Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
John_Ryder

Re: Igre, konzole i slično

Post by John_Ryder » 14 Mar 2012, 18:37

da,stvarno puno pljuju po igri,do kraja nisam došao,i nije mi jasno kak je ekipa to prešla u 2-3 dana al ajd,nije ni čudo da im ne valja kad im je cilj što prije preći,meni je zasad priča fenomenalna,i baš te ono zanima sve o svima,ja pričam sa svakime,grafika mi je jedini minus
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Mar 2012, 19:08

John_Ryder wrote:da,stvarno puno pljuju po igri,do kraja nisam došao,i nije mi jasno kak je ekipa to prešla u 2-3 dana al ajd,nije ni čudo da im ne valja kad im je cilj što prije preći,meni je zasad priča fenomenalna,i baš te ono zanima sve o svima,ja pričam sa svakime,grafika mi je jedini minus
grafika mi baš dobro izgleda, makar se skuži da je to samo uljepšana verzija dvojke. A ovo što kažeš, baš to, ili frikovi koji igraju pet - šest sati u komadu...
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 14 Mar 2012, 20:08

john_constantine wrote: ili frikovi koji igraju pet - šest sati u komadu...
heh u mlađim danima i kad bi bia u elementu to je bila minimalna granica, a sve se prelazilo u komadu
SpoilerShow
ne ponosim se :(

Alastorus

Post by Alastorus » 14 Mar 2012, 20:12

Jedino što je žalosno danas je to što se 70 % igara može preć u nekoliko sati, meh. Ja zaglavio u DC Universe: Online, it has taken my soul.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Mar 2012, 21:02

Alastorus wrote:Jedino što je žalosno danas je to što se 70 % igara može preć u nekoliko sati, meh. Ja zaglavio u DC Universe: Online, it has taken my soul.
i to stoji... Ma više je stvar u tome što su današnje igre prelagane. Ove sega igrice traju isto par sati, ali su onda bile prokleto teške tako da ti je trebalo i mjesec dana da ju pređeš. Za FPS - ove je dovoljno da traje manje od desetak sati, čak i manje bez obzira na prigovore, jer jednostavno to postaje zamorno. Ideš kao Chuck Norris: hodaš i ubijaš.

Ma kao i filmovi, i igre su postale sve više jednostavne i prilagođene današnjoj generaciji igrača dopalo nam se to ili ne.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Mar 2012, 21:34

true;

malo gledah recenzije za mass effect 3; i generalno se ljudi slažu da igra nije baš najbolja; i dalje je jako dobra po današnjim standardima ali dosta je stvari trebalo biti bolje naprvljeno; i sveopće je mišljenje da je mass effect 3 najslabiji dio trilogije.

The darkness-ovaj FPS mi se je dopao; priča sama po sebi nebi bila ništa posebno da nisu dodane "moći tame"; koje su mi bile super; posebno ona zmija. Također bi npomenuo da su oni djelovi koji se događaju u tami i prikazani kao WW1 bojišnica na kojoj možete naći četiri konjabika apokalipse, posebno dobri. Od minusa bi naveo da se lik malčice presporo kreće; i nišanjenje nije baš najbolje napravljeno. Jedva čekam zaigrati drugi večeras, da vidim kako ce se priča nastaviti; jer sam kraj je ostavio nekoliko otvorenih pitanja.
I may be an idiot, but i am no fool.

jigsaw

Post by jigsaw » 15 Mar 2012, 19:36

Jel netko nešto prati u vezi izlaska Thief 4 igre? zasad samo imaju forum s fanovima, nikakve konkretne informacije...a najavili su ga još 2009...

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Mar 2012, 19:54

jigsaw wrote:Jel netko nešto prati u vezi izlaska Thief 4 igre? zasad samo imaju forum s fanovima, nikakve konkretne informacije...a najavili su ga još 2009...
potvrdili su da će biti thief 4 u novom engineu, ali zasada je u izradi, pa nema novih slika i slično.
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 15 Mar 2012, 22:15

Mass Effect 3- puno toga poboljšanog, ali i puno toga pogoršanog u odnosu na prošle nastavke. Pozitivan je novi sistem opreme koji je dovoljno akcijski orjentiran da bude primjeren pucačini, ali ne i predosadan za RPG. Nadograđenja pljuca su cool, povratak starih popularnih likova kao što su Garrus i Wrex je pun pogodak, velike apokaliptične bitke protiv Reapera izgledaju primjereno kao nešto iz Rata Svjetova, a nova Normandy je zasigurno i najbolja do sada. Dobrodošao je i bolji RPG leveling sustav od dvojke.

Nažalost, prokleto puno toga su za.ebali... Interakcije i razgovori sa likovima između misija na brodu sada su izuzetno rijetki, a rijeđe su i opcije odgovaranja (znači više nema odluke za odgovor nakon svake sugovornikove rečenice već najčešće dvije do tri takve opcije po razgovoru. Izuzetno razočaravajuće. Do sada najmanji broj companiona u ME igri, a činjenica da su stavili Jamesa Vegu u ekipu umjesto Wrexa kao companiona, gotovo je neoprostiva. Samo jedan hub world, u odnosu na 3 (ili 4 ako brojimo tuchanku) iz dvojke je sramotan.

Sve u svemu... Daleko od loše igre, ali tužno je vidjeti toliko puno neispunjenog potencijala. Nisam još stigao do kraja, igram tek jedan dan, ali za sada... Igram uglavnom da vidim epski kraj trilogije (koji se nadam neće razočarati).
Revenge solves everything

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Mar 2012, 23:09

Darkness 2- danas sam započeo ovo; prvi dojmovi su jako pozitivni; konačno ima dobar sistem nišanjenja; korištenje tame mi je bolje nego u jedinici; i creeplin-zi su mi daleko interesantniji, pošto sad imaju osobnost

olio

Post by olio » 16 Mar 2012, 18:40

Aliens vs Predator
nisam izdrža do kraja ni jedne kampanje :(

Ali sam obožava stare Aliens versus Predator igre, čak sam potrošia sate i sate na multiplayer

Također igra Silent Hill Homecoming, nije mi se također svidia
Odusta i od njega

Ovo je bia tjedan odustajanja :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Mar 2012, 19:14

olio wrote:Aliens vs Predator
nisam izdrža do kraja ni jedne kampanje :(

Ali sam obožava stare Aliens versus Predator igre, čak sam potrošia sate i sate na multiplayer

Također igra Silent Hill Homecoming, nije mi se također svidia
Odusta i od njega

Ovo je bia tjedan odustajanja :lol:
Silent Hill Homecoming cujem da i nije nešto, nema onaj silent hill ugođaj, vjerojatno jer ga je drugi lik, mislim amer, radio

olio

Post by olio » 16 Mar 2012, 19:36

da
+ meni ovo nije baš strašno :lol:
SpoilerShow
Image

metallicat

Post by metallicat » 16 Mar 2012, 21:00

sad igram crash twinsanity, crash of titans i obscure 2. crashovi su genijlani, kao i uvijek :mrgreen: obscure ima zajebano sejvanje pa maloo iritira, al ćemo vidit..
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Mar 2012, 02:31

Darkness 2- pred koji čas pjeđoh ovu igru. Priča se nastavlja dvije godine nakon završetka prvoga dijela. Moći tame su mi u ovome dijelu bile praktičnije od onih u prvome nastavku, poboljšan je i sistem korištenja oružja, prvenstveno nišanjenje; za razliku od prvoga, u ovome nastavku imate samo jednoga darklinga, kojeg par puta koristite za napredovanje u igri. Sam dizajn igre je interesantan, nekako tripovska je grafika. Ovaj je nastavak daleko brutalniji od prethodnika, egzekucije su predivne; najdraža mi je kada se neprijatelju kroz "stražnji izlaz" iščupa kralježnica. Još jedna stvar za pohvaliti su opcionalne stvari, artifakte, koje skupljate, i koji imaju odlične opise, koje čita jedan od likova iz igre. Moram napomenuti da su karakteri i glasovi likova i darknessa u igri odlični. Priča je dobra; ali za razliku od prehodnog dijela, nemate opcionalne misije; pa se ovo može činiti malčice linerno. Također mi je falilo "ulazak" u tamu i rješavanje nekih zadataka u njoj toga ovdje, izuzev nesto sitno pri kraju, nema. Kraj igre je takav da ce zasigurno biti neki nastavak ili u obliku DLC-a; ili ce se nastaviti za koju godinu u darkness 3-ci; osim ako ne izbace neki prequel.

Post Reply