kaj imas lutat uvijek znas kaj trebas napravit...a sejvas kad naidjes na onaj magnetofon..a ako koji fulas to je tvoj bad...john_constantine wrote:ma bezvezna igra, problem je što ne znaš pravi cilj, pa većinom samo lutaš... A sejvati baš ne možeš...Freddy wrote:the Thing-nabavio si tu igricu...ali mi zasad nije nešt....mučim se se pronalaskom ključa....vaše mišljenje
Igre, konzole i slično
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Freddy
da....ma pustit ču tu igricu neko vrijeme...idem se bacit na MOH-VanguardA$H wrote:kaj imas lutat uvijek znas kaj trebas napravit...a sejvas kad naidjes na onaj magnetofon..a ako koji fulas to je tvoj bad...john_constantine wrote:ma bezvezna igra, problem je što ne znaš pravi cilj, pa većinom samo lutaš... A sejvati baš ne možeš...Freddy wrote:the Thing-nabavio si tu igricu...ali mi zasad nije nešt....mučim se se pronalaskom ključa....vaše mišljenje![]()
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Scarface
Igran Scarface: The world is yours, kakva je vama ako ste je igrali? Montata je car, baš je gušt vozit se auton i gazit ljude, hehe, fuck the cops, ili upast u disco i mlatit ljude, čak i žene.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- bakero
pobiga iz one kuće u prvoj misiji i igra mi zaštopala i to je to, nisam ni proba dalje igrat, nije loša igra !Ghostface wrote:Igran Scarface: The world is yours, kakva je vama ako ste je igrali? Montata je car, baš je gušt vozit se auton i gazit ljude, hehe, fuck the cops, ili upast u disco i mlatit ljude, čak i žene.![]()
- elrania
pokupih si jucer od bratica fable, titan quest, nfs: most wanted, pirates of the caribbean 3, ra2 i ut 2003 te jos samo usb misa nabavim i bacam se na igranje nakon preduge stagnacije
sam se nadam da ce se igrice dat pokrenuti, jer niti jedan film koji pokupim ne radi
morat cu obavezno investirati u neku konzolu uskoro...
sam se nadam da ce se igrice dat pokrenuti, jer niti jedan film koji pokupim ne radi
- john_constantine
- john_constantine
- metallicat
to sam ja hjtela igrat kad je izašlo ali je bilo za x box a ne pselrania wrote:pokupih si jucer od bratica fable, titan quest, nfs: most wanted, pirates of the caribbean 3, ra2 i ut 2003 te jos samo usb misa nabavim i bacam se na igranje nakon preduge stagnacije
sam se nadam da ce se igrice dat pokrenuti, jer niti jedan film koji pokupim ne radi![]()

- metallicat
- Aryx