Daimonion (2008) - Cro produkcija

Od Velike Britanije do Rusije; od Italije do Norveške
Post Reply
marebito

Post by marebito » 22 May 2008, 19:30

Evo jedne kompletne stvari sa "BLOOD AND RUST",
posvecene nasoj prekrasnoj zemlji:
Last edited by marebito on 17 May 2009, 21:59, edited 1 time in total.

marebito

Post by marebito » 24 May 2008, 08:05

majstoro

Post by majstoro » 24 May 2008, 21:45

gdje se snimalo ovo?
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

marebito

Post by marebito » 24 May 2008, 23:49

Film?
U predgradu Zagreba.

majstoro

Post by majstoro » 25 May 2008, 12:15

aha,a imali ga na rapidshareu?
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

marebito

Post by marebito » 25 Jun 2008, 13:19

Film ce uskoro biti dostupan online na BLIP.TV .

thom

Post by thom » 03 Jul 2008, 15:43

ne želim nikoga obeshrabrit, ali ovo se čini kao jedan jeftini shit, a nikako hit... jbg, da bi se snimio dobar film ipak treba para i dakako profesionalnih glumaca... treba najmanje 100 000 kuna i puno više mašte - film izgleda kao da je već viđen. i glupo je radit te "jedem-meso-čovjeka" horore - time se osudite na totalni komercijalni neuspjeh... a sad, ako ciljate na festivale u Jajcu ili Tiraspolu, ovo je ok

ali ova me tema navela da se zapitam - kad će se napokon u Hrvatskoj snimit jedan strašni, pametni, komercijalni, skupi... horor? ima li ikakve nade?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 03 Jul 2008, 15:51

thom wrote:ne želim nikoga obeshrabrit, ali ovo se čini kao jedan jeftini shit, a nikako hit... jbg, da bi se snimio dobar film ipak treba para i dakako profesionalnih glumaca... treba najmanje 100 000 kuna i puno više mašte - film izgleda kao da je već viđen. i glupo je radit te "jedem-meso-čovjeka" horore - time se osudite na totalni komercijalni neuspjeh... a sad, ako ciljate na festivale u Jajcu ili Tiraspolu, ovo je ok

ali ova me tema navela da se zapitam - kad će se napokon u Hrvatskoj snimit jedan strašni, pametni, komercijalni, skupi... horor? ima li ikakve nade?
Nije da ja sad nekog branim, ali ovo je po meni totalna besmislica :roll: Dobar film se može snimiti sam jako malo love i sa neprofesionalnim glumcima, samo treba imati dobru ideju, malo mašte relativno dobru tehniku...ništa više.

A odgovor na ovo zadnje...nema...posebice ne u profesionalnim krugovima...tu smo osuđeni samo na sapunice tima Dobre Namjere i zabranjena Ljubav :wink:

filmofil

Post by filmofil » 03 Jul 2008, 17:46

Dragonrage wrote:
thom wrote:ne želim nikoga obeshrabrit, ali ovo se čini kao jedan jeftini shit, a nikako hit... jbg, da bi se snimio dobar film ipak treba para i dakako profesionalnih glumaca... treba najmanje 100 000 kuna i puno više mašte - film izgleda kao da je već viđen. i glupo je radit te "jedem-meso-čovjeka" horore - time se osudite na totalni komercijalni neuspjeh... a sad, ako ciljate na festivale u Jajcu ili Tiraspolu, ovo je ok

Nije da ja sad nekog branim, ali ovo je po meni totalna besmislica :roll: Dobar film se može snimiti sam jako malo love i sa neprofesionalnim glumcima, samo treba imati dobru ideju, malo mašte relativno dobru tehniku...ništa više.

A odgovor na ovo zadnje...nema...posebice ne u profesionalnim krugovima...tu smo osuđeni samo na sapunice tima Dobre Namjere i zabranjena Ljubav :wink:
gle, da bi dobru ideju konkretizirao u film moraš imati uvjerljive glumce, lokacije, pare za rekvizite i jako dobru opremu za snimanje filma...uzet ću za primjer onaj film clerks, to je bio debi kevina smitha, a imao je 30000 dolara što je solidna lova, a i tada je dolar bio puuuuuno jači, imao je odličnu ideju i jako dobar scenarij, ali meni su loši glumci upropastili film...a glumci u tom filmu čak i nisu bili totalni amateri...gluma je jako važan segment u filmovima nezavisne produkcije, a teško ćeš ti naći nekoga ko će ti dobro odglumiti nešto bez da ima neke veze s glumom

EDIT: zamisli tarantinov službeni debi reservoir dogs sa nekim glumcima koji glume na razini ovih iz clerksa...ne znam jel bi reservoir dogs bio tako cijenjen film danas bez one karizme glavnih glumaca koju jedan amater ne može prikazati
This is the Zodiac speaking.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 03 Jul 2008, 18:48

filmophil wrote:gle, da bi dobru ideju konkretizirao u film moraš imati uvjerljive glumce, lokacije, pare za rekvizite i jako dobru opremu za snimanje filma...uzet ću za primjer onaj film clerks, to je bio debi kevina smitha, a imao je 30000 dolara što je solidna lova, a i tada je dolar bio puuuuuno jači, imao je odličnu ideju i jako dobar scenarij, ali meni su loši glumci upropastili film...a glumci u tom filmu čak i nisu bili totalni amateri...gluma je jako važan segment u filmovima nezavisne produkcije, a teško ćeš ti naći nekoga ko će ti dobro odglumiti nešto bez da ima neke veze s glumomi
ovo baš nema nikakve veze, jedino ako nije uvozio sve glumce, rekvizite za scenu i opremu :wink:

filmofil

Post by filmofil » 03 Jul 2008, 19:03

HorrorHR wrote:
filmophil wrote:gle, da bi dobru ideju konkretizirao u film moraš imati uvjerljive glumce, lokacije, pare za rekvizite i jako dobru opremu za snimanje filma...uzet ću za primjer onaj film clerks, to je bio debi kevina smitha, a imao je 30000 dolara što je solidna lova, a i tada je dolar bio puuuuuno jači, imao je odličnu ideju i jako dobar scenarij, ali meni su loši glumci upropastili film...a glumci u tom filmu čak i nisu bili totalni amateri...gluma je jako važan segment u filmovima nezavisne produkcije, a teško ćeš ti naći nekoga ko će ti dobro odglumiti nešto bez da ima neke veze s glumomi
ovo baš nema nikakve veze, jedino ako nije uvozio sve glumce, rekvizite za scenu i opremu :wink:
ma oću samo dočarati snagu dolara pretvorenu u kune radi usporedbe...znači kevin smith je tada imao malo manje od 300 000kn u dolarima dok bi to danas bilo oko 150 000kn...
This is the Zodiac speaking.

marebito

Post by marebito » 03 Jul 2008, 20:41

Bojim se da cu se morati uplesti u ovaj ugodan 'chat'.... da ga tako nazovem....
'DAIMONION' nije horor, nije triler, nije drama, nije --ZANR--.... dakle, 'DAIMONION' je umjetnicko djelo kreativnih ljudi koji su presvukli citavu atmosferu jednog video materijala
glazbenim pejzazima iz svojih vlastitih izmucenih poremecenih 'artistickih' glava, da se tako izrazim.
Ovaj materijal zasigurno nije trebao nekoga...hm...preplasiti, vec prenijeti jednu turobnu, malaksalu, apaticnu atmosferu besmisla ljudskog zivota.
Sto se tice 'jedem-meso-covjeka'....to je bila samo 'igla-u-sjenu' od mogucih kolosalnih ideja. Zapravo ja bih vrlo rado napunio ovaj film s potpuno besmislenim kolicinama krvi,
jer bi ta krv bila, naravno, u prenesenom znacenju, jer 'DAIMONION' nije zanrovski film, vec umjetnost!

Over and out.

A$H

Post by A$H » 03 Jul 2008, 20:55

a ranije je bio??...to se svaki tjedan mjenja zanr..ali nije vazno..bas me zanima kaj ce na kraju bit/ispast...
marebito wrote:Iako ovo nije iskljucivo horor
marebito wrote:DAIMONION je psihološki horor "art" film
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

marebito

Post by marebito » 03 Jul 2008, 20:56

Moralo je biti nekako kategorizirano zbog opisa.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Jul 2008, 08:58

filmophil wrote:
Dragonrage wrote:

gle, da bi dobru ideju konkretizirao u film moraš imati uvjerljive glumce, lokacije, pare za rekvizite i jako dobru opremu za snimanje filma...uzet ću za primjer onaj film clerks, to je bio debi kevina smitha, a imao je 30000 dolara što je solidna lova, a i tada je dolar bio puuuuuno jači, imao je odličnu ideju i jako dobar scenarij, ali meni su loši glumci upropastili film...a glumci u tom filmu čak i nisu bili totalni amateri...gluma je jako važan segment u filmovima nezavisne produkcije, a teško ćeš ti naći nekoga ko će ti dobro odglumiti nešto bez da ima neke veze s glumom

EDIT: zamisli tarantinov službeni debi reservoir dogs sa nekim glumcima koji glume na razini ovih iz clerksa...ne znam jel bi reservoir dogs bio tako cijenjen film danas bez one karizme glavnih glumaca koju jedan amater ne može prikazati
Totalno krivo razmišljanje...samo treba imati ideju i jaku želju da se to izvede do kraja. Za glumu lako ako znaš raditi s ljudima i ako znaš kaj želiš izvući do njih. Ne bi vjerovao ali glumiti uopće nije teško, čim izbiješ iz glave da uopće ne glumiš. Za opremu isto lako...ako imaš love, kupiš, ako nemaš, nabaviš kao znaš i umiješ, improviziraš...na kraju krajeva zato i služe poznanstva hehe 8) :twisted:
Mislim vidi hr. film...imaju love na bacanje pa su filmovi za kurac, a primjerice moj frend Luka bez ikakve love napravi puno zanimljiviji a da ne govorim vizualno interesantniji film - ETIDA. Mislim o kavim milijunima mi pričamo i dolarima...besmislice!

Post Reply