Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
olio

Re: Igre, konzole i slično

Post by olio » 04 Mar 2012, 16:14

Hydrophobia Prophecy
vrlo kratko (2, 2ipo sata), dobra ideja ali dosta loša izvedba

Aryx

Post by Aryx » 05 Mar 2012, 14:26

bas skidam street fighter x tekken :D full sam nabrijan hehe
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 05 Mar 2012, 18:57

Jel koga ovdje zanima Mass Effect 3? Samo pitam.
Revenge solves everything

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Mar 2012, 19:19

mene; i jedva čekam da ga zaigram; sam se bojim da cu morat xbox odnesti da mi ga reflashaju, jer mas 3 ima neko novo kodiranje
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2012, 20:18

DeadDispatcher90 wrote:Jel koga ovdje zanima Mass Effect 3? Samo pitam.
imam u planu kupiti original. :D
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 05 Mar 2012, 20:24

Pa ja i ne znam. Imam orginal dvojku (ono jeftinije izadnje), ali Bioware i EA mi idu na kitu sa usranim DLC-evima i hypeom. Mislim neka izdaju vražju igru u cijelosti i to je to, a ne da muzu pare od igrača. Kako su ovi koji su radili Witchera mogli napraviti besplatan DLC (sa kratkim epizodnim pričama i novim lokacijama), a veliki razvojni tim iz Kanade/Amerike naplaćuju svaki novi komad oklopa koji možeš staviti na lika??? Ipak, rado bi zaigrao trojku, ali tek kada instaliram i odigram DLC eve za dvojku... Samo mi se ne da eksperimentirati sa instalacijom piratskih DLC-eva na orginal igru.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2012, 20:31

a što misliš kakve ja DLC - ove igram nego te piratske? Kao što rekoh, treba ti samo taj DLC unlocker. Instaliraš sve DLC - ove i onda pokreneš to. Samo se ne treba prijavljivati na cerberus. I sve su odlično radile.

Ionako igram opet iznova mass effect, izgubio sam onaj savegame kada si na strani dobra. A ženska verzija Sheparda mi je renegade, baš bitch. :mrgreen:

A ovo za DLC - ovima, slažem se. To što dobiješ nove likove kao ona Kaede su bezveze. 15 - 20 minuta igranja s likova koji nemaju nikakav karakter, jedva da sam ih koristio u ekipi. Tek ona misija gdje možeš posjetiti svoj srušeni brod i vidjeti u uspomeni likove koje valjda nisi niti primjećivao, a skupljaš gluposti. Valja tek onaj DLC gdje se vraća onaj plavi ženski alien čije sam ime zaboravio.
Michel puši karu.

skitkid

Post by skitkid » 05 Mar 2012, 20:39

meni su ME1 i ME2 odlični bili al nisam baš neš oduševljen trojkom. odigraće se!

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 05 Mar 2012, 20:45

a što misliš kakve ja DLC - ove igram nego te piratske? Kao što rekoh, treba ti samo taj DLC unlocker. Instaliraš sve DLC - ove i onda pokreneš to. Samo se ne treba prijavljivati na cerberus. I sve su odlično radile.

Ionako igram opet iznova mass effect, izgubio sam onaj savegame kada si na strani dobra. A ženska verzija Sheparda mi je renegade, baš bitch. :mrgreen:

A ovo za DLC - ovima, slažem se. To što dobiješ nove likove kao ona Kaede su bezveze. 15 - 20 minuta igranja s likova koji nemaju nikakav karakter, jedva da sam ih koristio u ekipi. Tek ona misija gdje možeš posjetiti svoj srušeni brod i vidjeti u uspomeni likove koje valjda nisi niti primjećivao, a skupljaš gluposti. Valja tek onaj DLC gdje se vraća onaj plavi ženski alien čije sam ime zaboravio.

Ma naravno, ne očekujem da će itko pametan plaćati za takve DLC-eve (osim Amera)... Samo se osjećam kao da mi pljuju u facu samo tim zahtjevom da platim oko 7 dolara za DLC koji traje sat-dva i nosi jednog novog lika i jednu novu misiju... Ko da film iz videoteke plaćam 35 kn. Sramota...

Ne znam, upisivao sam na Pirate Bay ME2 DLC unlocker, ali nema rezultata, a i da ima, slab sam ja sa tim raznim forama i to. Skinuo sam neki puni DLC paket sa Pirate Bay koji navodno sadrži sve DLCeve koji su izašli i planiram ih kad tad instalirati, kada budem imao volje da se igram instalacijom ili kad mi frend bude mogao pokazati.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2012, 21:05

za 20 minuta ću ti ga poslati na pp.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 06 Mar 2012, 12:07

video igrice uz koje sam ja odrasla. Ja sam bila ta generacija arcade games i prva generacija koja je imala sega, nintendo.. itd
Ovo su bile i još su uvijek najteže i najbolje igrice ikad!
Sve danas je samo loša kopija :lol: :lol:

Chiller
(zabranjena igrica zbog količinu krvi i brutalnost u to vrijeme iako su u to vrijeme bili slasher filmovi (Nightmare on Elm street, Friday the 13th) vrlo
popularni, hmmm možda to objašnjava moju ljubav prema tom žanru.
http://www.youtube.com/watch?v=6XTuKVQ9 ... re=related

Altered Beast (rise from your grave)
http://www.youtube.com/watch?v=RswiLl7_v6E

U moje doba odrastanja horror je bio vrlo normalan dio svako dnevnice, serije, crtici, dekoracija.. bilo je trendy.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 06 Mar 2012, 15:35

Hvala Cons! Ono fukcionira. Dužan sam!

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Mar 2012, 04:05

Final fantasy 13-2 - nastavak na f 13; radnja ove igre se odvija nedugo nakon kraja 13-ice; a od likova imate samo dva; sarah (sestra od lightning) i noel; neki "čuvar vremena" koliko skužih. Ako se pitata kakav je to FF sa samo 2 igriva lika; di ej treći? Odgovor je u tome da 99% čudovišta koje porzite možete "pripitomiti" i ona vam služe kao treći lik; i dok dva glavna mogu biti bilo koja klasa, čudovišta imaju predodređene klase. Ja sam osobno u 99% bitki koristio healera, a tu i tamo kod bossova synergista (klasa koja daje buffove). Sama priča je prosječna, kao i glavni negaticac. Ovaj nastavak mi je bolje sjeo od prethodnika; nema toliki odjećaj linarnosti; imajte podosta rlvLa koje možete istraživati i jendni 10-ak opcionalnih, koje s isplati pojetiti i riješiti Questove u istim. Da dobro ste pročitali, svaki vremenski preiod ima nekoliko opcionalnih misija, koje kada riješitdobijet po jedn fragment; igra ima više mogućih krajeva, koji vjerojatno ovise o broju i tipu fragmenata koje ste skupili. Ostalo je više/manje slčno kao i u prethodnom nastavku; s time da ovaj put ako vam lik koji je odabran za "leadera" pogine; nije automatski game over.Još jedan plus je što svaki lvl; preciznije svaki remenski period, kada ja jednom prjeđete, možete "zaključati" i igrati ga ispočetka do mile volje; te ubijati bossove neograničeno puta. Jop jedn ogroman plus je kada riješite "paradox odnoso popravite vremensku anomaliju " na nekoj razini; možete na tiom području jahati chockoboe; i to se može na gotovo svim razinama. Još jedan plus je što za svaku klasu (comander, healer, sentiel....) imate po jednoga chockoboa; svaki druge boje; i koji su, bar iz moga iskustva, najbolji predstavnici svake klase; i njih se najviš isplati koristiti. Od minusa bi naveo da je igra možda malo prelagana; imate dvije težinske razine; noraml i easy, i normal je malčice prelagan, bar meni bio; a druga stvar koja me strašno iritirala je bio "moogle po imenu mog"; koji koristi kao oružje za sarah, a inače se koristi za popravljanje i otkrivanje stvari/ škrinja na razinama, kao i za hvatanje teško dostupnih škrinja, odnosno kugli, s itemima i fragmentima. To nebi bio problem da taj moogle nema STRAŠNO iritantan glas, i da mora svaku rečenicu završiti s "kupo". Od likova iz 13-ice se svaki tu i tamo pojavi, ali čisto da malo pogura priču. A vjerojatno najveći minus je što je kraj malo nekarakterističan za FF igre; i toplo se nadam da sada neće ići zarađivati na DLC-ima, s time da već i postoji jedan dlc koji je izašao pije izlaska same igre, ali nije nužan za priču.
Da zaključim
ako vam se Ff13 koliko toliko dopao, ovaj se nastavak svakako isplati odigrati;a ako niste ff13 opće igrali; imate u ovome nastavku kraći sažetak radnje. Sama igra nema taj osjećaj linearnosti kakav ej imala 13-ica; i osobno mi je začas prošli tih 55 sati koliko mi je trebalo da prjeđem igru i riješim većinu opcionalnih stvar. Svakako je preporučam

Sad bi ili mogao rješiti ostatak opcionalnih misija, ili zaigreti darkness 1 i 2
I may be an idiot, but i am no fool.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 14 Mar 2012, 16:57

Završio zadnji ME2 DLC i počeo Mass Effect 3 danas. Cool početak, naravno prekrasna grafika, ali su sjebali importiranje custom face iz dvojke, pa sam morao raditi lika ispočetka da bude što sličniji mom customu iz jedinice i dvojke (tek toliko da se uživim). Sve u svemu izgleda da će biti dobra igra, iako s obzirom na hype bi trebala biti najbolja igra ikada.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Mar 2012, 17:46

DeadDispatcher90 wrote:Završio zadnji ME2 DLC i počeo Mass Effect 3 danas. Cool početak, naravno prekrasna grafika, ali su sjebali importiranje custom face iz dvojke, pa sam morao raditi lika ispočetka da bude što sličniji mom customu iz jedinice i dvojke (tek toliko da se uživim). Sve u svemu izgleda da će biti dobra igra, iako s obzirom na hype bi trebala biti najbolja igra ikada.
e da. To sam isto čitao + dosta bugova. Mislim, stvarno sramota za megapopularnu igru. Kritike su odlične, ali igrači pljuju po igri, loš kraj, scenarij (jer je originalni pisac dao otkaz), bugovi i loša grafika.
Michel puši karu.

Post Reply