Nasty Nancy
- sandi
juriel wrote:Nasty izgleda zanimljivo... ali nekako mi se čini presvijetla krv... šta ste koristili za to?

Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- sandi
evo gruba montaza gotova...josa malo dotjerivanja i glazba pa gotovo!
evo i par skrinšrotova da ne spojlam previse necu stavit nesto pretjerano zanimljivo...tek toliko da znate da projekt ide naprijed:)

-nakon 'katana snošaja'

-'God damn...I need some pussy!'

-redi for ekšn!
eto radi se punom parom i uskoro ce sve biti gotovo!
...steta a bas se zabavljamo!...morat cemo sada krenuti snimat nesto novo! 
evo i par skrinšrotova da ne spojlam previse necu stavit nesto pretjerano zanimljivo...tek toliko da znate da projekt ide naprijed:)

-nakon 'katana snošaja'

-'God damn...I need some pussy!'

-redi for ekšn!
eto radi se punom parom i uskoro ce sve biti gotovo!

- Decadentor
- dragonheart
Evo da se pohvalim bio sam u Požegi i imao sam čast pogledati radnu verziju filma u drštvu sa MIROSLAVOM LAKOBRIJOM,ARMINIOM, te GLUMAČKOM EKIPOM.
Film traje nepunih 30 minuta i iznenađujuće je zabavan,sandi smireno i opušteno režira,a hvaljeni Marko (smrt) Jurić (onaj kojeg muče u "Krvniku") glumački rastura.Hrvoje Dundović je prebizaran u filmu,a Verica Šalata je rođena za ulogu Nasty Nancy,naprosto ko da je ispala iz nekog horror animea.
Film inače je u montaži kod Arminia koji je je svoj dio posla odradio potpuno profesionalno,što se od njega i očekuje.
Da ne bude striktno samo hvaljenje,film ima jedan problem,rasvjeta... No i to se lako podnese zato što kada je film i najmračniji razaznaje se tko je tko u filmu,pa se ne gubiš među likovima.
I da,Požega premda je mali gradić isplati se posjetiti je,jer bio sam u nekoliko birtija i klubova i u svima se puštao samo Metal i Rock,a grad je pun metalaca i punkera što je pohvalno.
Znači cajkeri su barem u tom gradu i u Varaždinu manjina,pšto i trebaju biti
Za kraj ocjena-Mikijev savršeni rad,trud glumačke ekipe,montažera,redatelja u sklopu sa budžetom zaslužuje visoku 10/10
Btw-Mikikjeve maske su fakat prebolesne i na nivou Tokyo Gore Policea što je i bio sandijev cilj.
Jedva čekam Final Cut
Film traje nepunih 30 minuta i iznenađujuće je zabavan,sandi smireno i opušteno režira,a hvaljeni Marko (smrt) Jurić (onaj kojeg muče u "Krvniku") glumački rastura.Hrvoje Dundović je prebizaran u filmu,a Verica Šalata je rođena za ulogu Nasty Nancy,naprosto ko da je ispala iz nekog horror animea.

Film inače je u montaži kod Arminia koji je je svoj dio posla odradio potpuno profesionalno,što se od njega i očekuje.
Da ne bude striktno samo hvaljenje,film ima jedan problem,rasvjeta... No i to se lako podnese zato što kada je film i najmračniji razaznaje se tko je tko u filmu,pa se ne gubiš među likovima.
I da,Požega premda je mali gradić isplati se posjetiti je,jer bio sam u nekoliko birtija i klubova i u svima se puštao samo Metal i Rock,a grad je pun metalaca i punkera što je pohvalno.
Znači cajkeri su barem u tom gradu i u Varaždinu manjina,pšto i trebaju biti

Za kraj ocjena-Mikijev savršeni rad,trud glumačke ekipe,montažera,redatelja u sklopu sa budžetom zaslužuje visoku 10/10
Btw-Mikikjeve maske su fakat prebolesne i na nivou Tokyo Gore Policea što je i bio sandijev cilj.
Jedva čekam Final Cut

It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Nasty Nancy
Ima kakavih apdejta?
- A$H
- sandi
evo evo....udara se finalni 'glanc', radi se na plakatu...zavrsava se 'gotova' verzija...biti ce do nagodinu
ma rekao sam da necemo zuriti jer smo 'krvnika' zurbom malo zajebali i naucili iz vlastite pogreske pa sad idemo polako ali sigurno

ma rekao sam da necemo zuriti jer smo 'krvnika' zurbom malo zajebali i naucili iz vlastite pogreske pa sad idemo polako ali sigurno

- sandi
evo pogledah jucer u kompletu sto je arminio napravio....i moram reci da vizualno film profi izgleda...mislim snimke su stvarno super ali arminio je montazom sve skupa podigao na sasvim novi level...e sad ideja:BILI SMO U KAZALISTU I DOGOVORILI PREMIJERU, PLAKATI SE TISKAJU, A JA BIH HTIO PRIJE SAMOG FILMA NAPRAVITI NESTO KAO 'PRIVIJUS OF THE CUMMING ATTRACTIONS':)...PA AKO IMA ZAINTERESIRANIH FILMASA OVDJE...KOJI BI I OVOM PRILIKOM SEBE MALO HTIJELI PROMOVIRAT NEKA MI SAMO PM-AJU LINK TRAILERA SVOG FILMA...PUSTICKI I PROLE I AKO IMA JOS NETKO...PA PUSTIMO TO SVE SKUPA DA IPAK TO BUDE U POTPUNOSTI JEDAN TRASH - GLAM ivent...
a plakat i ofišl trailer stizu nagodinu!

a plakat i ofišl trailer stizu nagodinu!
-
Evo ja se biljezim za patuljke! Bit ce spreman teaser sa Kaufmanom... 

arminio
www.zuti-titl.com - drugacije o filmu / o drugacijem filmu
http://agrgic.tripod.com/rew
www.zuti-titl.com - drugacije o filmu / o drugacijem filmu
http://agrgic.tripod.com/rew
- sandi
ee to sam te bas mislio pitati...arminio wrote:Evo ja se biljezim za patuljke! Bit ce spreman teaser sa Kaufmanom...

- DrugsBunny
Do kad trebaju biti gotovi traileri? Naime, priređujem jedno zanimljivo, trash iskustvo
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- sandi
do kraja slijedeceg tjedna...DrugsBunny wrote:Do kad trebaju biti gotovi traileri? Naime, priređujem jedno zanimljivo, trash iskustvo