Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 29 Nov 2011, 22:53

pošto još nisam nabavio novi komp, igram prek xboxa, nažalost igram na katodnom Tvu pa nije slika kakva bi mogla biti, ali je sve savršeno vidljivo
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Nov 2011, 23:08

na xboxu. Kao što ja više preferiram ps3 jer imaš noge na kauču, ugodnije je igrati s gamepadom nego tipkovnicom akcijske igre, i mir i tišina u vlastitoj sobi, dok na kompjutoru to nemam...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Nov 2011, 23:27

john_constantine wrote:na xboxu. Kao što ja više preferiram ps3 jer imaš noge na kauču, ugodnije je igrati s gamepadom nego tipkovnicom akcijske igre, i mir i tišina u vlastitoj sobi, dok na kompjutoru to nemam...

sa da imam u sobi plazmu, kad smo baki nabavljali novi TV, rekla je da si slobodno zemem tu novu plazmu, a njoj dam svoj katodni, ali nažalost mi nije stala u sobu. Da sam pri novcima bi si konačno uredio sobu u potkrovlju, ali to mi je, trenutno , prevelka invasticija; doduše da znam sam žbukat bi to sam uredio

Alastorus

Post by Alastorus » 30 Nov 2011, 10:58

john_constantine wrote:
SpoilerShow
I baš mi je žao što Soap na kraju umre... :(
Totalno me ubilo to, lik je bio zakon.No sviđalo mi se igranje sa novim likom, kad vidiš ispod Task Force 141 - Yuri.

Ja sam gamer, koji nije sposoban ništa odigrat na gamepadu,tipkovnica forever in :heart:
Ne mogu se nikako naviknut,probao sam.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Nov 2011, 18:02

igrao bi anno 2070 jer vjerojatno original neće biti kod nas u prodaji. Ali treba blokirati exe file preko firewalla. A ne znam kako?
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Dec 2011, 10:17

ako Rocksteady počne raditi na supermanu, kako su pričali, biti će super jer ima isto stvarno zanimljivih negativaca. Jedino će im problem biti kako srediti njegovo letenje i slično.
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 09 Dec 2011, 06:17

Ti si stvarno lud za tim DC universe likovima i to ha? Jel tko od vas igra World of Tanks?
Revenge solves everything

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Dec 2011, 16:47

DeadDispatcher90 wrote:Ti si stvarno lud za tim DC universe likovima i to ha? Jel tko od vas igra World of Tanks?
ma čitao sam na wikipediji o superman enemies da ubijem vrijeme, pa... :mrgreen:
Michel puši karu.

Alastorus

Post by Alastorus » 09 Dec 2011, 17:05

john_constantine wrote:
DeadDispatcher90 wrote:Ti si stvarno lud za tim DC universe likovima i to ha? Jel tko od vas igra World of Tanks?
ma čitao sam na wikipediji o superman enemies da ubijem vrijeme, pa... :mrgreen:
Mislim da nema DC-evog superheroja, antiheroja ili villiana kojeg nisam proučio do kraja, isto vrijedi i za Mortal Kombat franšizu...
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

boyko

Post by boyko » 09 Dec 2011, 19:43

ja igral od početka još dok je beta verzija bila. al kasnije mi komp počel užasno srati,dugo mi ulazilo u igru. ono uđem u igru i već mi tenk uništen.. :? pa uninstalliral,pošto moj super mega uber brzi i jaki komp odlučil da ja to nemrem igrat i to je to :lol: smeće od kompa
inaće jebena igra! :supz:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Dec 2011, 19:45

Alastorus wrote:
john_constantine wrote:
Mislim da nema DC-evog superheroja, antiheroja ili villiana kojeg nisam proučio do kraja, isto vrijedi i za Mortal Kombat franšizu...
je, ali je dosta kompleksan cijeli taj univerzum...

Ali Mortal Kombat. :supz: Makar sam odustao od multiplayera, ima dosta laga + loš sustav, ono, najbolji protiv početnika. Jednom sam pobijedio, a radi neke greške, taj rezultat mi nije zapisan. :roll:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Dec 2011, 02:04

Da se malo odmorim od skyrima sm zaigrao i prešao assasins creed 2- igra je po mnogočemu bolja od prvoga dijela, ima više slobode, bolje borbe i bolji AI, u ovome bastavku se isplati raditi neke opcionalne stvari, tipa skupljanje kodeks stranica isl. Ono što mi je upropastilo igru je što malo previše pljuju po kršćanstvu.

Sad se vraćam skyrimu pa onda, ako ga nabavim, bum zaigrao rage

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Dec 2011, 22:28

Skyrim- nakon jedno 40-ak sati igre mi je dojadilo ovo igrati, pa sam prešao glavnu priču; sada imam za raditi još hrpu ostalih misija koje su svaka zasebna cjelina, i mogu se normalno rješvati kada se prijeđe glavna priča. Što se tiče igre stvarno je moram pohvaliti i svakako reporučiti, odlična grafika, kao i odlična orkestralna glazba. Što se tiče sme igre vi od samoga starta ste slobodni raditi i ići kamo god želite, što setiče same imate na deseke sati, a moguće i koju stotinu sati sadržaja . Ono što mi se u igri nije dopalu je sistem LvL-anja, kaoi sama težina, ja sam igrao na normal, i nije mi igra bila pretjerano izazovna. Neznam kako se točno zove ovaj sistem LvLanja koji je u ovoj igri, ali ukratko, vi se LvLate tako da razvijate određene sposobnosti, a to se radi ili proizvodnjom oružja, ili ubijanjem neprijatelja... Praktički na samom početku igre kad počnete ubijati zmajeve, kada ih ubijete jedno 5, možete napraviti najači, il drugi najjači oklop u igri; a i relativno brzo si možete podići sposobnost vezanu uz "one hand weapons" na visoku razinu i onda samo masakrirate bez problema. Još jedan minus mi je kada postignete novu razinu (z' levelate se) nemorate pojačavati nikakve statistike, tipa snaga, brzina, inteligencija.. ; ovdje samo odaberete hoćete li povećati za 10 manu, staminu ili Hp. Osobno bi volio da je to bilo malčice kompliciranije.

Skyrim je jedna ogromna i odlična igra koja ce se sviditi svim ljubiteljima RPG.a, to je jedna igra kojoj ako se posvetite, može vas okupirati satima.

Sada planirma zaigrat malo RAGE

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2011, 05:57

level scaling
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Dec 2011, 21:14

Trenutačne informacije o Next level...
Tvrtka Webteh d.o.o., koja između ostalog izdaje i časopis Next Level, prolazi kroz proces reorganizacije i podjele poslovanja. Kako se radi o kompliciranom pravnom i poslovnom procesu trenutno nije moguće izdavanje osmog broja časopisa.

Redakcija Next Levela nestrpljivo iščekuje rasplet situacije te nastavak rada na projektu Next Level.
Michel puši karu.

Post Reply