Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 21 Jun 2012, 21:42

znaci onda se DPS oba samostrela zbraja. A sto se tiče armora i opreme, pretpostavljam da sam trebam trpat dex, a ostalo nista?!
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Jun 2012, 23:09

maddjuro wrote:znaci onda se DPS oba samostrela zbraja. A sto se tiče armora i opreme, pretpostavljam da sam trebam trpat dex, a ostalo nista?!
mislim da se zbraja, a od opreme dex i vitality, koji će ti dobro doći na većim težinama. i naravno, emerald gemovi.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jun 2012, 19:22

je li netko igra/o Batman: Arkham city? Ne kužim kako bi osvojio tri medalje u challenge modu. Baš treba biti majstor za to i imati neprekidni raznovrsni combo već u prve dvije runde?
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jun 2012, 13:50

kako mi je samo muka od tih komentara za diablo 3, o tim aukcijama kada pričaju kako su zaradili mjesečne plaće i to.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Jun 2012, 16:54

john_constantine wrote:kako mi je samo muka od tih komentara za diablo 3, o tim aukcijama kada pričaju kako su zaradili mjesečne plaće i to.
kolega s posla u ovih tjedan dana od kad su te aukcije otvorene zaradio 200 eura; al veli da to naprosto se stalno vosi na aukcijama, i refreshaju aukcije za određene stvari, iščekujuć da neki noob stavi nešto jeftino, to kupe i preprodaju; doduše, to ce trajat još jedno kraće vrijeme, bar ja tak mislim, dok se cjene ne normalizraju, a ponuda uvelike poraste

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Jun 2012, 11:15

john_constantine wrote:kako mi je samo muka od tih komentara za diablo 3, o tim aukcijama kada pričaju kako su zaradili mjesečne plaće i to.
I meni je muka od puno toga pa ne kukam. :)

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jun 2012, 11:37

Wendigo wrote:
bar me tješi da je jedan lik u diablo 3 izgubio stotine pravih dolara u igri radi greške. :mrgreen:

ma ovaj komentar mi posebno smeta što se ja mučim zaraditi plaću koja nikako da dođe, a neki frik će visiti 24 sata na diablu 3 i onda prodati ultravrijedan item nekom balavcu koji ima očev račun ili visoki džeparac... I onda zaraditi mjesečnu plaću u par dana.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Jun 2012, 13:51

Tjesi te? U jbt... :?
Smeta ti sto je netko snalazljiv i sto ce zaraditi nesto novaca na budali koja ce platiti 100USD za virtualni item? I ja bi prodao za pravu lovu, samo tako, pa me ova tvoja izjava malo vrijeda.
Zanimljiv koktel zlobe, zavisti i patetike. Kas vec imas toliko akumuliranog hejta, radije ga potrosi u stvarnom zivotu. Hint - pokazi zube kolegama na poslu koji te tlace na dnevnoj bazi.

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Jun 2012, 16:46

ovo u diablu nece još dugo trajat, sad ce se uskoro i gold moć kupovat, tao da ce se prodavat za bescjenje, a uvjek možee kupit te rare iteme u ingame aukciji za vitualne para; sam treba imat vremena po cjele dane farmat

Alastorus

Post by Alastorus » 24 Jun 2012, 16:58

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:
bar me tješi da je jedan lik u diablo 3 izgubio stotine pravih dolara u igri radi greške. :mrgreen:

ma ovaj komentar mi posebno smeta što se ja mučim zaraditi plaću koja nikako da dođe, a neki frik će visiti 24 sata na diablu 3 i onda prodati ultravrijedan item nekom balavcu koji ima očev račun ili visoki džeparac... I onda zaraditi mjesečnu plaću u par dana.
Kaže čovjek koji je iskeširao već podosta veliku količinu love distributerima video igara, znači ako to rade kompanije then it's okay, kad to naprave igrači onda nije :roll:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jun 2012, 17:54

Wendigo wrote:Tjesi te? U jbt... :?
Smeta ti sto je netko snalazljiv i sto ce zaraditi nesto novaca na budali koja ce platiti 100USD za virtualni item? I ja bi prodao za pravu lovu, samo tako, pa me ova tvoja izjava malo vrijeda.
Zanimljiv koktel zlobe, zavisti i patetike. Kas vec imas toliko akumuliranog hejta, radije ga potrosi u stvarnom zivotu. Hint - pokazi zube kolegama na poslu koji te tlace na dnevnoj bazi.
ma nije to hejt nego ono kao brza zarada. ako ima budala koje ce davati pravi novac za item super. samo hocu reci da je to kao da se omalozava neciji posao. ionako kako kaze maddjuro nece to dugo trajati. jedno su natjecanja u kojima dobivas novcane nagrads a drugo prodaja itema preko aukcija. nekako mi se izgubi smisao igranja
a to za 100 dolara to samo pokazuje nesigurnost blizzarda.

bas to, farmanje. znaci da bi trebao dati otkaz i farmati po cijele dane u diablo 3 da mogu platiti struju ili plin. jedno mi je kada potrosis lovu na novu igru a drugo brza zarada
Michel puši karu.

Alastorus

Post by Alastorus » 24 Jun 2012, 18:13

Očito ja to gledam na drugačiji način s obzirom da gledam na to kupovanje itema kao nadogradnju igri, slično kao i sa dlc-ovima, za određenu lovu dobiješ nešto novo, što produbljuje igračko iskustvo ili pak poboljšava igru, samo ovaj put to dolazi od strane igrača.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jun 2012, 18:15

i nisam mislio vrijedati. mozda je bilo netakticno ali jbg smeta mi da se mucim na poslu i ulazem u obrazovanje i sve to. a neki klinac visi tiekom godisnjeg na diablu i zaradi hrpu love na tim rare predmetima. super mi je ono da prodas rare item i kupis dvije nove igre ali ono mjesecna placa? jbg smeta mi bez obzira na posao. ja se igram radi zabave a to stp se poslije ne mogu rijesiti igre to je druga stvar
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jun 2012, 18:19

Alastorus wrote:Očito ja to gledam na drugačiji način s obzirom da gledam na to kupovanje itema kao nadogradnju igri, slično kao i sa dlc-ovima, za određenu lovu dobiješ nešto novo, što produbljuje igračko iskustvo ili pak poboljšava igru, samo ovaj put to dolazi od strane igrača.
da to razumijem jer i sam kupim dlc. ali jedno je sto kn za dlc a drugo ne znam 500 ua neki rare item. a i nema ono vise truda i gusta kada nades rare item i razvaljujes.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Jun 2012, 19:02

john_constantine wrote:i nisam mislio vrijedati. mozda je bilo netakticno ali jbg smeta mi da se mucim na poslu i ulazem u obrazovanje i sve to. a neki klinac visi tiekom godisnjeg na diablu i zaradi hrpu love na tim rare predmetima. super mi je ono da prodas rare item i kupis dvije nove igre ali ono mjesecna placa? jbg smeta mi bez obzira na posao. ja se igram radi zabave a to stp se poslije ne mogu rijesiti igre to je druga stvar
So what? To je njegov zivot i izbor. Mali se snasao i zaraduje hrpu love i jos se igra. Vjerujem da mu cak i zavidis na neki nacin, pa si zato nabrusen na takve. Uostalom, nitko te ne tjera da radis i ulazes u obrazovanje ili kaj vec..
I mene smeta pun k toga i kaj sad... Zar moram pljucati otrov naokolo da budem sretan? :lol:
Last edited by Wendigo on 24 Jun 2012, 19:10, edited 1 time in total.

Post Reply