copycat wrote:popayy wrote:Dajte nek mi netko objasni, bez ljutnje, što je dobro u tim Walking Dead igrama. Nit je akcijski orijentirana niti je prava avantura. Sve se svodi na dijaloge, donošenje odluka te povremene quick time segmenate, nema istraživana, zagonetki niti rješavanja problema. Jesu li na to spale "avanture"?
Nisam baš neki gamer, već godinama, pa možda očekujem nešto old school igrivo, ali Telltale-ov Sam & Max je ispao totalno dobar epizodni serijal, s guštom sam ga odigrao, ali ovdje sam nakon nekih dva sata dosađivanja odinstalirao i bye bye. Bez imena ne bih ni to.
gle ako nisi gamer onda sumnjam da će ti biti bila koja igrica zanimljiva.
Ako si pročitao strip i geldaš seriju onda je ova igraca MUST to je jako dobar dodatak svemu i daje ti dojma kao da sudjeluješ u TWD.
Nisam igralal Sam & Max tako da neznam koliko je dobra
Ali ja sam gamer i mogu reći da osobno mi je super ova igrica.
Ukoliko voliš kombijaciju akcije i priče u igricama, npr kao heavy rain igrica za PS3 onda će ti se svidjeti ova igra
Ukoliko ne voliš igrice kao takve preskoći.
Svaka tvoja odluka odlučuje što će se dogoditi u sljedećoj epizodi i nekad tijekom igre.
Osobno preporučuje igricu ako voliš igrice

Ok, thnx na odgovoru. Znači priča je tu br.1 i da ne očekujem nikakve promjene u kasijim epizodama.
Gejmati ( ono fora riječ ) sam skoro prestao pred nekih 5-6 godina, danas svake prijestupne odlučim nešto ozbiljno zaigrati ali i dalje guštam, stoga nebi rekao da mi baš ništa nije zanimljivo. A usto sam i fan serije i POGOTOVO stripa pa sam očekivao kako će mi se i igra svidjeti, ali ćorak.
Povukao bih paralelu s
Heavy Rain koji sam odigaro, prvenstveno radi
Fahrenheita, koji mi je ostao u sjećanju kao nešto jako pozitivno, ali sam
H.R. toliko i ne ( dobra atmosfera i priča ali manjkava igrivost = ista stvar koja mi smeta u Walking Deadu ). Već sam spomenuo kako mi je istraživanje, rješavanje problema i zagonetki br.1 u avanturama, ali jebiga kad i to odumire.
The Walking Dead je danas ime za koje ipak nešto više ljudi zna,ne samo horor fanovi, i mislim kako se ne usude izraditi pravu hardcore avanturu i time umanjiti prodaju. NEDAJBOŽE očekivati nešto u stilu starih Resident Evila ( starih jer ovaj novi ne bih pipnuo 20-metarskim štapom ) i Silent Hill serijala.
Jebiga, ostaje mi čekati novu Amnesiu nagodinu, i nadati se kako je neće izmjeniti.
I BTW, zar nije politički nekorektno, ili što već, za videoigru govoriti/pisati igrica.
Sorry na baljezganju i još jednom hvala na odgovoru, definitivno odustajem od igre.