Što ste zadnje kupili?
- Scarface
Re: Što ste zadnje kupili?
Ma ja san kupija u Algoritmu prvi svezak Tokyopopa još prije godinu i pol, i lipo skinija sve s neta i pročita. Ne trošin više pare za stvari koje su mi dostupne besplatno, osim stvari koje su mi full napete, al takvih je malo. Inače, manga je dobra, al ima dosta boljih i po boleštinama i priči.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
- cactus
Seven za 30 kuna,jest da ga možda više neću nikada gledati ali nek se nađe 
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Boby
Za sve ukupno 39 kn:
ČETIRI GODIŠNJA DOBA
DOLORES CLAIBORNE
Prvo sam i pročital ali police mi gladuju za Kingom
ČETIRI GODIŠNJA DOBA
DOLORES CLAIBORNE
- john_constantine
metal gear solid 3:substance za 120 kn... Eh, kako sam postao zaluđen s metal gear solidom...
A za neta naručio Metal gear solid 2: substance i uz to persona 4 komplet s soundtrackom i art knjigama. Skoro sam išao nabaviti onaj komplet igara SHIN MEGAMI TENSEI, ali 250 $ je malo visoko, a i ne šalju u Hrvatsku...
A za neta naručio Metal gear solid 2: substance i uz to persona 4 komplet s soundtrackom i art knjigama. Skoro sam išao nabaviti onaj komplet igara SHIN MEGAMI TENSEI, ali 250 $ je malo visoko, a i ne šalju u Hrvatsku...
Last edited by john_constantine on 22 Feb 2010, 20:38, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:metal gear solid 3:substance za 120 kn... Eh, kako sam postao zaluđen s metal gear solidom...
A za neta naručio Metal gear solid 2: substance i uz to persona 4 komplet s soundtrackom i art knjigama. Skoro sam išao nabaviti onaj komplet igara u koje spada persona 3 i 4, ali 250 $ je malo visoko, a i ne šalju u Hrvatsku...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
to sam kupio prošlo ljeto.Boby wrote:Za sve ukupno 39 kn:
ČETIRI GODIŠNJA DOBA
DOLORES CLAIBORNE
-
filmofil
baš čitam četiri godišnja doba...počeo sam sa pričom Truplo zbog filma 
This is the Zodiac speaking.
- Wendigo
meni je apt pupil aka darovit učenik najjača priča u tom kompletu.filmophil wrote:baš čitam četiri godišnja doba...počeo sam sa pričom Truplo zbog filma
čuo sam da ekranizacija i nije baš vjerodostojna, dok je truplo odlično izvedeno u stand by me.
- cactus
Pa meni je ipak Apt pupil vrlo dobar sa dobrom glumom.Wendigo wrote:meni je apt pupil aka darovit učenik najjača priča u tom kompletu.filmophil wrote:baš čitam četiri godišnja doba...počeo sam sa pričom Truplo zbog filma
čuo sam da ekranizacija i nije baš vjerodostojna, dok je truplo odlično izvedeno u stand by me.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
- sikeone
- Boby
@Wendigo
"Apt Pupil" kao film nije niti 10% brutalan kao pripovjetka iako film kao film nije loš. Mene je jako razočarala "Rita Hayworth and Shawshank Redemption"; film je daleko bolji i jedan od rijetkih primjera gdje je film uspio nadmašiti pisanu riječ.
otc:
Za manje od 250 kn uspio nabaviti:
Death Proof
Desperado
Once Upon a Time in Mexico
Coffee and Cigarettes
Good, Bad and Ugly
Shadow of the Vampire
Punch-Drunk Love

"Apt Pupil" kao film nije niti 10% brutalan kao pripovjetka iako film kao film nije loš. Mene je jako razočarala "Rita Hayworth and Shawshank Redemption"; film je daleko bolji i jedan od rijetkih primjera gdje je film uspio nadmašiti pisanu riječ.
otc:
Za manje od 250 kn uspio nabaviti:
Death Proof
Desperado
Once Upon a Time in Mexico
Coffee and Cigarettes
Good, Bad and Ugly
Shadow of the Vampire
Punch-Drunk Love
-
Metalcamp
Mnei je "Rita Hayworth and Shawshank Redemption" bila bas odlicna pripovjetka, ali slazem se da je film bolji, sto je zbilja rijetko sto se tice ekranizacija, a apt pupil mi je takoder odlicna pripovjetka, pogotovo kraj i onaj dio u bolnici
"Good night boils and ghouls."
- Dragonrage
- maddjuro