Šuma Summarum
-
filmofil
-
John_Ryder
- Decadentor
Re: Šuma Summarum
Upisi u googole ime filma i download i naci ce ti torrent na nekoj znj stranicifilmofil wrote:zna netko di ima ovo za nabavit? nemam maxTV

- Ašow
Jebote, pa ovaj film je super!
Iskreno, bio sam mnogo skeptičan i mislio sam da je neko 2nd grade shit movie, ali brate mili, ovo je stvarno dobro. Dobar humor, dobre scene.
Super film stvarno, ugodno sam iznenađen!
Iskreno, bio sam mnogo skeptičan i mislio sam da je neko 2nd grade shit movie, ali brate mili, ovo je stvarno dobro. Dobar humor, dobre scene.
Super film stvarno, ugodno sam iznenađen!
-
olio
Ja vrlo zadovoljan filmom, super likovi, nije dosadno-a traje 2 sata
Ugodno iznenađen
7/10
Ugodno iznenađen
7/10
- Sammy
Šuma Summarum (2010) - ma, nije mi nis posebno. Definitivno predug, nimalo napetosti, neuvjerljivo. Odnos likova je aj, dobro napravljen, pa zajedno sa humorom čini film zanimljivim i gledljivim, ali ostalo je bezveze. Previše sam ja očekivao od ovog nakon toliko hvaljenja izgleda, te da nije hrvatski film vjerojatno bi dobio manju ocjenu. - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
filmofil
za hrvatske prilike valjda nešto najoriginalnije napravljeno u zadnje vrijeme i čudi me da se netko u hrvatskoj uhvatio financiranja ovoga, ali kao što sammy kaže, da film nije hrvatski mislim da bi ostavio lošiji dojam kod mene i već danas bio zaboravljen...humor je na razini, glumačka postava creme de la creme, ideja također za pohvalu i sve to je dovoljno za ocjenu 7/10
nadam se da je ovo početak jednog drugačijeg vala filmova u hrvata
nadam se da je ovo početak jednog drugačijeg vala filmova u hrvata
This is the Zodiac speaking.
- HorrorHR
- Site Admin
nikakav info oko DVD distribucije?
- Asfodel
Ja ne vjerujem
I objektivne perspektive: odlično obavljeno, domišljate ideje i pristup (tu bi mogla spadati predobra shema s umetnutom reklamom), dosta lol i grotesknih scena za pamćenje (od tih ima i ingenioznih na koje mi dođe dok se smijem: jbt koji luđak je ovo ovako smislio?
), gluma za pet, neki dijalozi i za 10, likovi neobično prejebeni i neki baš za pamćenje (ne mogu se odlučiti jel mi najbolji onaj brko ili onaj ludi par na biciklu
).. i suma summarum (
) više manje sve sastavnice su pogođene u sridu. Unatoč tome, ima nekih neopipljivih nedefiniranih minusa u dojmu koji eto mrvicu narušavaju odličnost. Je li to trajanje, tempo, dijelovi radnje ili možda pomalo sve zajedno? - ne znam. 8/10
Gledajući kao hrvatski film: aaaaaaa jeboooteeee aaaaaaaaaaa
pa ovo je ne samo gledljivo, nego i zabavno i zanimljivoooo aaaaaa isuseeeee
pa ja uoće ne moram spuštati kriterij i davati veću ocjenu, nego realno gledati kao svaki normalan film
Kinematografija nam je možda u dubljoj hibernaciji od pravosuđa. Budi li se možda?
Kraj sam po sebi naravno da mi se ne sviđa, jer priziva nastavak da objelodani sve. Daj bože da ga bude.
I objektivne perspektive: odlično obavljeno, domišljate ideje i pristup (tu bi mogla spadati predobra shema s umetnutom reklamom), dosta lol i grotesknih scena za pamćenje (od tih ima i ingenioznih na koje mi dođe dok se smijem: jbt koji luđak je ovo ovako smislio?
Gledajući kao hrvatski film: aaaaaaa jeboooteeee aaaaaaaaaaa
Kraj sam po sebi naravno da mi se ne sviđa, jer priziva nastavak da objelodani sve. Daj bože da ga bude.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- darian
Jako dobar film, hrpa uvrnutih likova, solidna priča, malo humora i ja super zadovoljan 
What is Life?
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
- Horrorist
Sad vidim da nisam ostavio svoj sud ovdje
Baš sam majmun
Film je FANTASTIČAN 10/10
Vidi se da se može i u rvackoj napraviti super film
Baš sam majmun
Film je FANTASTIČAN 10/10
Vidi se da se može i u rvackoj napraviti super film
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Matango
10/10. Najbolji kompliment koji možeš dati filmu koji traje 2 sata je da ti je subjektivno "prošao" za pola sata.