Misli šta hoćeš...ja sam svoje rekao i ja to tako vidim i znam zašto to tako vidim. A vjerujem da ću kroz godinu dvije i dokazati to osobno malo ozbiljnijim filmom gdi će gluma biti najvažnija stvar jer su likovi dosta komplicirani i upravo oni pričaju priču koja je sama po sebi dosta emocionalna...ali o tom, po tom. Možda sam umišljen a možda samo imam dovoljno samopouzdanja i volje da to odradim to kak se spada ako je potrebno i kada je potrebno. Nisam ni mislio da bih samo došao, uzeo tekst te krenuo "glumiti"...malo morgen...treba se za takvo nešto pripremiti, ufurati u ulogu...ali smatram da bih to mogao odraditi kad bih to shvatio ozbiljno. Vidjet ćemo u buduće...Ghostface wrote:Kod tvog razmišljanja mi se ne sviđa šta u biti govoriš da svak (ili najmanje velika većina) može sve samo ako se dovoljno potrudi... i tu griješiš. Postoji i stvar koja se zove talent, ako nisi čuja za to. Naravno, svak može sve, ali kako dobro? Ti bi Shakespeara odglumija ka Olivier? Yeah right, činiš se malo previše umišljen. Podsjećaš me na mog ujaka koji tako priča, evo recimo, misliš da bi moga naučit svirat bubnjeve? Da, moga bi, ali dobro ka neko ko ima talent, predodređenost za to, nikad. Da vježbaš 5 puta više od nekog ko ima talent, neš bit bolji, jednostavno tako stvari na svitu funkcioniraju, nismo svi za sve, pa bile to čak i najlakše stvari ka šta je po tebi gluma. Moran priznat da od jednog ozbiljnog filmofila ka šta si ti nisan očekiva ovako nešto, sorry, jednostavno san neugodno iznenađen.
Talent igra tu neku ulogu, ali isto tako igra i to koliko je osoba zainteresirana za to šta radi, koliko je voljna žrtvovati i prionuti poslu. Jebote....mi smo recimo na 3 godini faxa saznali da su jednu kolegicu primili čisto zato da vide koliko mogu napredovati sa njom jer nije imala baš talenat za crtanje i animaciju. Nju su više zanimale fotografija i video, ali napredovala je. Naravno...ne radi to baš ko netko s talentnom, ali tko kaže da se među amaterima ne kriju talentirani ljudi. Netko će neku ulogu odraditi solidno, netko odlično a netko loše. Ti kažeš da je to prvenstveno stvar talenta, ja kažem da je o prvenstveno stvar (ozbiljnog/neozbiljnog) pristupa.
Ali ono što je najvažnije u cijelo0j raspravi i zbog čega je započela je činjenica dan ti za dobra film ne trebaju milijuni niti profi glumci niti kamera od 20 milijuna dolara...