Što ste zadnje kupili?
- Scarface
A$H wrote:da malo jaciDragonrage wrote:Hmmm...jači možda malo? Mislim da sa ga vidio jednom, sad kad su inventuru imali, ali mislio sam da je samo neki lik, možda Raulov poznanik koji ima pomaže oko inventure...A$H wrote: ne neki stariji lik oko 40 god..sa kracom bradom...prvi put sam ga vidio...
Kaj veliš cool je lik hehe?da lik je totalno fora i komunikativan..hehe pogledah odmah i onaj DVD Bubba Ho-Tep kaj ti je uvalio onaj lik..da vidim na kaj to lici..
Je dobar je lik, uzeja san ove nove Bookglobeove integrale u njega prije par dana. Brada mi je totalno komičan, redikul teški. Al inače nisan ima većih neugodnosti u MC-a.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
evo ti site http://www.morecomics.hr/FoX wrote:za nas "Nezagrebaše" , MC je ? i gdje se nalazi
prodavaonica stripova, stolnih igara, filmova, knjiga...na sajtu imas adresu i mapu di se nalazi..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
FilmTV
- Dragonrage
- Dragonrage
- metallicat
-
FilmTV
Zajeb, ima dodatke, sada sam primjetioDragonrage wrote:Aha...Pitam zato jer sam ja baš jučer vidio domaće izdanje koje je imalo nekakve dodatke...FilmTV wrote:Nema dodataka ali s obzirom da je koštao $3.95 nije bedDragonrage wrote:E...jel Galaxy Quest imam kakvih dodatka ili ne?
Zato Dawn of the Dead i Hellraiser imaju obilje speciala, totalna fantazija!