Pročitaj Alan Ford gdje se prvi put pojavljuje barun Wurdalak i to ti je i previše.undying wrote:De me podsjeti kad je to radjen film o Drakuli kojeg sam ja opisao?A$H wrote:o draculi postoji toliko filmova da je blesavo radit ijedan remake...
Ruska Watch trilogija
- john_constantine
- A$H
- undying
A jesi ti procitao moj post u kojem kazem da ne zelim da gledam remake Drakule kao sto je Copolin!!!! Polako..A$H wrote:undying wrote:De me podsjeti kad je to radjen film o Drakuli kojeg sam ja opisao?A$H wrote:o draculi postoji toliko filmova da je blesavo radit ijedan remake...
jesi ti ikad pogledao ijedan film o Draculi osim od Copole,očito nisi...
- A$H
jesam i?? očeš sad reć da su i svi ostali filmovi o Draculi kao i taj od Copole? nadam se da ne...undying wrote:A jesi ti procitao moj post u kojem kazem da ne zelim da gledam remake Drakule kao sto je Copolin!!!! Polako..A$H wrote:undying wrote: De me podsjeti kad je to radjen film o Drakuli kojeg sam ja opisao?
jesi ti ikad pogledao ijedan film o Draculi osim od Copole,očito nisi...![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- undying
Ja sam rekao da sam se zazelio tipicnog Drakule kojeg sam opisao u svom postu a takvog nisam gledao jos od crno-bijelih filmova- reci mi novijeg Drakulu kojeg bi trebao pogledati da ima one moje karakteristike!A$H wrote:jesam i?? očeš sad reć da su i svi ostali filmovi o Draculi kao i taj od Copole? nadam se da ne...undying wrote:A jesi ti procitao moj post u kojem kazem da ne zelim da gledam remake Drakule kao sto je Copolin!!!! Polako..A$H wrote:
jesi ti ikad pogledao ijedan film o Draculi osim od Copole,očito nisi...![]()
- john_constantine
Daj pročitaj Bram Stokerovu knjigu Drakula jer očito nisi. Drakula je imao samo jednu slugu, tri vampirice koje je nahranio živom bebom, i ove glavne likove. I to je onako starinski horor klasik u kojem dobro pobjeđuje zlo. Nema humora, nema akcije, nema pošteđivanja likova i takvih stvari. Mračan klasični horor. A ne parodija kao izvrsni Young frankestein. Ako baš hoćeš pravu drakulu kako ti zamišljaš, pogledaj onu Nielsenovu verziju Drakula - veseli mrtvac.Gledao juce 'Night" i moze se reci da se osjeti po fazonima u filmu kako to ipak nije americki film, ali ideja i sve oko filma jos kako se osjeti da su rusi napravili film u americkom fazonu-za mene film -3 dosta mi je vise tih modernih vampira itd itd volim vampirske filmove ali one stare.. i ne znam uopste sto se ne napravi rimejk nekog starog Drakule sa dvorcem sa pozvanim gostima koji neocekuju akciju i sa nakaznim naoko glupim slugama... Napravio je Copola Drakula ali ipak on se bavi vise ljubavi, radnja ide kroz vijekove itd itd opet to nije onaj stari pravi Drakula!!!
Niti ja ne volim pretjerano moderne vampire - to što se mažu kremom protiv sunca (blade), što imaju one opake odjeće i bore se protiv vukodlaka (underworld) i sve to. Više volim ove stare vampirske filmove, kao i one Anne rice. Vampire sam uvijek zamišljao kao mračna bića lišena svijetla kojima je jedino preostala romantika ili krvoločna bića tmine.
Čak su i moji vampiri zastarjeli, bolje rečeno, zaostali. Ne žele prihvatiti novu tehnologiju, već se i dalje bave magijama i žive kao u srednjem vijeku.
Danas bi se teško mogao napraviti remake klasika. Najbolji je dokaz idiotski film League of extradionary gentlemen gdje su sve književne legende modernizirane kao vampirica Mryna Harker ili Nevidljivi čovjek. Nema nikakve veze za kultnim stripom. Vidiš i sam da je Omen moderniziran kao i Witcher man. Kome bi danas uopće palo na pamet da snima filmske klasike u pravo vrijeme tamo gdje im je mjesto? Pa house of wax koji su pretvorili u idiotski slasher s "pušačicom kuraca" paris hilton.
A zašto bi Drakula imao glupe nakazne sluge? to je meni potpuno idiotski. Ipak netko treba čuvati dvorac dok je on u podrumu danju i nezastićen. Zar će idiotski sluga koji se ne može niti sam obrisati guzicu čuvati dvorac?
A coppolin drakula je odlično napravljen s dozom romantike, horora, vampirstva, književnog stiha kojemu kvari loša frizura Gary Oldmana. A athonky hopkins je odličan kao Van helsing - baš kakvoga zamišljam, a ne kao onaj van helsing hugha jackmana čije su čak i ime Abraham promijenili jer je zastarjelo.
- john_constantine
- Zombiemachine
Zašto je samo jedan Dracula? Meni je i Bela bio sasvim ok.
Što se vampira tiče, meni je super kad su napirlitani moderni rave pederčići kao u Blade-u. Lakše ih je mrziti. Ako su kao u Subspecies-u, onda su fora, a vampire je ipak bolje mrziti. Odite gledati filmove s vukodlacima.

Što se vampira tiče, meni je super kad su napirlitani moderni rave pederčići kao u Blade-u. Lakše ih je mrziti. Ako su kao u Subspecies-u, onda su fora, a vampire je ipak bolje mrziti. Odite gledati filmove s vukodlacima.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- undying
sta ne znam odgovoritijohn_constantine wrote:Ne, nego ne možeš odgovoriti na moj post.undying wrote:Constantin-smaras.......+ prebukvalno shvatas postove, ustvari ne znas pronaci bit..
- john_constantine
Ne sjećam se da je drakula imao dvije sluge, uvijek je imao jednog. Možda je moj post glup, ali bar nije kao tvoji.undying wrote:sta ne znam odgovoritijohn_constantine wrote:Ne, nego ne možeš odgovoriti na moj post.undying wrote:Constantin-smaras.......+ prebukvalno shvatas postove, ustvari ne znas pronaci bit..
jel Drakula ima jednog ili 2 sluge
![]()
post ti je super glup i prepun rupa, otisao si nepotrebno u sirinu a niko te nije nista pitao aj pozz moram ici, ziv bio!
- john_constantine
Znam da te boli, a mene to još bolje zabavlja.undying wrote:za Horrorhr:
Daj ubaci nekog smiley koji se valja po podu jel ovaj Constantin stvarno iziskuje nesto tako... Nikako covjek da ubode da me boli kurac ima li Drakula jednog ili15 sluga....