-20 kn, pa čak i koju 50-icu ak sam mogao. I sad nedavno, njoj bilo dosadno pa išla to izbrojiti, i ispostavilo sa da se u ovih par mjeseci tu skupilo 1600 i neš sitno kuna!! Dakle, kao što rekoh, kad kažem treba štediti, onda ne kažem to bzvz.

Evo ja sam sad zagrizao za još jednu figuru, točnije za ovo...

Image

Ta mrcina košta 350$, što bi u nekim grubim preračunavanjima bilo 2000 soma kn i neš sitno. Ali kad se uzme u obzir i porez i poštarina, vjerojatno će ispasti i više. Iskreno, ja te pare sada trenutačno nemam, ali želim posjedovati ovo, i do 5. mjeseca 2012. kada figura izlazi, ja ću te pare skupit/uštedjeti isključivo za tu figuru, jer sreća i osmjeh na mom licu kad ta figura stigne na moju adresu je - neprocjenjivo :) :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Dec 2011, 11:50

he, kao što rekoh, svatko ima svoj ukus i još je veći gušt kada si uspiješ priluštiti nešto što dugo želiš. Recimo, ja bi htio Infamous 2, ali 450 kn mi je preskupo, pa strpljivo čekam da padne cijena ili da izađe platinum. Ako je baš neka vrhunska igra kao Batman Arkham city, onda ću je odmah nabaviti jer sam ju nestrpljivo čekao dvije godine.

Inače, odličan tekst, dragonrage. :supz:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Dec 2011, 19:17

nemoj se odmah ljutiti, nitko te ovdje nesmatra bogatašem koji se razbaciva parama, samo kažem ,da bi meni osobno, bilo teško dati 1500kn za figuricu, i ja stalno štedim da si mogu priuštiti stripove isl. Kao i ti malo po malo, i skupi se. Slažem se da svakoga nešto veseli, tebe očito vesele takove figurice, mene stripovi, neku treću osobu veseli skupljati hladna oružja....

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Dec 2011, 20:34

SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
podlogu za miša s tematikom The Nightmare Before Christmas
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Dec 2011, 02:25

ImageImageImageImageImage

vampirica

Post by vampirica » 10 Dec 2011, 23:20

nisam kupila ali gle što sam našla na ebayu
nažalost regija 1 svi Blu ray

25 New Blu Ray Lot: Horror Halloween Family Guy Tropic Thunder Scream 1-4 Zombie
Included in this lot:

Beerfest - Brand New/Factory Sealed!
Behind the Mask - Opened
The Box - Brand New/Factory Sealed!
The Dark Knight - DVD/Blu-Ray + Digital - Complete! Opened
Donnie Darko - Opened
End of Days - Brand New/Factory Sealed!
Family Guy - It’s A Trap - Opened
Freddy vs. Jason - Brand New/Factory Sealed!
Friday the 13th (2009) - Killer Cut! - Opened
Halloween (1978) - Brand New/Factory Sealed!
Halloween (2007) 2-Disc UNRATED Collector Edition - Brand New/Factory Sealed!
Halloween 2 (2009) UNRATED Director’s Cut - Opened
Hatchet 2 - Opened
Laid to Rest 2 - Chrome skull - Opened
Paul - UNRATED - Brand New/Factory Sealed!
Predators - Opened
Reservoir Dogs- 15th Anniversary - Brand New/Factory Sealed!
Scream 5 Film Set - Brand New/Factory Sealed!
Scream 4 - Opened
My Soul To Take - Opened
Southland Tales - Opened
Superbad - Opened
Trick R Treat - Opened
Tropic Thunder - Opened
Zombie land - Opened

Cool :D
http://www.ebay.com/itm/25-New-Blu-Ray- ... 3f1130e42b

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 10 Dec 2011, 23:36