Danas u Virgin Megastoreu po prvi put u životu nisam kupio niti jedan DVD. Ponuda je stvarno svjetska, ali oni rijetki filmovi koji me zanimaju a nemam ih ili što već nisu bili tu. Recimo Jack Frost 2

Gademnit a mogao sam ga u Londonu sa 40kn kupiti, jebga mozak mi je za sada siguran od ovog smeća

Neke stvari su mi zapele za oko ali nisam baš trošio - Demons 3 dvd set (ne prva dva nego black demons, ogre i još jedan) za $17 dolara, pa recimo Land of the Dead unrated special edition za $10 dolara (ne radi filma nego više me zanimaju extrasi). Ma bilo je toga tonu. Posebno mi je cool što postoje sekcije "Cult" u kojima su filmovi od Seduction Cinema (MIsty i ekipa) do gore-gore girls, nekromantik2 i nekih opskurnih naslova.
Da potrošim bar nešto, kupih si napokon Bruce Campbellovu knjigu "If Chins Could Kill" za kojih $14 i "Make Your Own Damn Movie!" od Lloyd Kaufmana o trominom stilu snimanja filmova za kojih $15.
Totalno čudno, ali dok ovo pišem na teveu se vrti reklama sa Bruce Campbellom gdje reklamira Old Spice