Lucio Fulci
- Zombiemachine
Imam doma dosta Fulcievih filmova. Generalno, tip je dosta loš ali mu se mora priznati L'aldila koji je dobar a i City of the living dead ima trenutke.
Čovjek je postao poznat tako što je Romeru pokrao ideje dok su zajedno radili i zbog toga me pomalo živcita (pošto je Romero najveći car). Jači su mi Bava i Argento (iako Argento zslužuje dobre batine zbog angažmana Goblina u svojim soundtrackovima).
Čovjek je postao poznat tako što je Romeru pokrao ideje dok su zajedno radili i zbog toga me pomalo živcita (pošto je Romero najveći car). Jači su mi Bava i Argento (iako Argento zslužuje dobre batine zbog angažmana Goblina u svojim soundtrackovima).
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Zombiemachine
- Zombiemachine
- HorrorHR
- Site Admin
Argento je radio "europski" cut Dawn of the Deada koji je dobio ime Zombi. Argentova verzija ima drugačiji soundtrack i izcutane su neke scene da sve djeluje više akciono...
Ovo što spominješ da je netko imao problema sa nekim filmom - nije Fulci sa Romerom a ni Argento sa Romerom. Možda eventualno misliš na snimanje Zombi 3 kada je Fulci morao odustati od projekta pa su Bruno Mattei i još jedan tip snimili pola filma i objavili ga. Fulci je dakako radi svog imena ostao kao kreditirani redatelj...
Ovo što spominješ da je netko imao problema sa nekim filmom - nije Fulci sa Romerom a ni Argento sa Romerom. Možda eventualno misliš na snimanje Zombi 3 kada je Fulci morao odustati od projekta pa su Bruno Mattei i još jedan tip snimili pola filma i objavili ga. Fulci je dakako radi svog imena ostao kao kreditirani redatelj...
- Mairosu
- Wendigo
Jel The Beyond onaj film kad na početku neki tipovi pribiju čavlima nekog lika za kojeg se sumnja da je vještac za zid i zaliju ga vapnom? zatim neki zombiji divljaju naokolo, a sve to uz Fulcijev prepoznatljivi gore (previše crva
) ako je to taj film, moram ga obavezno ponovo pogledat jer sam ga gledao kao klinac i ne sjećam se skoro ničega osim par "detalja" 
p.s. dobri Fulcijevi filmovi: house by the cemetery
zombie flesheaters 1,2 - scena kad se zombi konkvistador diže pola sata iz groba i onda brzo i spretno ko mačka trebi pregrize vrat lol
city of the living dead
i the beyond ako je to taj film na koji mislim..

p.s. dobri Fulcijevi filmovi: house by the cemetery
zombie flesheaters 1,2 - scena kad se zombi konkvistador diže pola sata iz groba i onda brzo i spretno ko mačka trebi pregrize vrat lol
city of the living dead
i the beyond ako je to taj film na koji mislim..
- Mairosu
Jes, to je taj.Wendigo wrote:Jel The Beyond onaj film kad na početku neki tipovi pribiju čavlima nekog lika za kojeg se sumnja da je vještac za zid i zaliju ga vapnom? zatim neki zombiji divljaju naokolo, a sve to uz Fulcijev prepoznatljivi gore (previše crva) ako je to taj film, moram ga obavezno ponovo pogledat jer sam ga gledao kao klinac i ne sjećam se skoro ničega osim par "detalja"
- HorrorHR
- Site Admin
Za Fulci fanove, film premijerno na DVD formatu:

At last! Lucio Fulci's masterpiece The Psychic (aka Sette note in nero / Murder to the Tune of the Seven Black Notes) will hit DVD this fall. Along with a 16x9 transfer of the uncut version of this long out-of-print film, the DVD will include a never-before-published interview with Fulci as well as interviews with cast and crew.

- A$H
nisam ga gledao ali sudeći po komentarima na netu film je dosta dobar...HorrorHR wrote:Za Fulci fanove, film premijerno na DVD formatu:
At last! Lucio Fulci's masterpiece The Psychic (aka Sette note in nero / Murder to the Tune of the Seven Black Notes) will hit DVD this fall. Along with a 16x9 transfer of the uncut version of this long out-of-print film, the DVD will include a never-before-published interview with Fulci as well as interviews with cast and crew.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
jebeno! to još nisam pogledao. tj. nisam ni znao za taj film do sada.. FulciHorrorHR wrote:Za Fulci fanove, film premijerno na DVD formatu:

- Aryx
Wendigo wrote:jebeno! to još nisam pogledao. tj. nisam ni znao za taj film do sada.. FulciHorrorHR wrote:Za Fulci fanove, film premijerno na DVD formatu:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- kraykulla
Re: Lucio Fulci
gledao house by the cemetary i okej je.kao i the beyond.
city of living dead mi je malo previše bezveze.
jel neko gledao the conquest?njegova verzija mač i magije s dosta gorea.
film je debilana,ali da se s ekipom razvališ od smijeha.
ima nekoliko "epskih" scena
city of living dead mi je malo previše bezveze.
jel neko gledao the conquest?njegova verzija mač i magije s dosta gorea.
film je debilana,ali da se s ekipom razvališ od smijeha.
ima nekoliko "epskih" scena

- Horrorist
Gledao veliku večinu njegovih filmova.
Pošto sam ultimativni gore i zombie fanatik normalno da mi je Fulci možda i najomiljeniji režiser.
Od ostalih njegovih stvari recimo Don't Torture a Duckling i Lizard in Woman's Skin su mi bolji.
Za mene Fulci = kult klasik

Pošto sam ultimativni gore i zombie fanatik normalno da mi je Fulci možda i najomiljeniji režiser.
Od ostalih njegovih stvari recimo Don't Torture a Duckling i Lizard in Woman's Skin su mi bolji.
Za mene Fulci = kult klasik

When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Michel
Kopam za maraton zaboravljenih euro horora i naiđem na Don't Torture a Duckling i zakuno bi se da sam to gledao, još mi je ovo Duckling ful poznato i ne mogu nać da jesam.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"