Pa koliko su te koštali?A$H wrote:algoritam..
Što ste zadnje kupili?
- Dragonrage
- bakero
ma onda je to to, stop posto, nema druge! a jebi mu mamicu šta ću sad, neću ga vraćat!Vorador wrote:Reklamirao sam direktno Continental Filmu ovaj propust i rekli su mi da se radi o pogreški na coveru jer im je Warner Bros. poslao takve i da film traje 114 min. Isto tako jedan moj frend je kupio i ista stvar tako da ...Btw @ bakero brijem da si ti vidio da film traje 1 sat i 52 min (114 min approx)A$H wrote:ili netko grijesi ili su lupili dvije verzije pod isto...bakero wrote:ne znam ja sam sad provrtio film i traje 152 minute, šta ja znam!![]()
![]()
a imam u planu uzet još full metal jacket i paklenu naranču samo ako će bit isto ovako neke skraćene verzije onda ništa od toga!
- Vorador
Paklena naranča i Full Metal Jackett su u redu.bakero wrote:ma onda je to to, stop posto, nema druge! a jebi mu mamicu šta ću sad, neću ga vraćat!Vorador wrote:Reklamirao sam direktno Continental Filmu ovaj propust i rekli su mi da se radi o pogreški na coveru jer im je Warner Bros. poslao takve i da film traje 114 min. Isto tako jedan moj frend je kupio i ista stvar tako da ...Btw @ bakero brijem da si ti vidio da film traje 1 sat i 52 min (114 min approx)A$H wrote: ili netko grijesi ili su lupili dvije verzije pod isto...![]()
![]()
a imam u planu uzet još full metal jacket i paklenu naranču samo ako će bit isto ovako neke skraćene verzije onda ništa od toga!
- bakero
to ću uzet čim dobijem para!Vorador wrote:Paklena naranča i Full Metal Jackett su u redu.bakero wrote:ma onda je to to, stop posto, nema druge! a jebi mu mamicu šta ću sad, neću ga vraćat!Vorador wrote: Reklamirao sam direktno Continental Filmu ovaj propust i rekli su mi da se radi o pogreški na coveru jer im je Warner Bros. poslao takve i da film traje 114 min. Isto tako jedan moj frend je kupio i ista stvar tako da ...Btw @ bakero brijem da si ti vidio da film traje 1 sat i 52 min (114 min approx)![]()
![]()
- Freddy
God Of War 2-čuo sam da je dobra igrica...još nisam stigo odigrat,čim uhvatim vremena,vaše mišljenje o igrici
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
- Dragonrage
- metallicat
-
filmofil
-
John_Ryder