meni definitivno condemned: criminal origins
igra budi tjeskobu i klaustrofobiju, ma odlična je

jedino je pred kraj malo mutava, razočarao sam se
a ko se nije usro...oni mračni hodnici i onaj radar kad poludi i prikazuje svuda oko tebe točkice i alieni dolaze iz svih kuteva mogućih, a ti jadan imaš onu puškicu u kojoj ti je ostalo 14 i pol metaka, svjetiljka ti se gasi, a pred tobom je još kilometar dug hodnik kroz čiji strop propadaju alieni...i onda nekako protrčiš kroz njih i sav traumatiziran izađeš na svježi zrak i sretan si što je to sve iza tebe, ali na krovu odjednom vidiš predatora i pritiskaš lijevi gumb miša, ali metaka više nema i pripremaš se za još jedan trk, ali...........prekasno...pogađa te predatorov disk i moraš proći sve ovo ispočetkamax wrote:AvP2 horror igra?
Okej, moze proci ako igras s marincem
Odlicna atmosfera
inače, res evil 4 ti je igra s gamecubea prerađena za wii. kolko se sjećam od svih konzola to vrjeme( ps2, x-box, PC) na game cubeu je najbolje ispalaHorrorHR wrote:Zadnje što sam horror igrao bio je Resident Evil (4 mislim) na Wii-u.
Stvarno odlična platforma za ovakav tip igrice. Već sam mislio prodati Wii, kad ono naletih da je izašao House of the Dead 2/3 zajedno za kojih 35 dolara
Je da, s marincem je uvijek bilo teskofilmophil wrote:a ko se nije usro...